IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


DJ Röportaj Radyo dünyasından kişiler ile yapılan röportajları bu başlık altından takip edebilirsiniz

137Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Ocak 2022, 13:34   #1
Standart Ayın Dj Yıldızı HimS İle Röportajımız

Ayın Dj Yıldızı HimS İle Röportajımız

ZeyNa : Merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , öncelikle röportaj teklifimi kabul ettiğin için kendi adıma ve IRCRehberi.Net yönetimi adına teşekkür ederim. Nasılsın?

HimS : ZeyNa merhaba canım, ben teşekkür ederim teklifin için (:
İyiyim hamdolsun herşey yolunda biliyorsun yoğun tempoda devam. Sen nasılsın?

ZeyNa : Evet yoğun bi çalışma içindeyiz, kolaylıklar diliyorum canım. Çok şükür bende iyiyim. Sorularıma geçmeden önce, Ayın Bayan Dj Yıldızı seçildin, seni bir kez daha tebrik ederim. Başarıların daim olsun canım.

HimS : Çok teşekkür ederim canım, iyi olmana sevindim. IRCRehberi.Net`e, emeği bulunan herkese bende senin vasıtanla Ayın DJ'i seçtikleri için çok teşekkür ediyorum. :)

ZeyNa : Rica ederiz canım. Seni biraz tanıyabilir miyiz? Kimdir HimS? Nerelidir, ne iş yapar?

HimS : Tabi ki güzelim, 38 yaşındayım. Kocaeli`de yaşıyorum. 20 yıldır özel bir şirkette Aşçıyım + cafe işletiyorum.

ZeyNa : Cafe işletiyorsun demek, bi zamanlar hayalimdi bi cafemin olması. Ama nasip olmadı. İki iş birden seni oldukça yoruyordur Rabbim kolaylıklar versin. Peki IRC/d ile tanışman nasıl oldu? Kaç yıldır IRC/d ortamlarındasın?

HimS : Güzel dileklerin için teşekkür ederim, amin diyelim. Umarım hayallerin gerçekleşir meslektaş oluruz belkide ileride :)
Tabiki çok yoğun bir tempoda çalışıyorum ve çok yoruluyorum ama işini severek yapanlardan biriyim. Sanalla tanışmamın 11. Yılı, IRCRehberi.Net ilede yaklaşık iki yıl kadardır canım.

ZeyNa : Umarım canım, nasip diyelim belli mi olur. Sanala başlayalı bi hayli zaman olmuş. 11 yıl sana ne gibi tecrübeler kazandırdı?

HimS : Evet canım, zaman akıp gidiyor. Öncelikle birçok arkadaş edindim ve sayılı dostlarım var. Sonrasında TatliFM'de keyifle sunumunu yaptığım yayınlarım, DJ lik tabiki.

ZeyNa : Dostlukların daim olsun canım. Dj'lik konusuna geleyim biraz, nasıl başladı yayın hayatın? Nasıl karar verdin? Bi hikayen var mı bizimle paylaşacağın?

HimS : Amin inşallah güzelim. Yayıncılık hayatım aslında uzun yıllar önce bi arkadaşımın vasıtasıyla realde başladı. Olur mu olmaz mı heyecanı derken baktım mikrofon bendeydi. O zamanlar aşırı heyecandan sesimin titrediğini hatırlıyorum. Bir yıl kadar yerel radyoda yayıncılık yaptım. İş tercihim nedeniyle bırakmak zorunda kaldım. Ama bi kez mikrofonu eline alan bırakamıyor sanırım. Yaklaşık 10 yıl önce de sanalda yayın almaya başladım 6 aydır da TatliSohbet.Org'ta, TatliFM'de yayıncıyım.

ZeyNa : Yaa demek real hayatında da yayıncılık yaptın. Profesyonel anlamda yayıncı olman çok güzel. On parmağında on marifet Maşallah diyorum sana. Bi gün yeniden yerel radyolar da yayın yapmak ister misin?

HimS : Çok teşekkür ederim canım benim. Yayın yapmak bana göre bir tutku, yayınıyla keyif alanlardan hatta sunumlarım şiirlerimle aşk yaşıyanlardanım diyebilirim. Tabi ki, hatta çok isterim yeniden yerel radyo da yayın yapmayı şartlar uygun olursa neden olmasın ki :)

ZeyNa : Evet, forumda şiirlerine denk geliyorum bazen, oldukça başarılısın. Umarım bir gün dönersin, bu sevda yarım kalmamalı diyorum :)
Peki gelelim TatliSohbet.Org'a. Nasıl tanıştın? Senin gözünde nasıl bir yeri bahseder misin bize?

