IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


DJ Röportaj Radyo dünyasından kişiler ile yapılan röportajları bu başlık altından takip edebilirsiniz

76Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Mart 2020, 01:55   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Thumbs up 🎤 TarzFm Radyo Founderi mieL Röportajı ✍️

🎤 TarzFm Radyo Founderi mieL Röportajı ✍️


Saygıdeğer İRCRehberi.Net. Kullanıcıları;

Muhabbet.Org Bünyesinde Bulunan "Tarz FM" Radyo Founder'i mieL İle Sizler İçin Keyifli Bir Röportaj Gerçekleştirdik..


She
Merhaba mieL Nasılsın :)

mieL
Merhaba She , Iyiyim Tesekkür Ederim. Sen Nasılsın (:

She
Bende çok iyiyim, teşekkür ediyorum.

She
mieL öncelikle röportaj teklifimi kabul ettiğiniz için hem İRCRehberi.Net adına hem de kendi adıma teşekkür ediyorum.

mieL
Rica Ederim Sevgili She :)

She
mieL kimdir, neler yapar nelerden hoşlanır.? Tanıyanlar illaki vardır ama tanımayanlar için biraz kendinizden bahseder misiniz :)

mieL
Ismim Tuğçe, Adile . Aslen Ağrılıyım Şuan Için Istanbulda Ikamet Etmekteyim.Anestezi Teknikeriyim, Şu Sıralar Biraz Inzivadayım Acıkcası Işi Gücü Bıraktım Paso Yatıyorum , Kısa Bir Süre Için :)

mieL
Gezmeyi, Kitap Okumayı, Müzik Dinlemeyi Severim...

She
İnsan hep çalış, çalış yoruluyor arada dinlemekte iyi oluyor açıkçası :)

mieL
Aynen Öyle Sevgili She :)

She
Peki sizin Real yaşantınız ile IRC/d yaşantınız arasında fark varımdır.? Ayrıca dinlediğiniz müzik tarzı nasıldır, farklı müzik tarzlarına açıkmısınız.?

mieL
Açıkcası Ben Realde Nasıl Isem Burda Da Öyleyimdir Yani Şöyle Ki Ben Samimi Ve Sıcak Kanlı Bir Insanım . Insanları Severim, Yeni Insanlar Tanımayı Severim, Sosyal Biriyimdir.Her Zaman Kendim Olmayı Tercih Ederim Asla Bir Maskeye Bürünmeyi Düsünmedim Bunu Yapanlarada Asla Anlam Veremedim Doğrusu Bu Yüzden De Burayı Real Yaşantımdan Kayırıp Ona Göre Davranmıyorum. Müzik Konusuna Gelirsek , Kulağıma Hoş Gelen Her Türlü Şarkıyı Dinlerim Açıkcası Ama Tam Bir Arabesk Kadınıyım Diyebilirim Burcumunda Etkisiyle (:

She
Evet mieL gerçekten kısa sürede tanışmış olsakta, çok sıcak kanlı birisin o enerjiyi ben sizde hissettim :)

mieL
Çok Teşekkür Ederim , O Senin Sıcaklığın Sevgili She (:

She
Çok teşekkür ediyorum.

She
Peki IRC/d ile tanışmanız ne zaman ve nasıl oldu? Ayrıca radyo ile tanışma sebebiniz yada hikayeniz var mı?

mieL
Şöyleki 2014 Yılında Üniversite Yıllarımda Can Sıkıntısı Ile Başlayan Bir Tevafuk Oldu IRC/d Ile Tanışıklığım. Geziniyordum Nette Ne Yazdığımı Tam Olarak Hatırlayamasamda Bir Şeyler Yazdım Ve Sohbet.net'te Buldum Kendimi..

mieL
Orda Ctrl Nickli Bir Yayıncı Vardı Sağolsun O Sevdirdi Bana Radyoyu . O Günden Sonra Sık Sık Girmeye Başladım Ve Sadece Radyo Için :)

She
Genelde hep bir bakayım diye başlıyor herkesin İRC/d alışkanlığı ama şunuda belirtmek istiyorum Radyo ya alışanlar için yayıncılık bir tutku haline geliyor sizce'de öyle değil mi.?

mieL
Evet Radyo Bir Tutku Aslında Bakarsan Sevgili She, Alıştığın Zaman Kopmak Zor Oluyor Bence Bunun Sebebide Insanlarla Karşılıklı Bir Paylaşım Içerisinde Olduğumuz Için Diye Düşünmekteyim.

