IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


5Beğeni(ler)
  • 1 Post By CeReN
  • 1 Post By BuSeM
  • 1 Post By WildCat
  • 1 Post By YiLDiZ
  • 1 Post By ZeyNa


 
 
Seçenekler Stil
Alt 18 Mayıs 2023, 13:50   #1
Standart Mutlu Ve Uzun Sureli Bir Evlilik Icin Oneriler

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], iki insanin hayatlarini birlestirdigi onemli bir adimdir. Ancak, bircok evlilik mutsuz sonla bitmektedir. Mutlu ve uzun sureli bir evlilik icin bazi ipuclarina dikkat etmek onemlidir. Bu yazimizda, mutlu ve uzun sureli bir evlilik nasil olur sorusuna yanit arayacagiz.

Iletisim Kurun
Evlilikte saglikli bir iletisim, iliskinin temel tasidir. Her iki tarafin da acik ve durust bir iletisim kurmasi gerekmektedir. Iletisimde karsilikli anlayis ve saygi, tartismalarin ve sorunlarin daha kolay cozulmesini saglar.

Birbirinize Destek Olun
Evli ciftlerin birbirlerine destek vermeleri, birlikteliklerinin saglikli ve mutlu bir sekilde surdurulmesi icin onemlidir. Karsilikli sevgi ve destek, ciftin birbirine guvenini artirir ve zor zamanlarda birbirlerine guc verir.

Mutlu ve Uzun Sureli Bir Evlilik Icin Oneriler
Ortak Hedefler Belirleyin
Mutlu ve uzun sureli bir evlilik icin ciftlerin ortak hedefleri belirlemesi onemlidir. Bu hedefler, birlikte calisma ve buyume icin bir neden saglar. Is, ev, aile ve finansal hedefler gibi hedefler belirleyin ve birbirinizi destekleyin.

Iliskinize Zaman Ayirin
Yogun calisma saatleri, ev isleri ve cocuklarin bakimi gibi sebeplerden dolayi, evli ciftler arasindaki zaman azalabilir. Ancak, birlikteliginizi surdurmek icin zaman ayirmak onemlidir. Kendi hobilerinize veya arkadaslarinizla birlikte vakit gecirerek, kendinizi yenileyin.

Birbirinize Guvenin
Evlilikte guven, temel bir unsurdur. Karsilikli guven, iliskiyi guclendirir ve her iki tarafin da mutlu olmasini saglar. Iliskinin basindan itibaren durust olun ve birbirinize guvenin.

Kiskancligi Kontrol Edin
Kiskanclik, bir iliskinin en buyuk dusmanlarindan biridir. Partnerinize guvenin ve kiskanclik duygularinizi kontrol edin. Kiskancligin yogun oldugu durumlarda, terapistlerden yardim alabilirsiniz.

Kendinizi Gelistirin
Birlikteliginizin surdurulebilmesi icin kendinizi gelistirmeye ozen gosterin. Kendinizi surekli olarak gelistirmek, evliliginizin de gelismesine yardimci olacaktir. Yeni beceriler ogrenin, hobiler edinin, okuyun veya bir kursa yazilin. Kendinize ve iliskinize yatirim yapin.

Mutlu ve Uzun Sureli Bir Evlilik Icin Oneriler
Problem Cozme Becerilerini Gelistirin
Evlilikte, sorunlar ve zorluklar kacinilmazdir. Ancak, birlikte calisarak, sorunlarin ustesinden gelebilirsiniz. Sorunlari cozmek icin problem cozme becerilerini gelistirmeye calisin. Karsilikli anlayis, sabir ve isbirligi ile sorunlarin ustesinden gelebilirsiniz.

Saygi Gosterin
Karsilikli saygi, saglikli bir iliskinin olmazsa olmazlarindan biridir. Iliskinizde, her zaman saygili bir dil kullanmaya ozen gosterin. Partnerinizin goruslerine saygi gosterin ve onlarin fikirlerine onem verin.

Birbirinize Romantik Olun
Evlilikte romantizm, iliskiyi canli ve heyecanli tutmak icin onemlidir. Siradan gundelik yasantinizda bile, kucuk romantik jestler yaparak birbirinize sevginizi gosterin. Ozel gunlerde ise, romantik surprizler yaparak birbirinize olan sevginizi pekistirebilirsiniz.


ALİNTİ ~
________________

Bizde Mutsuz Olalim ~
 
Alt 18 Mayıs 2023, 13:55   #2
Standart

Çocuk ilkokuluna başladıktan sonra boşanmak. Mutlu evliliğin sırrı bu.

________________

"Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.”
 
Alt 18 Mayıs 2023, 14:18   #3
Standart

Emeğinize sağlık.

 
Alt 18 Mayıs 2023, 16:10   #4
Standart

Saygi her seye dair evliligi yurutur

________________

No MoRe DramA
 
Alt 18 Mayıs 2023, 17:22   #5
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

sevgi saygı şart

 
Alt 18 Mayıs 2023, 17:59   #6
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Dır dır yapmayin kizlar

________________

ellerinde bir güldüm ,
soldum .
 
Alt 24 Mayıs 2023, 15:52   #7
Standart

Saygı. En önemlisi bu.

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:37.