IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 31 Temmuz 2021, 17:26   #1
Züleyh'a MisaLi Kalbim Yine PürmeLaL ..
Sükunet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Burcunuza Göre İlişkinizde Neden Başarısızsınız

Daha önce arkadaşlarınız ya da partneriniz tarafından zor seven biri olduğunuz söylendi mi? Bunu duymak çoğu zaman kafa karıştırıcı olabilir. Bizim için normal olan tepkiler, bazen karşımızdaki kişiye tuhaf gelir. Her ne olursa olsun, bir çözüm üzerinde çalışmaya başlayabilmeniz için her zaman önce bunun farkında olmanız gerekir. Yeniden sevmenize yardımcı olabilecek burç özelliklerinizi keşfetmeye hazır mısınız?


Burcunuza göre ilişkilerde neden başarısız olduğunuzu söylüyoruz!


Koç

Huzursuz olmak için neredeyse zaman kolluyorsunuz. Sevgi dolu bir ilişkiye girmenin temel parçası olan rutine girmekten her şeyden daha çok çekiniyorsunuz. Bu rutin korkusu ve huzursuzluk hali ise ilişkilerinizde mutsuz olmanıza neden oluyor.


Boğa

İnsanlarla zor uzlaşan, doğal olarak inatçı bir kişiliksiniz. İnat yerinde yapılırsa güzeldir. Gereksiz inatlaşmalar kimseye bir şey kazandırmaz. Unutmayın; uzlaşma bir ilişkinin olmazsa olmazıdır.


İkizler

Karar vermekten kaçınan ama aynı zamanda çok seçici olan biri olmanın tuhaf bir karışımısınız ve bu kombinasyon sizi biraz sert hale getirebiliyor. Karşınızdakinin gözünü korkutmayın ve seçici olduğunuzu bu kadar çok belli etmeyin.


Yengeç

Neredeyse herkes tarafından seviliyorsunuz. Hiçbir şeyden asla şikayet etmez ve kesinlikle her şeye evet dersiniz. İlk bakışta olumlu bir özellik gibi gözükse de, bu durum ilişkinize dikkat dağınıklığı ve başına buyruk hareket etme olarak olumsuz yansıyabilir.


Aslan

Başkalarının ne düşündüğünü çok fazla önemsiyorsunuz ve romantik bir ortamda, sadece siz ve partnerinizi ilgilendiren bir konuyla ilgili tartışırken dış etkenlere gereğinden fazla kulak veriyorsunuz.


Başak

İnsanlara çok zor güveniyorsunuz ve kendinizi korumaya alıyorsunuz. Bu, ikili ilişkilerde de böyle. Bu koruma tavrı karşınızdakine duvarlar örmenize neden oluyor ve ulaşılması güç biri haline geliyorsunuz. Duvarlarınızı hemen yıkmak kolay olmayabilir ama biraz esnetmeye çalışmalısınız.


Terazi

Kıskanç ve şüpheli kişiliğiniz, partnerinizin sürekli açıklama yapmak zorunda hissetmesine neden oluyorsa, bu durum ilişkiniz açısından çok fazla yorucu olabilir.


Akrep

Yaşadığınız tecrübeleri her şeyin önüne koyup şimdiki ilişkinizi mahvetmeyin. Daha önce incinmiş olabilirsiniz. Bu yine olacak diye bir kural yok! Sürekli temkinli ve kuşkucu yaklaşmak, ilişkilerinizin yolunda gitmesine engel olur. Yeniden güvenmeyi deneyin.


Yay burcu

Bağlanmaktan korkuyorsunuz! Bekar ve bağımsız yaşama o kadar alışmışsınız ki, hayatınızdaki düzeni bozmak ve başka birini hayatınıza dahil etmekten korkuyorsunuz.


Oğlak

Duygularınızı belli etmekten hoşlanmıyorsunuz. Partneriniz size asla ulaşamayacağını düşündüğü için sorun çıkıyor. Ne de olsa insanlar sevildiklerini hissetmek ister!


Kova

Özgürlüğüne ve mantığına aşırı düşkün haliniz bazen sinir bozucu olabiliyor. Öte yandan huysuzluğunuz tuttuğunda da sizinle anlaşmak bir hayli zor. Bu da sizi tanımaya çalışan insanların vazgeçmesinde önemli bir rol oynuyor.


Balık

Olaylara karşı aşırı duygusal olma ve üstesinden gelememe eğiliminiz var. Bu kesinlikle masum bir partner için yorucu olabilir.




Alıntı

Konu ZeyNa tarafından (01 Ağustos 2021 Saat 09:47 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 31 Temmuz 2021, 17:31   #2
Standart

Boğa

İnsanlarla zor uzlaşan, doğal olarak inatçı bir kişiliksiniz.

 
Alt 31 Temmuz 2021, 17:32   #3
Standart

Bizi bilen bilir bilmeyen kendi gibi bilsin sıfır sıkıntı :)).

________________

Vazgeçilmez değilim, değilsin , değilsiniz...
 
Alt 02 Ağustos 2021, 21:17   #4
Banlı Üye
Hesna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Özgürlüğüne ve mantığına aşırı düşkün haliniz bazen sinir bozucu olabiliyor. Öte yandan huysuzluğunuz tuttuğunda da sizinle anlaşmak bir hayli zor. Bu da sizi tanımaya çalışan insanların vazgeçmesinde önemli bir rol oynuyor.
Zoruz zoru severiz
Kolaylaştırmasını biliriz, de kolayı tercih edenler için değiliz cinim :d

yaz kızım
hes hava yaptı swh

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:28.