She
Kesinlikle katılıyorum mieL cim :)

She
Pekala diğer soruma geçeyim.. Şuan TarzFm gibi tanınmış ve sevilen radyo'nun founderliğini yapıyorsunuz. Radyo ile ilgili kısa bir şekilde düşüncelerinizi alabilir miyim? TarzFm sizin için ne ifade ediyor.?

mieL
TarzFM 'e Ben Ilk Olarak Sadece Yayın Almak Için Gelmiştim Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'i Kırmamak Adına Daha Sonra Sevdim Ve Kalmaya Karar Verdim. Sevgili YareN'in Founder Olduğu Zamanlardı. Saolsun Iyi Anlaştık Ve Beni Yönetime Aldı. Akabinde Işlerimin Yoğunluğu Sebebiyle Bir Süre Ara Vermek Zorunda Aldım. Şimdi Tekrar Burdayım . TarzFM Benim Için Bambaşka, Çok Güzel Dostluklarım, Arkadaşlıklarım Oldu, Çok Alıştım Hatta Artık Kovulsam Dahi Gitmem Bile Diyebilirim :)

She
Gerçekten işini iyi yapan arkadaşlarımızdan birisiniz iyiki kalmışsınız.

mieL
Çok Teşekkür Ederim , Çok Incesin :)

She
Hepimizin bildiği gibi radyo bir sunucunun bel kemiğidir, kullanıcı sunucuya girer girmez radyonun o neşeli canlı haline dahil olur ve sunucuda kalıcı olmasındaki en büyük etkendir radyo. Peki TarzFm ekibinin başarılı olmasındaki en büyük temel nedir sizce.?

mieL
Aynı Toplulukta Beraber Çalışan Insanların IRC/d Veya Real Fark Etmeksizin En Önemli Kavramıdır Saygı .Öncelikle Çok Saygı Değer Insanlarla Çalıştığımızı Belirtmek Isterim; Bunun Başını Çeken Elbetteki Muhabbet.org Yönetimi Ve Sunucu Sahibimiz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'dır. TarzFM Yönetimi Olarak Birbirimize Karşı Daima Saygılı Bir Ekibiz Tabi Bunu Sevgi Takip Etmekte, Hemen Sonrasında Ise Anlayış Gelmekte. Ekip Çalışması Ve Etkili Iletişim Önemli Kavramlardan :)

She
Bir sunucu'da ekip ruhu varsa başarı kaçınılmaz oluyor. Sevmek zorunda değiliz ama saygı her daim ön planda olmalı :)

mieL
Kesinlikle :)

She
mieL herkesin ilk anonsu unutulmazdır ilk anonsa girerken eminim ki çok heyecan olmuştur, acaba ne desem nasıl şarkılar çalsam vs ilk anonsdaki duygularınızı hatırlıyor musunuz?

mieL
İlk Anons Olduğu Için Haliyle Çok Acemiydim Ama Radyoyu Çok Sevip Çok Dinlediğim Için Bir Şeyler Kapmıştım Az Çok O Yüzden Çokta Zorlanmadım Açıkcası. O Zamanlar Trend Olan Parçaları Indirmiştim Bilgisayarıma Ve Onları Çalmıştım. Tabii Baya Heyecan Yapmıştım Konuşamamıştım Falan :)

She
İlk'ler hep öyledir ne kadar heycan yapsakta en unutulmaz anlarda onlar oluyor bende çok heycan yapmıştım ama insan zamanla alışıyor tabiki.

mieL
Elbette :)

She
mieL yayınlar da size göre dikkat edilmesi gereken şeyler var mı.? ses, diksiyon, hitap, yayın formatı, vs gib. Sizin için olması gereken şudur diyebileceğiniz yayıncı da görmek istediğiniz özellikler nelerdir.?

