IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


DJ Röportaj Radyo dünyasından kişiler ile yapılan röportajları bu başlık altından takip edebilirsiniz

63Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Eylül 2020, 16:55   #1
~Ölüm Çiçeği~
LaviNia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart SarmaşıkFm Sorumlusu Queen İle Röportajımız

LaviNia : Merhaba Queen cim röportaj teklifimi kabul ettiğin için kendi adıma ve İrcrehberi.net ailesi adına teşekkür ederim

Queen : Ben teşekkür ediyorum tatlım merhabalar nasılsın :)

LaviNia : İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın

Queen : Hamd olsun iyiyim her zaman ki yoğun ve tempolu bir hayatımda her daim enerjik ve mutluyum :)

LaviNia : Daim olsun canım :)
LaviNia : Öncelikle seni tanımayanlar için kendinden biraz bahseder misin ? Queen kimdir? Neler yapar?

Queen : Queen çok enerjiktir telefonda ba-bs mutabakatı yaparken yayın alan her daim aktif birisidir.Neşeliyim sevgili lavinia cığım ki sen de bilirsin beni :) özgürlüğüne düşkün bir yay ım ..Benim dünyamda mutsuzluğa yer yoktur tanışdığım insanların yüzünde tebessüm bırakmayı seviyorum bunu başarabildiğimi düşünüyorum.32 yaşında olmama rağmen hala kendimi 18 hissediyorum itiraf ediyorum beni şiir okurken yazarken görseniz de paten kayan basket oynayan küçük bir kız çocuğuyum aynı zamanda =)

LaviNia : Evet canım sanala ilk girdiğim zamandan beri tanıyorum seni enerjine, sesine yayınlarına bayılıyorum. Neşen hiç bitmesin 🌸

Queen : çok teşekkür ediyorum tatlım açıkcası hepimiz sanal mecraya ilk geldiğimiz vakit tanıştık =) iyikide olmuş .Yıllar geçsede hasbihalimiz bitmez seninle minnakım :)

LaviNia : Queen cim peki hepimizin yeri geldiğinde bunalıp ‘Nerden girdim bu irc e !’dediğimiz yeri geldiğinde ise ‘İyi ki girmişim’ dediğimiz irc alemine sen ne zaman? Nasıl başladın?

Queen : Açık söylim sene 2018 ramazan ayında artık gözümün önünde iftar sofrası belirdiği bir andı ...2006 yılında bir sohbet sitesi vardı ilk o zamandan hatırlıyorum acaba dedim hala sohbet siteleri var mı derken muhabbet yazdım ilk çıkan linke tıklarım =)
Queen : Sonrası için ilk arkadaşım Ezgi olmuştu çok güzel bir dosttur bana hala görüşürüz :) çok güzel insanlar tanıdım akabinde berbat insanlarda :) ama bana çok şey öğretti vs

LaviNia : Ne kadar kötü yanları olsa da çok güzel dostluklar da kurabiliyoruz :)
LaviNia : Bir çoğumuzun bildiği üzere şuanda SarmaşıkFm sorumlususun fakat SarmaşıkFm e değinmeden önce biraz geçmişe gidip daha önce hangi sunucularda hangi görevlerde bulunduğunu sormak istiyorum. Her zaman şuanda alanın olan radyo kısmında mıydın ? Yoksa başka alanlarda da görev aldın mı ?

Queen : Muhabbet yazıp girdiğim ilk göz ağrım muhabbet.org sitesi idi
Queen : orda sadece muhabbet eden bir user dim sonrasında farklı bir sunucuda sevdiğim bir bayan arkadaş sayesinde yayıncılığa adım attık zira çocukluk hayalimdi:)
Queen : genelde yayıncı olarak görev aldım :)

LaviNia : Muhabbet.org aynı zaman da bizim de tanıştığımız siteydi çok güzel sohbetlerimiz oluyordu orada da :)

Queen : evet :) hatırlıyormusun " unut dibine kadar " az eğlenmezdik be tatlım bana güzel dostlar kazandırdı hala görüşüyoruz bak ne güzel

LaviNia : Kesinlikle öyle 🌸
LaviNia : Şimdi geçmişi bir kenara bırakıp şuan da sorumluluğunu üstelendigin SarmaşıkFm'e gelelim :)
LaviNia : SarmaşıkFm le tanışman ne zaman? Nasıl oldu?

