IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


IRCd Makaleler IRCd hakkında her türlü makalelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Mayıs 2021, 15:55   #1
Standart Türk sohbet anneler gününü kutluyor

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Mayis ayinin belki de en onemli gunu suphesiz Anneler Günü olmaktadir. Her mayis ayinin ikinci haftasi anneler günü olarak kutlanmaktadir. Gerci annelerin gunu bir gunle kutlanacak bir durum olmasada bu gunu ozel kilmak ve anneler ile iyi vakitler gecirmeyi saglamak amacli sekillendirilmis olabilir. Annemizin kiymetini onlar hayattayken bilmek ve minnetlerimizi iletmek icin kutladigimiz, en anlamli gunlerden biri anneler gunu ozel ve quzel bir gün olmaktadir. Bu guzel gunde Soyleyecegim hic bir soz, sevgine ve destegine tesekkur edemeyecek biliyorum. Hayat yolculugumun en basindantürk-sohbet-anneler-günü beri beni besleyen, uzerimden duasini hic eksIk etmeyen, benim icin her an endiselenen, bana rehberlik eden ve her arayisimda beni destekleyen kisi sendin annecigim. Ihtiyacim olan sevgi icin her gun orada oldugunu biliyorum.

Her ihtiyacim oldugunda beni gozetmek icin arkamdan, yetiskin oldugumda ise destek vermek icin hep yanimda yurudun. Her an yanimda oldugun icin sana minnettarim. Annelerimizin uzerimizdeki emeklerine karsilik bu ozel gunde onlara soyleyecegimiz her tatli soz, sevgimizi ifade eden sozler, samimi ve icten minnet cumleleri onlari sonsuz mutlu edecektir.Belkide enguzel en ozel hediye iki quzel anlamli kelime olmaktadir. Anneler Gunu annesi olanlar cesitli hediyeler alip annelerini mutlu edecekler.

Peki ya Annesi olmayanlar ?
Onlarda ellerinde bir gul ile annelerini mezarlari basinda gozyaslari icinde ziyaret edecekler.Bu yuzden sizlere tum samimiyetimle annenizin kiymetini bilin diyorum. Mekanlari cennet olsun.

KarsıLıksız tek sevgi annenin cocuguna duydugu sevgidir.
Anne olunca beni anlarsin demistin ya,Anne simdi daha iyi anliyorum annem. İyi ki seninIe varim. Bu dunyadaki en guvenli siginagimsin, tum firtinalari atlatmami saglayacak degerli limanim. Sen benim en guzel sansimsin, basimin tacisin.Kiymetlimsin Anneler Gunu’n kutlu olsun.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sohbet sunucumuz icinde 9 Mayis 2021 günü anneler turksohbet-mobil-anneler-günügününe ozel sohbetler farkli aktiviteler ile tüm dunya ulkeleri ve dunya uzerinde esi benzeri olmayan Türkiye’mizdeki kullanicilarimiz ile bu pandemi donemi sebebi ile annelerini ziyarete gidemecek kisileri dusunerek cok anlamli bir program hazirladik.

Tüm annelerimizin Önünde

Turksohbet ailesi
olarak saygi ile egiliyoruz ve ellerinden opuyoruz.

Bana Dünyayi Kucakla Deseler, Gider ANNEME Sarilirim ..


@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Paylasimidir ~
________________

Bizde Mutsuz Olalim ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:54.