mieL
Bu Konuda Şöyle Düşünmekteyim Sevgili She , Sonucta Burda Size Vakit Ayıran Sizi Dinleyen Ve Sizlere Eşlik Eden Insanlar Var Bu Yüzden Hitap Şekli Bu Noktada Çok Önemlidir. Elbetteki Herkesi Memnun Edemezsiniz Ama Belli Bir Çizginiz Olur Ise Çoğunluk Memnun Olacaktır Hem Yayıncı Hemde Dinleyici Keyif Alacaktır. Ses Ile Ilgili Şunu Söyleyebilirim, Evet Insanlar Sizi Görmedikleri Için Ses Ve Diksiyon Radyonun Kaçınılmaz Önemli Noktalarından Biridir.

mieL
Yayın Formatına Gelirsek Orası Biraz Geniş Bir Dünya Her Yayıncı Kendi Formatını Kendi Belirlemeli Tabiiki Dinleyiciyide Yayına Ortak Ederek Böylece Hem Dinleyici Için Sürekli Aynı Format Olmamış Olur Aynı Zamanda Yayıncıda Keyif Alır.

She
Kesinlikle katılıyorum mieL cim bizleri dinleyen kişilere diksiyonumuz'la ve o sesimizde'ki enerjiyle o pozitifliği yansıtmalıyız'ki hem dinliyeci hemde yayıncı o yayından keyif alabilsin.

mieL
Evet Radyoda Pozitiflik Önemli :)

She
Pekala bazı dj arkadaşlarımız yayınlarında, istek almıyor yada anos yapmıyor bu durum çoğu sunucularda olan bir şey peki bu konu hakkında fikrinizi alabilirmiyim.? Anossuz dj dinliyiciye yayının enerjisini ne kadar aktarabilir sizce?

mieL
Evet En Ince Noktalardan Bir Tanesi Bu Sevgili She , Şöyle Ki Anonssuz Yayın Diye Bir Şey Kesinlikle Olamaz Çünkü Amaç Keyif Almak Ve Keyif Vermek Tabi Bunun Sonucunda Dinleyici Ile Yayıncı Arasında Bir Duygu Paylaşımı Olmakta Bundan Ötürüdür Ki Anonssuz Yayıncı Duygu Aktaramayacağı Için Kendini Ifade Edemeyeceği Için Yayında Haliyle Anlamsız Olacaktır.

She
Evet bende sizin'le aynı düşüncedeyim, çünkü radyo demek kısaca eğlence demek insanlar burda bir nebze olsun kafasını dağıtmaya geliyor, normalde'de açar dinler bu şarkıları ama böyle platformlarda yayıncılardan istek istemek daha farklı kılıyor kişileri.

mieL
Aynen Öyle Sevgili She :)

She
mieL sunucular'da TarzFm dışında ilginizi çeken, başarılı gördüğünüz Radyo ve founderi var mı.?

mieL
Keza Sevgili YareN De Çok Başarılı Ve Işinde Titiz Bir Founderdir.

She
Evet her radyo founderleri bizim nazarımızda hepsi çok başarılı ve emek veren kişilerdir :)

She
Peki mieL "Tarzımız Farkımız" Sloğanı ile her hafta bir birinden farklı konuklar, sürpriz hediyeler ve sosyal sorumluluk projeleri içindesiniz. Muhabbet. Org ve TarzFm olarak size ne gibi güzel dönüşleri oluyor ayrıca yeni projeleriniz'de varmı.?

mieL
Sloganımızda Belirttiğimiz Üzre Öbür Radyolardan Farkımız Şudur Ki; Aman Dinlesinlerde Nasıl Olursa Olsun Düşüncesinde Değiliz Sevgili She. Bizim Asıl Meselemiz Çok Dinlenmekten Ziyade Kalitedir, 3 Kişi Dahi Dinlese O 3 Kişiye Gereken Keyfin Verilmesidir. Bu Yüzdendir Ki Hediyelerimiz Ve Sürpriz Konuklarımız Eksik Olmamakta Asıl Gayemiz #TarzFM & Muhabbet.org Ailesi Olarak Yenilikler Ve Sosyal Projelerle Dinleyicimizin Yanında Olmaktır.

