IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 04 Kasım 2022, 01:15   #1
Standart Fenerbahçe

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde namağlup bir şekilde lider olarak gruptan çıktı! Arda Güler'den tek kişilik resital...


Süper Lig'de müthiş bir performans sergileyen Jorge Jesus'un önderliğindeki Fenerbahçe, aynı performansı UEFA Avrupa Ligi'nde de sürdürüyordu. Grup liderliği için çıktığı Dinamo Kiev maçından galibiyet almak isteyen sarı-lacivertliler sahadan adeta rakibini sildi. Arda Güler'in yıldızlaştığı mücadele 2-0'lık skorla sonuçlandı. Bu sonucun ardından Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan namağlup bir şekilde birinci olarak çıktı.

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe , UEFA Avrupa Ligi B Grubu 6. ve son maçında Dinamo Kiev'le karşı karşıya geldi. Grup liderliği için saldıran sarı-lacivertliler Kiev deplasmanından istediği skoru aldı. Arda Güler'in yıldızlaştığı mücadeleyi sarı-lacivertliler 2-0 kazanarak gruptan namağlup bir şekilde lider olarak çıktı.

GOL OLDU! ARDA GÜLER ATTI...

Karşılaşmanın 23. dakikasında Arda Güler sahneye çıktı! Crespo'nun açtığı ortada sarı-lacivertlilerin forveti Valencia hareketlendi ve kaleciyle çarpıştı. Boşta kalan topa havada tek vuruş yapan Arda Güler, takımını 1-0 öne geçirdi.

Arda Güler attığı bu gol sonrası Fenerbahçe tarihine geçti. Genç oyuncu, sarı-lacivertlilerin Avrupa'da gol atan en genç futbolcusu ünvanını kazandı. Arda Güler, gol sonrasında annesine çok güzel bir mesaj gönderdi

Maçın ilk yarısının sonlarına doğru gelinirken 45+2'de Arda Güler'in kullandığı kornerde kafa vuruşu yapan Arao takımını 2-0 öne geçirdi. Bu golden sonra Arda Güler 45 dakikada 1 gol 1 asistle oynamış oldu.

KIEV 10 KİŞİ KALDI

Dinamo Kiev, Ilya Zabarnyi'nin 68. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında önemli bir atak olmadı ve maç 2-0'lık skorla sonuçlandı.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

Kulun Adaleti Sasar Ama ALLAH´in Adaleti Sasmaz..
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:20.