IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


2Beğeni(ler)
  • 1 Post By CeReN
  • 1 Post By Raina


 
 
Seçenekler Stil
Alt 20 Mart 2023, 10:12   #1
Guest
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Esinizin Sizi Aldattigini Gosteren Fark Edilmeyen Hareketler

Iliskiyi saglikli ve mutlu bir sekilde yurutmek oldukca zorlu olsa da zorlu gecen iliskiyi saglikli ve dogru sekilde bitirmek gerekiyor. Iliskiyi bitirmeye korkan ve partnerini cebinde goren bircok kisinin iliski icerisinde karsisindaki kisiyi aldattigi goruluyor. The Sun'a konusan bosanma kocu Sarah Woodward aldatmalarda en sIk rastlanan degisimleri acikladi.

Sarah, "Icgudulerimiz genellikle dogrudur ve bagirsaklarimiz bazen ikinci beynimiz olarak bilinir. Belirgin bir sey bile olmayabilir, ancak davranista ince degisIklikler fark edersiniz veya tam olarak isaretleyemeyeceginiz bir sey vardir. Icgudulerimiz, gecmis deneyimlerimizden belirledigimiz kaliplardan gelir ve bilincaltimiz, bilincli olarak farkinda olmadigimiz bilgileri surekli olarak isler." diyerek fark ettiginiz ufak detaylara karsi bilincli olmaniz gerektigini paylasiyor.

ALDATILDIGINIZI GOSTEREBILECEK DAVRANISLAR
ILGISI AZALDIYSA


Siz ve esiniz birlikte daha az zaman geciriyorsaniz, bu potansiyel olarak esinizin bir seylerin pesinde oldugunu gosterebilir. Sarah aciklarken dikkat edilmesi gereken uyari isaretlerine dikkat cekti: “Belki birlikte sosyallesmeyi veya daha once birlikte keyif aldiginiz aktiviteleri yapmayi biraktiniz. Arkadaslariyla daha fazla sosyallesmeye baslamis, aniden birlikte vakit gecirdikleri yeni bir arkadaslari olmus veya isteki bir meslektas hakkinda daha cok konusmaya baslamis olabilirler."

“Belki de sana gununun nasil gectigini veya neler yaptigini sormaktan vazgectiler ve hayatina hic ilgi gostermiyorlar. Artik aranizda cok az sohbet var ve aranizdaki sakalar gitti."

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Sarah'a gore partneriniz aniden kiyafetlerine ve nasil giyindigine daha fazla ilgi gosteriyorsa - oysa daha once aynaya neredeyse hic bakmiyordu - bu kesinlikle sadik olmadiklarina dair bir kirmizi bayrak olabilir.

Sarah sunlari kaydetti: “Belki de daha modaya uygun veya normal tarzlarindan farkli yeni giysiler satin aldilar. Nasil giyindiklerine cok daha fazla ozen gosteriyorlar ve hazirlanmalari daha uzun suruyor. Birini etkilemeye calisiyor olabilirler."

DAHA UZUN SAATLER CALISIYORLAR VE DAHA COK UZAK DURUYORLARSA
Esiniz birdenbire daha uzun saatler calismaya basladiysa ve 'is' gezilerine cikiyorsa, bu, ozellikle is rolunde bir degisIklik olmadiysa, perde arkasinda bir seylerin oldugu anlamina gelebilir. Sarah devam etti: “Evde vakit gecirmek istemiyorlar ve uzaktayken onlardan haber alamiyor veya onlara ulasamiyorsunuz. Gunduz veya aksam saatlerinde hicbir sebep yokken onlara ulasamadiginiz veya aramaya calistiginizda telefonlarinin kapali oldugunu fark ettiginiz zamanlar olabilir."



GUNLUK HAREKETLERINIZLE DAHA COK ILGILENIYORLARSA
Partnerinizin baska birini arastiriyor olabileceginin bir baska gostergesi de sizin aktivitelerinize ve gunluk rutininize daha fazla ilgi duymaya baslayip baslamadiklaridir.

Bosanma kocu sunlari kaydetti: "Bu, bir sure sonra siz yokken baska biriyle plan yapmaya calistiklarinin bir gostergesi olabilir, cunku bu onlari mazeret bulmaktan kurtarir."

TELEFONUNU VE BILGISAYARINI GIZLIYORSA


Gizli olmak asla iyi bir sey degildir ve bu iliski uzmanina gore, telefonlarina kalici olarak baglilarsa ve sifreyi degistirmislerse, isler iyi gorunmeyebilir. Aldatan bir erkegin telefon aliskanliklari soz konusu oldugunda, Sarah dikkat edilmesi gereken isaretleri paylasti: “Telefonlarini her yere yanlarinda goturuyorlar ve bu bir davranis degisIkligi. Gunun tuhaf saatlerinde telefonlara cevap veriyorlar ve konusmak icin disari cikiyorlar.

SEKS HAYATINIZDA BIR DEGISIKLIK VARSA
Cinsel yasaminizda degisIklikler fark ettiyseniz, bu ayni zamanda sucluluk duygusu uyandirabilir."Daha once, son zamanlarda azalan aktif bir cinsel yasaminiz vardi veya partneriniz size cinsel acidan hic ilgi gostermiyor ve bahaneler uyduruyor. Ya da esiniz birdenbire daha fazla seks yapmak istiyor ve daha maceraci hale geliyor olabilir."



DAHA FAZLA NAKIT CEKIYORLAR VEYA NORMALDEN DAHA FAZLA HARCIYORLARSA
Partnerinizin harcama aliskanliklari degistiyse ve bunun icin makul bir aciklamalari yoksa, soru sormaya baslayabilirsiniz. Sarah, harcama aliskanliklarinda bir degisIklik olursa esinizin sizi aldatiyor olabilecegini kaydetti ve ona gore bu, "daha fazla yemek yemenin, hediye almanin veya otellere nakit odeme yapmanin bir isareti olabilir."


ALİNTİ ~
 
Alt 20 Mart 2023, 11:16   #2
portrait of beauty
Raina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Ne denır canı cehenneme aldatıyorsa defolsun gıtsın :)

________________

Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! Kk~
 
Alt 15 Nisan 2023, 20:03   #3
Standart

Okudum baştan sonra. Yakalanmamak için bilgileri sürekli gözden geçirmek gerek.

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:45.