IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 16 Ocak 2023, 00:19   #1
Standart Jorge Jesus'tan Samet Akaydın'a övgü dolu sözler

Süper Lig'in 19.haftasında Gaziantep'i deplasmanda 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus maçından ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yeni oyuncusu Samet Akaydın ile ilgili "Kendisi bugünkü performansıyla onu neden istediğimizi kanıtlamış oldu. Adana Demirspor'a karşı oynarken kalitesini gördüğümde çok şaşırmıştım. Başkanımızdan istedik ve transfer ettik" derken transfer çalışmaları ile ilgili ise "transfer yapmak için transfer yapmayacağız." diye konuştu.


Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, 2-1 kazanılan Gaziantep FK maçının ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmede bulundu.

Galibiyetin önemine vurgu yapan Jesus, "Kazanmak bizim için önemliydi. İyi bir takıma karşı oynadık. Harika oyunculara sahipler. Biri de Markovic. 19 yaşında Benfica'ya transfer etmiştim. 1 yıl sonra 40 milyon euro'ya Liverpool'a gitti. Uluslararası çok iyi oyuncuları var. Burada kazanmak kolay değil. Ancak adil bir sonuç olduğunu düşünüyorum. Galibiyet önemli." diye konuştu.

"Samet Akaydin kendisini neden istediğimizi kanıtladı"
"Kendisi bugünkü performansıyla onu neden istediğimizi kanıtlamış oldu. Adana Demirspor'a karşı oynarken kalitesini gördüğümde çok şaşırmıştım. Başkanımızdan istedik ve transfer ettik. Defansif anlamda üst seviye bir oyuncu. Bugün Altay da kurtarışlarıyla takıma yardımcı oldu. Rossi de oyuna girdikten sonra çok etkiliydi. Valencia iki gol attı, bir de girdiği fırsattan yararlanamadı. Az pozisyona girip değerlendirebilen golcüler bu nedenle diğerlerinden farklı oluyorlar."

Transfer konusunda da açıklamalarda bulunan Jesus, "Transfer dönemi geldiğinde her hocanın amacı elindeki iyi oyuncuları kaybetmemektir. Birkaç tane de takviye yaparsınız. Ancak sadece transfer yapmak için transfer yapmayacağız." diye konuştu.
________________

Kulun Adaleti Sasar Ama ALLAH´in Adaleti Sasmaz..
 
Alt 16 Ocak 2023, 00:24   #2
Beşiktaş
Staff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

jesus dedem zor yırttın yıne iyisin :)))

________________

mutlu noeller..
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:17.