Queen : Ahh Sarmaşık :) diyerek sözlerime başlıyorum zira burda hepimiz gönül işi olarak yapıyoruz bunu ama burası benim için çok çok özel :)
Queen : evet hepinizin bildiği üzere Sarmaşıfm de radyo sorumlusuyum sanki yıllardır bu işi yapıyorum hissiyatını yaşadığım radyoda sadece 6 aydır bulunmaktayım yaklaşık 2 aydır radyo sorumlusu olarak devam etmekteyim =)
Queen : Değer li arkadaşım Samet eren teklifi ile geldim buraya çok iyi hatırlıyorum 29 nisan dı =) ve burda yönetimdeki arkadaşların samimiyeti beni buraya alıştırdı..

LaviNia : İyi ki de bu yönetime dahil olmuşsun canım çok güzel başarılara imza atıyorsunuz hep birlik de

Queen : Hani deseler ki iyilerin neler dir ? diye... Şüphesi sarmaşıkfm diyebilirim:)

LaviNia : Peki canım Sorumluluğunu üstelendiğinden itibaren SarmaşıkFm için ne gibi yenilikler yaptın?

Queen : Gönül isterdiki herkese hamburger kola ısmarlim ama olmadı =) evet neler yaptık pek çok şey yaptık ekip arkadaşlarımızla beraber .. Beni bilirsin adımlarımı sağlam atarım güzel bir yönetim ekibim var yavaş yavaş da olsa bunu sağlamlaştırdım.DJ kadromuz da değişiklikler yaptık ..Yaptım demeyi sevmiyorum çünkü bütün kararları hep beraber yaptık.Onun dışında sosyal medya olarak adımızı her yerde duyurmak için elimden geleni yapıyorum ve çok güzel dönüşlerin gelmesi epey mutlu ediyor.En güzeli gerçek bir aile ortamı kurduğumu düşünüyorum :)
Queen : Sanatçı konuklarımızı epeyce artırdık ve muhteşem sanatçılara yer veriyoruz sizlerin de takibinde olduğu gibi=) En son çok kıymetli Zerrin Özer bizleydi efsane bir yayıncı ve çok yakında liseden beri hayranı olduğum Murat Kekil li ile çalışmalarım devam ediyor ...Sarmaşıkfm de pek çok süpriz var arkadaşlar çünkü kocaman ekip bunun için çalışıyoruz :)

LaviNia : Başarılarınız daim olsun canım benim

Queen : çok teşekkür ediyorum tatlım :)

LaviNia : Gün içerisin de illa ki bir çok kullanıcı SarmaşıkFm de dj olmak için seninle veya ekibinle iletişime geçiyordur. Peki SarmaşıkFm de dj olmak isteyen birin de ne gibi özellikler arıyorsun ?

Queen : Evet gerek sunucuya gelip yayıncı olmak isteyenler gerek instagram hesabımızda bizzat görüştüğümüz arkadaşlarımızı ekibe dahil ediyoruz.Prosüdür belli gelen arkadaşımız önce eğitim kanalında gerekli ses kontrolleri yapılır ve ekibe dahil edilir.Özellik aramıyoruz açıkcası çünkü herkesde ilk etapda bir heycan ve amatörlük olabilir bunlar bence yayının renkli yanları zamanlar alışıyor insan açıkcası saygılı olsun kafii benim için :) yoksa 2 vesikalık vukuatlı nufüs kağıt örneği talebinde bulunmuyoruz. =)
Queen : radyoculuğu sevdiği için gelmiştir bizlere diyerek elimden gelen her yardımı bizzat sağlarım :)

LaviNia : O zaman SarmaşıkFm kadrosunda yer almak isteyen bütün yayıncı arkadaşlarımızı bekleriz diyelim :)

Queen : tabiki tatllım her zaman bekliyoruz.Gelin sizde hayelinizi gerçekleştirin ben gibi =) keyif aldığınız iş olsun ve sizlerde mutlu olun

LaviNia : SarmaşıkFm den kısaca bahsettik biraz da senin yayınlarına değinmek istiyorum canım

Queen : değinelim tatlım :)

LaviNia : Birçok dj ilk yayınını aldığında heyecanlıdır. Acaba çaldığım parçalar dinleyicilerin hoşuna gidiyor mu gibi düşüncelerdedir. Peki sen ilk yayınını aldığın da neler hissetmiştin ?

