IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


IRCd Makaleler IRCd hakkında her türlü makalelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

2Beğeni(ler)
  • 1 Post By Lareina
  • 1 Post By Sim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 10 Mayıs 2021, 14:53   #1
Standart İnsan Karakterleri

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Türk Sohbet İnsan ve Kisilik Analizi
Maalesef biz insanlar karakter yapilarina gore icerisinde bulundugumuz sartlara gore degisebiliyoruz. Genellikle bu durumu sosyal iliskiler ve reel olarak degerlendirmek cok guc bence. Degisen dunyada farkli insanlar farkli ozelliklerde kimi insanlar yani cevrelerine uyum gosterme konusunda basarisiz olmakla durust davranmak konusunda daha mesafeli olduklari soyleniyor. Genelde insan kisilik ve karakter analizleri yazili türk sohbet odaları icinde ve karsilikli yüz yüze yapilan sohbet ortamlari icinde gorulebilmektedir. Cogu zaman cevreleri tarafindan sevilmedikleri dusunulen kisiler aslinda belki bir

turksohbet-karakter-analizi

cekilmemezlik yasiyor olabilir. Duygusal dengesizlikleri cok az duzeyde olan karakterlerde var. Ayrica bu karakter yapisinda olan Kisilerin tecrubeleri arttikca on planda olma ihtimalleri de artiyor. Kadinlar, erkeklere kiyasla daha cok on planda bir karaktere sahip olma kriterini icindedirler.

Mesela ozur dileme konusunu ele alacak olursak. Ozur dilemesini bilmiyor, dileyecegi zaman da kirk bahane buluyor ? Ya da bile bile, tekrar tekrar yaptigi davranisin ardindan ozur diliyor. Acikcasi ozur dilemek bir erdemlik olabilir ama devamli ayni seyi yapip ozur dilemek bence ozru hatasindan buyuk durumuna getirmektir. Türksohbet sohbet odaları icinde cok farkli yapida insanlar bulunmaktadir ve burdaki kisiler sorunlar da olsa ayni ortami kullabilme cabasini ogrenmislerdir. Cunku bazen her kafadan farkli bir ses cikabilir yada insanlarin olaya bakis acisi degisik olabilir. Bide soyle bir karakter vardir hayir dememe ?Hemen kabulleniyor yada takmiyor kafasina konuyu sorunu umursamiyor , ofkeleniyor yada, israr mi ediyor? Acikdasi dunya uzerinde farkli farkli insan karakteri var. Daha bircok karakter var aslinda mesela kararsiz olanlar.Guvensiz olmalari bu karakter de olanlar.Duygusal olanlar mesela herkesle kolaylikla iletisim kurabilirler.Rahat olan karakterler mesela Genellikle sakin ve kendine guvenen bir yapilari vardir. İlgili olanlar mesela genel olarak dikkatli bir dinleyici ve karsidaki kisiyle guven ve bag kuran kisilerdir.

Bunlarin yani sira bimobil-türksohbet-insan-yapilaride net olan benimde tasidigim karakter var mesela genelde baskin ve tartismaci ayni zamanda belirsizlik asla olmaz olamaz ozelliklerine konusunda oldukca duyarlidirlar.Ayrica acik olan ben neysem oyum diyen kisilerde nedeni ise hislerini disa vurdugundan dolayi bu ozellik bulunuyor karakterlerinde.Kisaca karakter insanin kendine ozgu yapisi, onu baskalarindan ayiran belirti ve bireyin davranis bicimlerini belirleyen, ustunluk durumudur.

Hayatimiz karakterimizin degil, karakterimiz hayatimizin urunudur.


@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Paylasimidir ~
________________

Bizde Mutsuz Olalim ~
 
Alt 10 Mayıs 2021, 15:11   #2
spring will never be again..
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Kaleminize sağlık..

________________

“sen haylaz rüzgarlar önünde şimdi, sevdanın yükünü attım omuzumdan. sen sandığım şey belki benim yüreğimdi, iyi ki dönmüşüm yolun başından.”
 
Alt 10 Mayıs 2021, 15:11   #3
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

emegine saglik

________________

Hope. . . ✨
 
Alt 11 Mayıs 2021, 12:48   #4
Standart

Alıntı:
Lareina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kaleminize sağlık..
tşk ederiz.

________________

Bizde Mutsuz Olalim ~
 
Alt 11 Mayıs 2021, 12:49   #5
Standart

Alıntı:
Sim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
emegine saglik
cok tşkler ki

________________

Bizde Mutsuz Olalim ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:22.