She
Başarılarınız daim olsun mieL cim gerçekten emek veriyorsunuz ve sloganınız gibi "Farkımız Tarzımız" dedirtiyorsunuz :)

mieL
Çok Tesekkür Ederiz Sevgili She (: .Biliyorsunuz Ki Play Store'den Indirerek Dinlenebilecek Bir TarzFM Uygulamamız Mevcut , Çok Kaliteli Ve Benzersiz Bir Uygulamadır . OİS Içinde Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çalışmaları Sürdürmekte Çok Yakında Onuda Dinleyicilerimiz Ile Buluşturacağız.

She
Çok güzel bir proje bu gerçekten kullanıcılarımız için çok tercih edileceğini düşünüyorum her yerden ve her zaman TarzFm'i dinliyecekleri bir uygulama olucak.

mieL
Teşekkür Ederiz :)

She
mieL son olarak İRCRehberi.Net hakkında düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim. Burdan İRCRehberi.Net kullanıcılarına ne söylemek istersiniz.?

mieL
Forumları Sever Ve Elimden Geldiğince Takip Etmeye Çalışırım. Bu Konuda Net Konuşabilirim Ki İRCRehberi.net Çok Başarılı Ve Çok Kaliteli Paylaşımlar Yapmakta Ve Bizlerin Eksik Noktaları Konusunda Destek Sağlamakta . Kısa Zaman Oldu İRCRehberi.Net Ile Tanışalı Ama Hergün Girip Baktığım Bir Yer Oldu. Ayrıca Yönetim Hakkında Da Şunu Belirtmek Isterim Ki Çok Samimi Ve Iyi Insanlar Tanıdım Gerek Sen Gerekse Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , Iyiki Varsınız :)

She
İRCRehberi.Net adına bu güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz amacımız hep beraber aynı çatı altında, yeri geldiğinde eksik yanlarımızı beraber kapatıp bu yola devam etmektir. Kısa sürede bu güzel başarıyı sağlayıp, sizlerde böyle bir düşünce sağladıysak ne mutlu bizlere asıl biz sizlere teşekkür ederiz.

mieL
Sevgili She Ben Tesekkür Ederim .güzel Düşüncelerin Ve Bu Güzel Ropörtaj Için :)

She
mieL ayrıca bu güzel sohbetiniz ve ayırmış oldugunuz zaman dilimi için. İRCRehberi.Net ve kendi adıma teşekkür ediyorum. Benim için çok zevkli bir röportaj oldu, umarım okuyanlarda bir o kadar keyif alırlar.

mieL
Benim Içinde Çok Keyifli Ve Güzel Bir Ropörtaj Oldu . İlgin, Alakan Ve Vakit Ayırdığın Için #TarzFM - Muhabbet.org Adına Ve Kendi Şahsım Adına Teşekkürlerimi Sunarım.Umarım Dediğin Gibi Okuyucularda Keyif Alır :)

TarzFm Dj'lerine Sevgili Radyo Founder'lerini Tek Kelime iLe Anlatırmısnız Sorusuna Çok Güzel Cümleler Söylediler.
Bunuda Burdan mieL'e Süpriz Olarak Yayınlamak İstedik Umarım Beğenirsin.
:)

JanSeL
Temiz kalpli kibar kırılgan iyi biri olarak tanırım

EfSa
Miel cok naif,cok düşünceli,kibar,duygusal vee tarz fmin basina gelen en guzel şey :)

Enerji
sabırlı işini ciddiye alan ama sopalik yanlari olan sevimli güzel bir kişiligi olan insan evladı.

ALperGördügüm kadariyla cok sıcak kanlı ve samimi güzel bir insan

Arven
Uzun zamandır tanıdığım Kişiliği ve sohbeti ile harika bir insan mieL inşallah tarz fm onun için hayırlı uğurlu olur başarılarının devamını dilerim.....