Queen : İlk yayıncılığım mobil üzerinde oldu ve tabiki çok heycanlıydım ama okul ve iş hayatımda her zaman özgüvenim yüksek olduğu için bununda üstesinden geldim =) ilk zamanlar çok duygusaldım açıkcası yazılan bir cümleyi alındığım ya da şarkımın beğenilmemesi evet her yayıncı gibi benide etkilemişti
Queen : ama zaman geçince oysa bunun bir tercih olduğunu ve asıl keyif alması gerek kişinin en başta " sen " in olman gerekiyor diye düşündüm
Queen : ben yayınlarımda fazlasıyla keyif alan bir insanım ve şunu anladım ki biz yayıncıların modu dinleyiciyi etkiliyor =)

LaviNia : Kesinlikle öyle zaten ilk yayınında ki heyecanını üstünden atıp bu düşüncelere geldiğin şuan da ki başarından belli oluyor kuzum

Queen : Yürekten teşekkür ediyorum tatlım :)

LaviNia : Peki Queen cim yayınların da kendi listenden parçalar mı çalıyorsun yoksa dinleyicilerin isteklerine göre mi hareket ediyorsun ?

Queen : Asla kendi listem diye diretmiyorum zira dinleyici kendi parçasını radyoda duymak istiyor haklı olarak :) ve % 90 istekli yayın yapıyorum.Eğer teknik bir sorunum yoksa her zaman önce dinleyici :)

LaviNia : İstekli yayınlar biz dinleyicilerin hoşuna daha çok gidiyor :) Ama ben senin listende ki parçalarıda keyifle dinliyorum kuzum

Queen : çok teşekkür ederim tatlım =) genelde listem herkes tarafından beğeniliyor saolsunlar

LaviNia : İrc e nasıl girdiğinden SarmaşıkFm le nasıl tanıştığından yayınlarından bahsettik artık radyoyu bir kenara bırakıp seninle ilgili kısa kısa sorulara geçelim dilersen kuzum

Queen : tabiki tatlım soruları severim ama zor sorma =)

LaviNia : Yok yok güzel sorular seçtim senin için :)
LaviNia : Öncelikle Queen cim kendinde sevdiğin ve sevmediğin birer özelliğini yazar mısın

Queen : sevdiğim özelliğim bu bir özellik mi bilmiyorum ama insanlarla iletişim her zaman çok iyidir aşırı pozitif bir insanım dır.Hani insan sabah uyanır uyanmaz şöyle şişik gözler ve saç baş dağılmış vaziyette salonun avizesini inceler ya boş boş yaa ben o anda bile pozitifim ben o sabaha uyanmışsam Rabbime şükrederimm yüzüm hep güler =)
Queen : sevmediğim özelliğim ahh ahh =) gezmeyi çok seviyorum
Queen : takı ve parfüm düşkünlüğüm var ısrarla almak için direniyorum kendimle bir insan her maaşında parfüm alır mı ? ..vazgeçemiyorum
Queen : ve fazlasıyla iyi niyetliyim bunun sonrası için hüsrana uğradıklarım maalesef oluyor..

LaviNia : Bu alışveriş merakı biz kadınların olmazsa olmazı aynı sorun ben de de var ne yazık ki .d

Queen : iyiki bayanız ama boşver =)

LaviNia : Peki canım şu sıralar en çok dinlediğin parça nedir ?

