IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Diş Sağlığı (https://www.ircrehberi.net/dis-sagligi/)
-   -   Beyaz Dişler için Çilek Macunu Kullanın (https://www.ircrehberi.net/dis-sagligi/32421-beyaz-disler-icin-cilek-macunu-kullanin.html)

She 02 Temmuz 2020 23:15

Beyaz Dişler için Çilek Macunu Kullanın
 
Çilekyaz mevsimin en güzel meyvelerinden biridir. Pastalarda kullanılır reçeli yapılır tek başına nefis bir tatlıdır. Çileğin sağlık için bir çok faydası olduğunuÇileğin Faydalarını daha önce forumumuzda bahsetmiştik.İşte yine çileğin bilinmeyen bir yönü daha!..

Sigara kahve çay gibi nedenlerden ötürü sararan dişlerinizi beyazlatmak istiyorsanız çilek macunu imdadınıza yetişiyor. Büyük ve olgun bir çileği çatalla ezin. Diş fırçasının üzerine ezilmiş çileği sürün. Dişlerinizi 2 dakika boyunca fırçalayın. Her gün 2 kez bu işlemi yaptığınızda 1 hafta sonunda farkedilir ve sağlıklı bir beyazlık olduğunu göreceksiniz.

CaNeRR 02 Temmuz 2020 23:21

Ennn Sevdiğim Meyvee :cici: Çileğin Dişleri Beyatlattiğini Yeni Öğreniyorum Muz Kabuğunu Duyduk Ama Çilek İlkdefa Denicem Valla Tabi Sigara Alkol Kullanmiyorum, Zaten Günde 2 Kez Firçaliyorum. Diş Macunumu Değişmenin Vakti Geldi O Zaman . . . ((:


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:46.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi