IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


2Beğeni(ler)
  • 1 Post By CeReN
  • 1 Post By Aykut


 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Mart 2023, 11:26   #1
Guest
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Cekici Kadinlarin Erkeklerin Aklinda Kalmak İcin Uyguladiklari 4 Teknik

Kadinlar erkekler uzerinde kolayca etki saglayabiliyorlar. Ancak bu etkiyi devam ettirebilmek zorlu olabiliyor. Bircok erkek basta hoslandiklari kadinlara karsi aniden cok duygusal davransa da cok kisa sure icerisinde sIkilip bambaska birine donusebiliyorlar. Iliskileri taktik uzerine devam ettirmek yanlis bir davranis olsa da bazi kadinlar uyguladiklari taktiklerle erkeklerin unutamayacagi biri haline geliyor.

1.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Elbette herkesin ilgisini cekmeyeceksin ama seni ilginc bulanlarla konusma gucunu gelistirmenin bir yolu var. Iyi bir konusmaci olmanin sirri, iyi bir dinleyici olmaktir.
Aktif dinleme pratigi yaparak tam anlamiyla hayatlarini degistiriyorlar. Yani bir erkegin size takintili olmasini ve surekli aklinda olmasini istiyorsaniz once onu dinlemeniz gerekiyor. Ilgi alanlari, duygulari ve arzulari hakkinda sorular sorun.



2. ONU KENDILERINE BAGLIYORLAR
Ilk asamada dikkatin cektikten sonra yapilmasi gereken adimlar oldukca basit. Sizi dinliyor, size cevap veriyor ve kendisiyle ilgili seyleri rahatlikla paylasiyor. Sana guveniyor ve senin yaninda kendini rahat hissediyor. Bu harika! Simdi bir sonraki adima gecebilirsiniz. Bu adim da erkekleri kendinize baglamak ici onlarin zevkleri ve isteklerine onem vermeniz gerekiyor. Yapmaktan hoslandiklari aktiviteleri dogal yolla yapmaniz gerekiyor. Ancak bunlari yaparken dogal karakterinizden odun vermeyin.

3. LIDERLIGINI TAKIP EDIYORLAR
Erkekler genellikle daha gorseldir, bu yuzden aciklayici kelimeleri ortaya cikarin. Bazi erkekler sadece konusulmaktan memnundur, ancak bircogu daha cok katilmayi sever. Tarif ettigi her eylem icin, harareti artiran bir seyle karsilik verin. En onemlisi, ona onu ne kadar istediginizi soyleyin ve gosterin. Insanlar istendigini hissetmekten hoslanir. Birinin sana ihtiyaci oldugunu hissetmekten daha iyi bir afrodizyak yoktur.


4. KENDILERINI "AKILDA KALAN" BIRI HALINE GETIRIYORLAR
Pazarlamada , markanizi veya sirketinizi, belirli bir urun veya hizmet hakkinda dusundugunde akla gelen ilk sirket olarak konumlandirmanin bir yolu olan, akilda kalici farkindalik adi verilen bir ilke vardir . Bunu, uzmanlik olusturmak, duzenli hatirlatmalar gondermek ve sadece genel olarak harika olmak gibi stratejilerle basarirsiniz. Bunu iliskilerle de tamamen yapabilirsiniz.

Kalbi ve akli soz konusu oldugunda kendinizi ilk planda tutmaniz, fiziksel ve duygusal yakinligi dusundugunde sizi dusundugu anlamina gelir. Bu yuzden ona gun icinde rastgele anlarda ilgisini cekecek flortoz metinler gonderin ve bunu duzenli olarak yapin. Size olan ilgisini ve arzusunu canli tutun.


ALİNTİ ~
 
Alt 03 Mart 2023, 11:29   #2
Banlı Üye
Aykut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

4-5 madde yeterli bizim için ama kadınlarda çilt cilt ansiklopedi gerek.)) Şaka bir yana.) emeğinize sağlık.

 
Alt 03 Mart 2023, 11:31   #3
Standart

Fazla bişeye gerek yok Zeki Çevik Ve Ahlaklı olsunlar yeter. Sporcu muydu o yoksa

________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:30.