IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 20 Ocak 2023, 22:37   #1
Standart YÜREĞİMDE CAM KIRIKLARI VAR

YÜREĞİMDE CAM KIRIKLARI VAR

Aklın alamayacağı kadar masum
Şiirlere konu olacak kadar duygulu aşklar
Kalbimi yerle yeksan eden ayrılıklar yaşadım.

Mutlu oldum çoğu zaman. Pamuklara sarıp sarmalayıp yüreğimin başköşesine oturttum aşkı. Gözümden sakındım. Çocuksu heyecanlar yaşadım. Bir uçurtmanın kanadına takılıp avare deli divane döndüm durdum. Hayat bana ben hayata daha bir güzel bakar oldum. Yatağına sığmayan nehirler gibi çağladım durdum. Gözüm görmedi kulağım duymadı dünya ayağımın altından kaydı gitti de haberim olmadı.

Hasret gelip kapımı çaldığında sevdiğim yanı başımdayken birlikte nefes almayı elleri avuçlarımdayken tenine dokunmayı gözleri gözlerimdeyken gülüşünü araya mesafeler girdiğinde ise varlığında yokluğunu yokluğunda varlığını özledim.

Kıskançlık sinsi bir düşman misali damarlarımda dolaşmaya başladığında çiçekten böcekten dokunduğu her şeyden söylediği ya da söyleyeceği her sözden olur olmaz her şeyden kıskandım.

Ve iki ezeli düşman…

Yalan ve ihanet… Beni arkadan vurmaya çalışan çift başlı hançer misali karşımda belirdiğinde yüreğim yandı. İçim acıdı. Kırıldım… İncindim… Gözyaşlarımı mutsuzluğuma katık edip kardeşçe mutluluk oyunları oynadım. Bir volkan misali kendi içimde yandım durdum sonunda benden kalanları yine yüreğime savurdum.

Aşk… Öyle hassas öyle narin öyle kırılgan ve öyle büyüleyici bir şeydi ki buna inandım. Ve aşk camdandı ben onu anladım.

Ateş cama nasıl can veriyorsa aşkta insana can veriyordu. Sihrini varlığının benzersiz biçiminde taşıyan cam maddenin halleri içinde nasıl zarafetle dans ediyor özverili ve duyarlı insanların ellerinde nasıl bir sanat eserine dönüşüyorsa aşk ta insan doğasının her dalında hizmet verip kendini ispatlamaya var olmaya çalışıyordu. Onu biçimlendirmek korumak da bize kalıyordu.

Derler ki!
Hayatın en hüzünlü anı mevsimine kapıldığın kişinin bahçesinde açabilecek bir çiçek olmadığını anladığın an dır.

İşte öylesi anlarda ister istemez ellerimin arasından kayıp giden tuzla buz olan aşk her defasında cam kırıkları misali yüreğime saplanıyordu.

Ayrılıklar
Hüzünler
Her seferinde kapımı çalan
Gözyaşlarım var
Yüreğimde cam kırıkları
Yüreğimde can kırıkları var
Ne yana dönsem o yana batar
Ne yana dönsem o yanım kanar...


________________

Kulun Adaleti Sasar Ama ALLAH´in Adaleti Sasmaz..
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:26.