Cadı
Ben sesinde huzur buluyorum dinlerken gozlerim kapali dinliyorum onu
________________

~ E & B ~
 
Alt 22 Mart 2020, 02:26   #2
RakipsizSohbet.Com
aLeyna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adasum harikasun gene :cici:

sevgiLi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] basariLariyin devamini diLiorum cok guzeL yayinci kadronuz var guzeL dostLukLar var yoLun acik oLsn ekip harika :cici:

________________

🎤 TarzFm Radyo Founderi mieL Röportajı ✍️
 
Alt 22 Mart 2020, 02:57   #3
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ellerine , emeğine sağlık olsun . Harika oldu ;b6


Ayrıca Yayıncıların yorumu çok hoş bir jest olmuş, Çok mutlu oldum ayni zamanda duygulandımda ;uzl . Hepinizi çok seviyorum, herbiriniz benim için ayrı ayrı kıymetlisiniz. ;68;68



İyiki varsın #TarzFM & muhabbet.org ...:cici:


Emeklerin ve bu güzel ortamı bize sunduğun için Teşekkür ederiz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ;b6

________________

GözLerinizin, Sahip oLdukLarızı Görmesini DiLerim.


;b6;kalpligoz;ask
 
Alt 22 Mart 2020, 03:51   #4
Standart

Alıntı:
aLeyna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adasum harikasun gene :cici:

sevgiLi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] basariLariyin devamini diLiorum cok guzeL yayinci kadronuz var guzeL dostLukLar var yoLun acik oLsn ekip harika :cici:


Çok teşekkür ederim . Çok tatlısın ;b6

________________

GözLerinizin, Sahip oLdukLarızı Görmesini DiLerim.


;b6;kalpligoz;ask
 
Alt 22 Mart 2020, 10:29   #5
Guest
Beatrice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

seni bir nebze de olsa tanımak güzeldi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] umarım birgün yayınını dinleme şansım da olur :)

Keyifli ve akıcı bir röportaj olmuş .. emeğinize sağlık kızlar..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok güzel işlere imza atıyorsun canım, başarıların daimi olsun )

 
Alt 22 Mart 2020, 12:17   #6
L_
~ Kekkei Genkai ~
L_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Gerek sesi gerek hanımefendiliği ile 10 numara bir insan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] . Bir gün yayınını dinlemenizi öneririm . Sesi huzur dolu . Başarılarının devamını dilerim . Ropörtaj 'ın çok güzel olmuş sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bitanesin . Eline sağlık

________________

Sayonaraaa..

 
Alt 22 Mart 2020, 12:25   #7
Standart

Canım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm ellerine emeğine yüreğine sağlık ve sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sizi azıcık ta olsa tanımak çok güzel :*;uzl

________________




biz bu alemin en yakışıklı adamını gün batımında bir çift sigarayla maziye gömdük bir daha da kimselere yenilmedik.
 
Alt 22 Mart 2020, 12:32   #8
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart


Seni görmek ne hoş!
Naifliğinle beni kendine hayran birakan değerli arkadaşim
İkinize de bu güzel röportaj için teşekkürler. ;b6 @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] & @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alt 22 Mart 2020, 12:32   #9
Standart

Güzel röportaj olmuş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , ellerinize sağlık. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'in arabeskçi olmasını da ayrıca beğendim. ;haha

 
Alt 22 Mart 2020, 12:39   #10
Menfaatiniz için sevmeyin , Menfaatiniz için artık yazmayın.
Kaf Dağı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Hepsini tek tek okudum vallaha böyle güzel naif emek harcanmış bir röportaj görmedim hani nasıl derler bir dostluk başlngıcı doğmuş gibi aynı bi kere @minel dinleme şansım oldu çok iyi slow çalıyor sesi ve müzikle bir olması çok iyi bir yayın oluyor sen boşver hep slow çal

Ve ve ve

Benim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güzel kardeşim ne emek harcamışın sen ne güzel tane tane uğraşlarla yapmışın sen bu işin pirisin bence işine önem veren her zaman başarılı olur...

Aldığın ilk yayında hüseyin kağıt elfida çal olar mı @minel :)

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:45.