IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


IRCd Makaleler IRCd hakkında her türlü makalelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

2Beğeni(ler)
  • 1 Post By By_Mehmet
  • 1 Post By By_Mehmet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 16 Temmuz 2021, 15:12   #1
Standart www.tatlimsohbet.com

Edirne Sohbet Odaları Trakya’nın Sesi Oluyor
Trakya bölgesinin en köklü şehirlerinden birisi olan Edirne’ye en uygun sohbet odaları sunmayı hedef olarak amaçladık. Kentin yapısına uygun, yöre halkının değer verdiği davranış şekilleri çerçevesinde kaliteli ve güvenilir #Edirne odası ücretsiz olarak sunulmaktadır. Edirneli bay ve bayan kullanıcılarla ilgili oda içerisinde muhabbet ederek tanışma şansına erişebilirsiniz. Sitemizin yaydığı pozitif enerji ve damarlarınız da bulunan asil kan ortamın güzelliği ile birleşince kalıcı dostluklara vesile olmaktadır. Edirne Sohbet ile bölge insanı ile oda üzerinde bir araya gelebilir, çok eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz.

Aniden sessizleşen hayat esnasında sunucu içinde yankılanan son ses canlı radyo yayınları, adeta huzur senfonisi olan sizleri mest edecektir. Sıcak, kararlı ve itiraza yer vermeyecek bir ses tonuyla sizi Trakya’nın sesi olan bu neşeli platforma davet etmekteyiz. Keşan üzerinde yer alan Mecidiye ve Erikli sahilleri tatilcilere keyifli zamanlar geçirmesine yardımcı olan yurdumuzun en güzel yerlerinin başında gelmektedir. Bunu size haykırdığımız anda dünyada ki tüm sesleri susmuş gibi tatlı hissedeceksiniz. Kırmızı ve beyaz kıvılcımlar arkanızda kalkan oluşturmuş, sizi diyalog ile yakalamaya çalışan kullanıcılar ile aynı ortamda bulunmanın önemini bilmelisiniz.

EDİRNE HALKI BURADA ARKADAŞLIK KURUYOR
Nezih bir mekan içerisinde birbirinden naif ve şirin insanların, aile sıcaklığı olan bir ortamda yazışmalı mesaj paylaşımları ile iletişim kurarak yeni insanlarla arkadaşlık kurmaktadır. Sınırsız olarak sisteme bağlı kalabilir, üye olarak kayıtlı bir takma isme erişebilir, Oyun ve Radyo odalarında içeriklerden faydalanabilirsiniz. Üstelik tüm bunların hepsini ücretsiz olarak 7 gün 24 saat hiç çekinmeden kullanabilirsiniz. Yetkili kadromuz ve üst düzey yöneticilerimiz sizlere daha iyi hizmetler sunmak amacıyla günün her saati yardım ve destek vermektedir. Sistem ve alt yapımız yeni nesil ileri düzey teknoloji ile yapıldığı için hızlı ve her zaman güvenlidir.

Bir kullanıcı yorumunda aynen şu şekilde bizimle mesajı paylaşmış; Son bir kaç günde kanalda, sonra da özel bir odada uyanmıştım. Şimdi bakılacak olursa yönetici admin gemisi içindeyim. Yarın nerede uyanacağım diye düşünmüyor değilim, fakat burada bulunmaktan çok keyif alıyorum. Tüm bunların bir rüya ya da çok daha iyisi olduğunu düşünmeye başlıyorum. Ama insan kendini rüyalarda hiç olmadığı kadar mutlu ama biraz yorgun hisseder miydi? Bilhassa ben kesinlikle öyle hissediyorum. Yorgunluğum tüm kemiklerime, kaslarıma ve sinirlerime işlemişti. Lakin mutluluğum yüzümden ciddi şekilde görülmekteydi. Edirne Chat Sayfası ile tanıştığımdan beri hem boş zamanlarımı en iyi şekilde değerlendiriyor, hemde ortam bulunmak ve muhabbet etmek beni harika derecede sevindiriyor. Gün içinde siteye girmediğim tek bir gün bile bulunmamaktadır. Bu web arkadaşlık kanalını seçen her bir kardeşime mekanı cani gönülden öneriyor ve bizi seçen herkese sonsuz teşekkürler sunuyorum.
Dj ve yekli alımı vardır ilgilenen arkadaşlar diE ile irtibata geçebilirsiniz
________________

 
Alt 16 Temmuz 2021, 16:51   #2
✰ ÖzeL..
oMeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Başarılar dilerim arkadaşlar

________________

Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive..




~ E & B ~
 
Alt 16 Temmuz 2021, 16:52   #3
Standart

basarilar

________________

www.tatlimsohbet.com
 
Alt 16 Temmuz 2021, 20:27   #4
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkürler arkadaslar

________________

 
Alt 16 Temmuz 2021, 20:34   #5
Standart

basarilar dilerim

________________

No MoRe DramA
 
Alt 16 Temmuz 2021, 20:35   #6
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Basarilar dilerim.

________________

www.tatlimsohbet.com
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:23.