Queen : Hımm son 3 günde ciddi şekilde Sibel Can hayranlığım oluştur " bil diye söylüyorum" sana birşey söylim mi şu an bunları yazarken hala dinliyorum =)

LaviNia : Hahaha keyifli dinlemeler canım ben de severek dinlerim Sibel Can'ın parçalarını
LaviNia : Kendini 3 kelimeyle anlatacak olsan bu kelimeler neler olurdu ?

Queen : Pozitif,duygusal,eğlenceli

LaviNia : Röportajımızın sonuna geldik canım. Son olarak ircrehberi.net ailesine ne söylemek istersin ?

Queen : öncelikle bu güzel röportaj için çok teşekkür ediyorum.Teşekkürlerimi en başta [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sunucusu sahibi hayatımda tanıdığım ender insanlardan biri olan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] için yapmak istiyorum. İyiki aynı ekipde yer almışım ve iyiki sarmaşıkfm kadrosundayım hepsine teşekkür ediyorum.Zira @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sayesinde ırc rehberi ile tanışma fırsatını buldum.İyiki de gelmişim ben çok eğleniyorum burda umarım sizlerde aynı şekilde eğleniyorsunuzdur.Sanada çok teşekkür ediyorum tatlım sen gibi çizgisiniz asla bozmayanları mevlaya emanet ediyorum sağlıcakla :)

LaviNia : Ben teşekkür ederim canım bu güzel röportaj için başarılarınız daim olsun 🌸

Queen : Yüreğinden öpüyorum tatlım teşekkür ederim :)
________________

Bazen de yıldızlar bakar.
İnsanlar kayar hayatımızdan..

 
Alt 08 Eylül 2020, 17:09   #2
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim basarilarin, basarilarinizin devamini dilerim. cok güzel ve samimi bi röportaj olmus.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeginize saglik

________________

Hope. . . ✨
 
Alt 08 Eylül 2020, 17:49   #3
Standart

Emeklerinize sağlık, Teşekkürler Sizlere : )

 
Alt 08 Eylül 2020, 17:58   #4
Hacker Tugbu
tugbu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Cola ve hamburger bana ismarlasan? emegine sağlık lavinia kuincigimi daha yakından tanımış oldum :*;gul

________________

 
Alt 08 Eylül 2020, 18:09   #5
~Ölüm Çiçeği~
LaviNia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkürler

________________

Bazen de yıldızlar bakar.
İnsanlar kayar hayatımızdan..

 
Alt 08 Eylül 2020, 18:19   #6
Moderatör
Queen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Sim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim basarilarin, basarilarinizin devamini dilerim. cok güzel ve samimi bi röportaj olmus.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeginize saglik
Çook teşekkür ediyorum tatlım =)

________________

<div align=center><b>dobarla bıragma gendini</b></div> <img src=images/smilies/vbsmiley/a4.png border=0 alt= title=A4 class=inlineimg />
 
Alt 08 Eylül 2020, 18:19   #7
Moderatör
Queen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
tugbu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cola ve hamburger bana ismarlasan? emegine sağlık lavinia kuincigimi daha yakından tanımış oldum :*;gul
Ahahajaja yirim seni yaaa gel ısmarlarım

________________

<div align=center><b>dobarla bıragma gendini</b></div> <img src=images/smilies/vbsmiley/a4.png border=0 alt= title=A4 class=inlineimg />
 
Alt 08 Eylül 2020, 18:33   #8
kral-benim! ..
Lord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeklerinize sağlık çokoşdu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sarmaşık fm ailesine başarılar dilerim.
imza bir dost ,d

________________

" ruhum çalkalanıyor!. "
 
Alt 08 Eylül 2020, 18:36   #9
vaLkyrie
Bade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim seni ham hum ham ;*

________________

Her şeyin farkında olmak baya ağır bir yük..
 
Alt 08 Eylül 2020, 20:14   #10
MaviRuhluAdam
CaNeRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Hani insan sabah uyanır uyanmaz şöyle şişik gözler ve saç baş dağılmış vaziyette salonun avizesini inceler ya boş boş yaa ben o anda bile pozitifim ((:

Emeğinize Yüreğinize Sağlikk Çok Güzel Bi Röportaj Olmuşş. . . ((:

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:04.