IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 25 Ocak 2023, 20:50   #1
Standart Aşk Mağduru

Kimileri aşkın var olduğuna inanmazlar. Nedendir bilinmez ama aşık olanı da kandıramazlar. Bunun suçlusu karşı cinsimiz değildir aslında. Bu durumlara birazda aldığımız yanlış kararlar sebeptir. Örneğin ; birini seversiniz ama o biri bunu hiç farkedemez ona hediyeler alır onun sevdiği şeyleri sevip sevmediğinden uzak durarak ona aslında nasıl değer verdiğinizi göstermeye çalışırsınız.

Onun karşısına o kadar sık çıkarsınız ki sizi fark bile edemez. Aşk bu ya o hep kör bakar size. Bir gün senin kendisini ne kadar sevebileceğini düşünüp ufaktan farketmeye başlar. Sizde bir heyecan, çünkü seni farketti! Aman Allah'ım ya bir tarafını beğenmezse! Ya ona layık olamazsan eyvah! Halbuki sen o kadar pak sevdin ki onu anlayamaz bunu.

Önce sana mülayim yaklaşır sonra yavaş yavaş uzaklaşır. Ellerinizden kayıp gider. Kalbin acıyor, ellerin titriyor, beceremiyorsun yaşamayı. Yemeğin hatta suyun bile tadı yok ve yıkılırsın canın fena yanar inancın sarsılır. Bir daha asla kimseyi sevemezsin diye düşünürsün. Unutmak için elinden geleni yaparsın hatta sana herkes destek olur aman boş ver diye.

Unutmuş gibi yapar, öldü o, onu gömdüm dersin ama üzerine bir buket gül koyarsın. Aslında sevdiğimiz kişilerin üzerine çiçek koyarız değil mi ? O bunu yine göremez. Yani sizin onu aslında unutma çabasında harcadığınız emekleri... Sanki koskoca bir ağaçsın biri gelip seni baltasıyla indirmek için defalarca vurur, yavaş yavaş devrilirsin işte sana verdiği hasarı görmez, göremez.

Dizlerinin üzerinde emeklersin, yürümeyi unuttun ve bakınca gördüklerin... Sahte gülüşler, yalancı aşıklar, yapmacık tavırlar... Eee şimdi? Şimdi kimi anlamanı kime inanmanı bekleyebilirler? Çünkü senin pencerende artık her şey yalan, inanmıyorsun aşka, sevdaya, sevgiye. Çünkü yok! Çünkü olmadı! Olmayacak ve olması mümkün mü? Şimdi gel deseler gidecek ne cemalin ne dermanın kaldı. O kadar saçma ki o kadar gereksiz bir o kadar da lüzumsuz artık sende aşk denilen illet.

Bazıları demişti ya ilk başta, işte o bazıları sen oldun ben oldum. Onlar bunlar ötekiler değil aşka inanmayanlar.

Ben aşkıma inandım aşk mağduruyum.

________________

Kulun Adaleti Sasar Ama ALLAH´in Adaleti Sasmaz..
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:04.