IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Şubat 2023, 11:13   #1
Standart Erkeklerin Soylemeden Sizden Hoslandiklarini Gosteren Davranislar

Erkekler ve kadinlarin duygularini paylasma asamalari farkli olabiliyor. Kadinlar duygularini cok daha fazla belli ederken bircok erkek bu konuda oldukca kapali olabiliyor. Hissettiklerimizi dile getirmek hem kendimiz hem de karsimizdaki kisi icin daha saglikli bir iletisim yontemi olarak gorulse de konusmadan da sevdiginizi gostermenin bircok yolu bulunuyor.


Iliski ve arkadaslik icerisinde birinin sizde hoslanip hoslanmadigini sordugu ufak sorulardan anlayabilirsiniz. Bu sorular oldukca normal gibi gorunse de karsinizdaki kisinin size karsi ilgisi oldugun belli edebilir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1. "BANA DAHA FAZLASINI ANLAT"


Bir erkek senden gercekten hoslandiginda, kim oldugunu daha derinden tanimaya calisacaktir. Seni gormezden geldigini, senin hakkinda konustugunu veya soylemen gerekenleri gecistirdigini hissetmeyeceksin. Dinleyecek, detaylari hatirlayacak ve size hayatinizda olup bitenleri soracaktir. Sizi daha iyi tanimak onun icin bir oncelik olacaktir.

2. 'HAFTA SONU ICIN PLANIN VAR MI?'


Senden hoslanan bir adam, seninle olabildigince cok zaman gecirmesini saglayacaktir. Sizi gormek icin elinden gelen hicbir firsati kacirmamak icin isleri onceden planlamak icin motive olacaktir. Son dakikada, gecenin bir yarisinda veya kacirabilecegi icin musait olmadiginizi bildiginde sizinle iletisime gecmeyecektir.

3. "AILEN NASIL BIRI?"


Bir erkek sana asIk olmaya basladiginda ailen hakkinda bilgi edinmek isteyecektir. Nasil bir ailede buyudugunuz, dindar olup olmadiginiz, iyi bir cocukluk gecirip gecirmediginiz onu ilgilendirecektir. Ayrica arkadaslariniz ve aileniz uzerinde iyi bir izlenim birakmaya calisacaktir. Seni arkadaslariyla tanistiracak ve annesiyle tanismak icin eve getirmeyi dusunecek. Buyuk resme nasil uyum sagladiginiz onun icin onemli olacaktir.

4. "SENI GERCEKTEN MUTLU EDEN NEDIR?"



Sizden hoslanan erkekler, mutlulugunuza nasil katkida bulunabileceklerini merak ediyor. Size dogrudan sormasa bile, sizi neyin heyecanlandirdigina cok dikkat edecek - o zaman bundan daha fazlasini yapmaya calisacaktir. Sevdigini bildigi seyleri yapmaya calisacak. Sana asIk oldugunda, seni aydinlatmak onun gununu guzellestirir.

5."BANA SAYGI DUYUYOR MU?"



Cok iyi bilinen bir sey degil ama erkeklerle ilgili buyuk bir sir, sayginizin sevginizden daha guclu oldugudur. Saglam bir sekilde kosesinde olmadiginizi hissederse, size uzun vadeli taahhutte bulunmayacaktir. Ona saygili davranmazsan bir erkek sana asIk olamaz. Bu, kendi sorunlarini cozmesi icin ona guvenmeyi ve hayatini yonetme bicimine saygi duymayi icerir.

Buraya kadar sen olmadan basardi, bu yuzden onu simdi hadim edersen ya da onu bir arada tutan tek sey senmissin gibi davranirsan, sonunda sana icerleyecektir.


ALİNTİ ~
________________

Bizde Mutsuz Olalim ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:05.