HimS : Sağ olsunlar dostlarım arada paylaşımda bulunuyorlar. Hayırlısı diyorum bende o halde :) TatliSohbet.Org' la tanışmam bir çoğunuzun tanıdığı canbağım, kardeşim dediğim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sayesinde oldu. İyi ki yollarımız bir şekilde kesişmiş keza sunucu sahibimiz sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yönetiminde saygı ve sevgi çerçevesinde, sunucu ismi gibi tatlı kişiliklerle harika bir ekibe hatta aileye sahibiz diyebilirim.

ZeyNa : Benim de bi kaç kez uğradığım bir sunucu TatliSohbet.Org. Oldukça samimi bir ortamı var. Çokta başarılı bulduğum bir sunucu. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'e başarılarının devamını dilerim. Ve evet iyi ki yollarınız kesismiş seni de tanımış olduk böylelikle. Peki ne tür yayın yapıyorsun canım? Yayınların istekler doğrultusunda mı ilerliyor?

HimS : Her zaman bekleriz :) Onlar adına ve TatliSohbet.Org adına ben teşekkür ederim canım.
Slow, özgün müzik ağırlıklı yayınlarım arada farklılık olması adına nostalji programları düzenliyorum ve olmazsa olmazım tüm yayınlarımda kendi yorumladığım şiirlere yer veriyorum. Mobil yayıncıyım isteklere yer veremiyorum fakat herkese hitap edebilecek, armağan da bulunabilicek bir yayın yaptığımı düşünüyorum.

ZeyNa : Nostaljiye bayılırım. Özellikle senin yayınını dinlemek için en kısa zamanda yeniden uğrayacağım canım. Peki senin için bir yayıncının dikkat etmesi gereken hususlar nelerdir?

HimS : İnşallah canım çok mutlu olurum. Yayıncılıkta saygı olmazsa olmazıdır. Sevgi dilediğiniz, sayygı herkese diyede belirtirim sık sık. Zaten insanların birbirine saygısı varsa gerisi gelir bence.

ZeyNa : Çok haklısın canım, saygı çok önemli. Hayatımızın her alanında ve her zaman saygı şart.. Peki şu an, tüm dünyanın seni dinlediği bir yayın yapma şansın olsaydı insanlığa ne söylemek isterdin?

HimS : Kesinlikle şart..
Tüm dünya`nın beni dinledigi bir yayın yapma şansım olsaydı.. Bir kağıt parçası uğruna ölen bedenler olmasın. Çocuk mezarları olmasın. Çocuklar yetim kalmasın. Başka bir ülkeye sığınmak zorunda olmasın. Sırf avrupalı değil diye insan yerine koyulmamak olmasın. Kadınlar insan mı tartışması olmasın ! Farklılıklar olsun ve biz farklılıklarımızla bütünleşelim. Siyahı beyazı bir olsun. İnsan olmayı öğrenip maddenin kölesi olmayalım. Yurtta barış, Dünya'da barış. bir insanı kurtarmak, insanlığı kurtarmak gibidir bir insanı öldürmek ise insanlığı öldürmek gibidir derdim. Ve tabi pandemi dönemindeyiz hala maalesef, herkesin dikkatli olmasını isterdim. Ayrıca keşke virüs değil sevgi bulaşıcı olsa mesajlarını verirdim.

ZeyNa : Çok harika bi mesaj canım. Bizimde temennilerimiz bu yönde. Dilerim Dünya bir gün mesajında bahsettiğin kadar güzel bir yer olur. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] röportajımızın sonun doğru gelirken sana IRCRehberi.Net hakkındaki düşüncelerini sormak istiyorum. Okuyuculara neler söylemek istersin?

HimS : IRCRehberi.Net hakkında okuyuculara şunları söylüyebilirim. Öncelikle çok duyarlı, adaletli, değerli bir ekibiniz var. Yetkili arkadaşlarımızın şeffaf güzel bilgilendirme yaptığı, tüm sunuculara eşit davranan tarafsızlık içinde sevgi ve saygı çerçevesinde nezih bir platform. Ben kendi adıma ve TatliSohbet.Org adına başarılarınızdan desteklerinizden ötürü teşekkür ederim.

