IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 18 Eylül 2022, 06:50   #1
Standart Aralıklı Diyet Sırasında Ne İçebilirsiniz?

Çay & Kahve

Çayınızda veya kahvenizde bir tutam sütün diyetinizi bozacağından endişeleniyorsanız, bu zararlı değildir. Teknik olarak, diyetinizi bozar, ancak o süt damlası sizi günün geri kalanında yolda tutuyorsa, sorun değil.
“Açıkçası siyah çay veya kahve, bitki çayları ve su diyeti bozmayacak en uygun seçeneklerdir. Suyu biraz canlandırmak için limon, salatalık ve nane ekleme eğilimindeyim.
“ZKY (zaman kısıtlı yeme) uyguluyorsanız ve her zaman olduğu gibi diyet günlerinde latte'den uzak durun, kalori alımınıza sütlü içecekleri ekleyin. Dr Mosley, her zaman yağsız veya yarım yağlı süt yerine tam yağlı sütü öneriyoruz" diyor.

Alkol

Aralıklı diyet sırasında alkollü içecek içebilir misiniz?
"İtalya ve İspanya'dakinden çok daha düşük olan mevcut Birleşik Krallık yönergeleri, alkol alımınızı haftada 14 birim (veya yaklaşık yedi 175 ml bardak %12 ABV şarabı) ile sınırlandırmanızı tavsiye ediyor, ancak birimlerle ilgili sorun, alkol alımının neredeyse imkansız olmasıdır. sıkıştırmak.
"Alkolün etkisi, vücut büyüklüğüne, cinsiyete ve ayrıca alkolü nasıl metabolize ettiğinize bağlı olarak kişiden kişiye farklılık gösterir. Haftada yedi orta boy şarap kadehi tavsiye edilen kurallar dahilinde içmeye çalışıyorum ve 5:2 ilkelerine uyuyorum; Dr Mosley, haftada beş gece içki içmek ve iki gece içmemek” diyor.
Dr. Mosley, "Alkolün şeker oranı da yüksektir, bu sadece dişleriniz ve beliniz için değil, beyniniz için de kötüdür" diyor. “Bu kısmen şekerin alkol gibi korkunç derecede bağımlılık yapmasından kaynaklanıyor. Çok fazla egzersiz yapmazsanız, tüm bu fazla kaloriler yağ olarak yatırılacaktır.

"Aşırı kilolu veya obez olan kişilerin depresyona ve kaygıya çok daha yatkın olduğunu biliyoruz ve bu doğrudan yağın kendisiyle bağlantılı gibi görünüyor. Yağ sadece orada oturmaz, inflamatuar sinyaller gönderir. Yani özellikle bel çevrenizdeki kiloları yığdığınızda, sadece kalbinize değil, beyninize de zarar veriyorsunuz.”

Kırmızı Şarap Hakkında

"Bazı araştırmalar, bir kadeh kırmızı şarap içmenin yararları olduğunu gösterdi, ancak günde bir veya iki bardaktan sonra, faydalar oldukça dramatik bir şekilde düşüyor ve özellikle karaciğer ve meme kanseri riski olmak üzere dezavantajlar ortaya çıkmaya başlıyor" diyor Dr. Mosley. "Bütün bunlara verilecek en mantıklı tepki, durmadan şarap içmekten vazgeçmek yerine, şarabınızın tadını çıkarmak, tadına varmak ve gecede bir ya da iki bardak içmektir." Yani, dikkatli alkol alışkanlıkları oluşturun.
Dikkatli içme deyin. Bir şeyleri yutma eğilimindeyiz, ancak yavaşlar ve bardağınızdakilerden gerçekten zevk alırsanız, muhtemelen daha az içeceksiniz.

Dikkatli ve Ölçülü İçme İpuçları

Çoğu zaman, insanlar farkındalığı meditasyon olarak düşünür, ki bu herkes için değildir, ancak harika haber şu ki, basit aktiviteler ve ritüeller yaratarak farkındalığı uygulayabilirsiniz, meditasyon gerekmez. Bu fikirlerden bazılarını deneyin:
Tüm diyet günlerinde ve ağır spor yaparken alkolden kaçının.
Alkollü içeceğinizi yükseltin. Sağlığa faydaları için, tercih ettiğiniz içecek olarak kırmızı şarabı öneriyoruz. Neden farklı kırmızı şarap türlerini araştırarak ve arkadaşlarınıza en sevdikleri tavsiyeleri sorarak başlamıyorsunuz? Bilginizi ve kırmızı şarap deneyiminizi geliştirmek, denediğiniz her içeceğin deneyiminin tadını çıkarmanıza yardımcı olacaktır.
Sosyal içerken yavaşlayın. Alkollü içeceğinizi her zaman bir su ile değiştirin ve işleri ilginç kılmak için onu maden suyu yapın.
Genellikle alkol almaya yol açan tetikleyiciler için alternatifler oluşturun. Örneğin, işte uzun ve zor bir gün geçiriyorsanız, alkol almak yerine rahatlatıcı bir banyo yapmayı, yürüyüşe çıkmayı veya bir arkadaşınızı aramayı deneyin.

Kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].
 
Alt 18 Eylül 2022, 07:54   #2
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Çay ve kahveden baska bişi içemiyorum.D

________________

Seviyorum içimdeki alıngan ama haylaz çocuğu..
Sever, kırılır, küser..
Ama göz ucuyla hep bir gülücük bekler...
 
Alt 13 Aralık 2022, 06:29   #3
Standart

Kahve en sevdiğim, hep içebilirim

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:32.