IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By MarjinaL


 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Haziran 2023, 09:40   #1
Standart Iliskinizin Bir Omur Boyu Surebilecegini Gosteren 9 Sey

Iliskinin uzun ve mutlu surmesini saglayan sartlarin kisiden kisiye gore degistigi dusunulse de bu sartlar evrensel olabiliyor. Bazi temel isaretler iliskideki sevginizi katlayarak daha mutlu olmanizi saglayabiliyor. Olumlu Bak'in iceriginde iliskinizde esinizle tum hayatiniz boyunca mutlu yasayip yasamayacaginizi tahmin edebilen 9 faktor hakkinda bilgi toplandi. Bu faktorler temel olsa da hepsine sahip olmak mumkun olmayabiliyor. Gercek ask bu faktorlerin onune gecebiliyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
9- YAKLASIK OLARAK AYNI SOSYAL STATUYE SAHIPSINIZ


Herhangi bir iliskinin baslangicinda, bu farkliliklar genellikle fark edilmez cunku derinden duyulan ask tutarsizliklari fark ettirmez. Ancak esinizin farkli bir sekilde buyudugunu, en basit seylere karsi farkli bir tavri oldugunu ve bu nedenle sizi tam olarak anlamadigini dusunun. Tabii ki, insanlar birlikte olmak isterlerse uyum saglamayi ve birbirlerinden ogrenmeyi ogreneceklerdir. Yine de, buyudugunuz ortamlar benzer olsa anlasmak cok daha kolay olacaktir.

8- MIZAH ANLAYISINIZ AYNI

Bazen, saglikli bir aile yasamini surdurmeye yardimci olan tek sey mizah duygusudur.

7- EBEVEYNLIK KONUSUNDA AYNI GORUSLERE SAHIPSINIZ

Bir cift cocuk sahibi olmaya karar verdiginde bu, iliskilerinin istikrarli oldugu anlamina gelir. Bununla birlikte, bazi gizli sorunlar vardir. Siz bir cocugun yeterli oldugunu dusunurken, esiniz iki cocuk sahibi olmakta israr ediyor olabilir veya onlarin saglik hizmetleri icin farkli beklentileriniz olabilir. Gelecekte nelerle basa cikmak zorunda kalacaginiz hakkinda bir fikir sahibi olmak icin bunlari onceden (ilk bulusmada olmasi gerekmez) tartismak daha iyidir.

6- FINANS KONUSUNDAKI TUTUMUNUZ AYNI


Butcesini planlamaya aliskin olmayan, her satin alma islemini buyuk bir sorumluluk duygusuyla yapan kisilerle ortak bir dil bulmak cok zordur. Finans konusu cok hassastir ve bu nedenle, ilgi alanlarinizi paylasan biriyle hayatinizi yasamak daha iyidir. Aksi takdirde, tartismalarin 1 numarali nedeni bu olabilir.

5- EV ISLERI KONUSUNDA AYNI FIKRE SAHIPSINIZ


Paylasilmayan ev isleri nedeniyle hayatinizin kaotik oldugu bir durumdan kacinmak icin, evlenmeden once en az bir ay bu kisiyle yasamak iyidir. Tum esyalarinizi duzenli tutan bir mukemmeliyetciyseniz ve partneriniz evinizdeki dolabi nasil bulacagini bilmiyorsa, bu uzerinde dusunulmesi gereken bir seydir. Daginik bir ev yuzunden sonu gelmeyen tartismalara dayanabilecek misiniz?

4- HAYATTA AYNI ONCELIKLERE SAHIPSINIZ


Farkli onceliklere sahip iki insanin bir arada yasamasi cok zordur. Esiniz kendini evi yonetmeye adamak istiyorsa ve ailede calisan tek kisi siz olmayi dusunmuyorsaniz, o zaman bir uzlasma aramalisiniz. Bu duzenlemeye hazir degilseniz, iliskiye baslamadan once dusunmek icin iyi bir konu olabilir.

3- IKINIZ DE ORTAK BIR GELECEGE HAZIRSINIZ


Bir aile hayatina hazirsaniz ama partneriniz diz cokme anini erteliyorsa ve sizden onunla evlenmenizi istiyorsa, bu cok hayal kirikligi yaratabilir. Bir iliskinin baslangicinda partnerinize daha yakindan bakmak ve onun da sizinle ayni onceliklere sahip olup olmadigini ogrenmek daha iyidir. Seninle ayni seyleri istiyor mu? Cevap evet ise, iliskiye suphe duymadan baslayabilirsiniz.

2- BIRLIKTEYKEN ORTAK ILGI ALANLARI YARATIYORSUNUZ
Uzun suredir bir iliski icinde oldugunuzda, esinizi bastan sona taniyormus gibi hissetmeye baslarsiniz. Bu asamada, birbirinizi mesgul ve ilgili tutmak icin birlikte zaman gecirmek cok onemlidir. Ornegin, birlikte sinemaya gidebilir, mum isiginda bir aksam yemegi yiyebilir veya aksam yuruyusu yapabilirsiniz - ikinizi de rahat ettirecek herhangi bir aktivite.

1- BIRBIRINIZI DEGISTIRMEYE CALISMIYORSUNUZ

Bu fikir, iliskilerinin basinda "Onun karakterini pek sevmiyorum ama onu degistirebilecegim" diye dusunen insanlarla ilgilidir. Muhtemelen biraz degisIklik yapmasi icin ona ilham verebilirsiniz, ancak gercekten hoslanmadiginiz bir sey varsa ve bunu duzeltebileceginizi dusunuyorsaniz, iliskiye hic baslamayin. Biri sizi farkli biri yapmaya calissa ne hissederdiniz?


Kaynak; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

Bizde Mutsuz Olalim ~

Konu Ardanl_ tarafından (03 Haziran 2023 Saat 20:38 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 03 Haziran 2023, 09:41   #2
SendikaLı
MarjinaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bütün Detaylarda Aynı Olma Ihtımali Bana Göre Yok.

________________

𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲.

Iliskinizin Bir Omur Boyu Surebilecegini Gosteren 9 Sey
 
Alt 03 Haziran 2023, 12:12   #3
MobilOkey.Org
aZze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

yanlış bana göre zıt kutuplar daha ii anlasıyor herseyde aynı fikirde olan mesela benim dediğim olmalı diyorsa ıkı tarafda ozman catısma oluyor mantık olarak aynı seylere sahip kişiler malesef anlaşamıyor

________________

Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde.
Kaldır! Göz kapaklarını
 
Alt 03 Haziran 2023, 12:31   #4
Standart

Öyle bir Dünya yok

________________

Vazgeçilmez değilim, değilsin , değilsiniz...
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:52.