ZeyNa : Güzel düşüncelerin için IRCRehberi.Net adına çok teşekkür ederim sana canım. Benim için oldukça keyifli bir röportaj oldu. Bana ayırdığın zaman ve samimi cevapların içinde ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Sana ve TatliSohbet.Org ailesine başarılarınızın devamını dilerim.

HimS : Asıl ben teşekkür ederim bu keyifli samimi röportaj herşey için emeklerine güzel yüreğine sağlık olsun inşallah. Hayat mutluluklar sunsun sana başarılar dilerim canım..

ZeyNa : Çok teşekkür ederim canım, seninde emeklerine sağlık. Hoşçakal..

 
Alt 14 Ocak 2022, 13:38   #2
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeginize saglik basarilarinizin devamini dilerim

________________

Ayın Dj Yıldızı HimS İle Röportajımız
 
Alt 14 Ocak 2022, 13:42   #3
spring will never be again..
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık az ama öz tadında bir röportaj olmuş.
. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılar lise de yiyecek ve içecek hizmetleri çıkışlıyım her ne kadar devam etmesem de sektörün hem zorluğunu hem çekiciliğini bilirim,başarılar dilerim.

________________

“sen haylaz rüzgarlar önünde şimdi, sevdanın yükünü attım omuzumdan. sen sandığım şey belki benim yüreğimdi, iyi ki dönmüşüm yolun başından.”
 
Alt 14 Ocak 2022, 13:44   #4
Standart

Alıntı:
INFLaMeS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeginize saglik basarilarinizin devamini dilerim
@ınflames teşekkür ederiz

________________

Söz insana insan söylediği söze yakışmalı...
Söz var inci`dir.
Söz var incitir...
 
Alt 14 Ocak 2022, 13:45   #5
Standart

Alıntı:
Lareina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık az ama öz tadında bir röportaj olmuş.
. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılar lise de yiyecek ve içecek hizmetleri çıkışlıyım her ne kadar devam etmesem de sektörün hem zorluğunu hem çekiciliğini bilirim,başarılar dilerim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok teşekkür ediyorum :)

________________

Söz insana insan söylediği söze yakışmalı...
Söz var inci`dir.
Söz var incitir...
 
Alt 14 Ocak 2022, 13:45   #6
Emektar
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Emeğinize Sağlık olsun Başarılar Güzel Röportaj Olmus başarıların devamını dilerim

 
Alt 14 Ocak 2022, 13:46   #7
Banlı Üye
Aykut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Güzel ,keyifli bir röportaj olmuş. Hem reeldeki işinizde hemde sanaldaki görevinizde başarılar dilerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alt 14 Ocak 2022, 13:47   #8
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

cok samimi ve akici bi röportaj olmus. bi gün cafe sahibi olmak benim de hayalim, bi ara bunu konusabilir miyiz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim *_*
basarilarin daim olsun canim
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim senin de emegine saglik canim

________________

Hope. . . ✨
 
Alt 14 Ocak 2022, 13:48   #9
Standart

Alıntı:
INFLaMeS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeginize saglik basarilarinizin devamini dilerim
Alıntı:
Lareina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık az ama öz tadında bir röportaj olmuş.
. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılar lise de yiyecek ve içecek hizmetleri çıkışlıyım her ne kadar devam etmesem de sektörün hem zorluğunu hem çekiciliğini bilirim,başarılar dilerim.
Alıntı:
Murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Emeğinize Sağlık olsun Başarılar Güzel Röportaj Olmus başarıların devamını dilerim
Alıntı:
AyKuT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğinize sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Güzel ,keyifli bir röportaj olmuş. Hem reeldeki işinizde hemde sanaldaki görevinizde başarılar dilerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Alıntı:
Sim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
cok samimi ve akici bi röportaj olmus. bi gün cafe sahibi olmak benim de hayalim, bi ara bunu konusabilir miyiz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim *_*
basarilarin daim olsun canim
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim senin de emegine saglik canim
Çook teşekkür ederim yorumlarınız için

 
Alt 14 Ocak 2022, 13:53   #10
Standart

Alıntı:
Murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Emeğinize Sağlık olsun Başarılar Güzel Röportaj Olmus başarıların devamını dilerim
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ederim

________________

Söz insana insan söylediği söze yakışmalı...
Söz var inci`dir.
Söz var incitir...
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:10.