IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Diğer Kontrol Panelleri (https://www.ircrehberi.net/diger-kontrol-panelleri/)
-   -   Güncel vMware Güvenlik Açığı Duyuru !! (https://www.ircrehberi.net/diger-kontrol-panelleri/143542-guncel-vmware-guvenlik-acigi-duyuru.html)

OmerAti 04 Şubat 2023 10:35

Güncel vMware Güvenlik Açığı Duyuru !!
 
Merhaba,

VMware Esxi ve Vcenter 6.x ve 7.x sürümlerinde kritik güvenlik açığı raporlandı. Sürümleri kullananlar ssh ve web erişimlerini dışarıya kapatabilirler, ransomware'dan etkilenmemek için son güncellemeleri yapmalılar. Ek olarak OpenSLP kapatabilirler.

Türkiye Dahil Dünya Genelinde Çok Sayıda Veri Sağlayıcı Bu Durumdan Etkilendi Raporlanan Güvenlik Açığı Fidye Yazılımı VPS/VDS Ve çok Sayıda Kontrol Panelini Ele Geçirip Verileri Kullanılamaz Hale Getirmek Şuanda Türkiye Veri Merkezleri Hat Yavaşlatma Ve VMware Locale Kapatmakla Sorunun Üstesinden Gelmeye Çalışıyorlar

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ZaLim 04 Şubat 2023 23:04

dünden beridir milletin anasını ağlattı bu açık yüzünden oluşan saldırılar, herkese tavsiyem bütün panellerinin şifrelerini değiştirmesidir. Bir gece ansızın yüz bin siteye index basabilirler.

anlatilmaz 05 Şubat 2023 02:05

Shel fimalari delirdi bı güvenlik açığı yüzüden,siteler pert olmuş durumda ama yazılım mühendisleri görevde Allah kolaylık versin zor iş..


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:07.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi