IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Burçlar, Fallar ve Kehanetler (https://www.ircrehberi.net/burclar-fallar-ve-kehanetler/)
-   -   En Uyumlu Burçlar (https://www.ircrehberi.net/burclar-fallar-ve-kehanetler/78440-en-uyumlu-burclar.html)

ZeyNa 19 Temmuz 2021 17:26

En Uyumlu Burçlar
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Bazı insanlar adeta birbiri için yaratılmıştır. Onları kalabalık bir ortamda gözleri birbirlerinden başka kimseyi görmezken, olabilecek en heyecan verici maceralara atılırken ya da birbirlerini her ortamda desteklerken gördüğümüzde hemen tanıyıveririz. Adeta film karesi kadar mükemmel ve gerçek olamayacak kadar aşk dolu görünürler. Astrolojiye göre ise bu çiftlerin mükemmel olmasının bir sebebi var: Doğru burç kombinasyonu! Astroloji dünyasına göre belli başlı bazı burçlar bir araya geldiklerinde çok tutku dolu bir aşk yaşama potansiyeline sahip olabildiği gibi, bazı burçların arasında da mistik bağlar oluşabiliyor. Mükemmel ilişki var mıdır tartışılır, ama en iyi aşıklar listesine girmek için doğru kombinasyonu yakalayabildiyseniz ne mutlu size. İşte birlikte olduklarında mükemmel çift olma potansiyeli taşıyan burçlar...

Koç Ve Kova

Bu iki burcun ilişkisinin bir saniyesi bile sıkıcı geçmez. Birlikte çok çılgın ve delice şeyler deneyimlemeyi seven bu çiftin ilişkisi her zaman heyecan doludur. Yeniliklere oldukça açık olan bu çift, iyi bir takım oyunu da çıkartmayı becerir ve beraber olmaktan bir an bile sıkılmazlar. Buna karşılık ikisi de bireysel zamanlarının kıymetini bilir ve bağımsızlıklarını da yaşamaya saygı gösterirler. Ayrı geçirdikleri zamanlar ise, onları uzaklaştırmak bir yana daha da birbirine yaklaştırır.


Boğa Ve Yengeç

Boğa ve Yengeç adeta birbiri için yaratılmışlardır. Birbirini en iyi tamamlayan burç çiftlerinden biri olan bu ikili hem fiziksel olarak hem de duygusal düzlemde birbirine oldukça bağlıdır. İlişkileri ilerledikçe bağları daha da güçlenir ve birbirlerinin içini dışını çok iyi bilirler. Birbirlerinin düşüncelerini ‘leb’ demeden anlayan bu çift, karşılıklı olarak birbirlerinin duygularını da yoğun bir şekilde hissederler. Karşılıklı kompliman yapmaya bayılır ve birbirlerini her zaman takdir ederler.


İkizler Ve Kova

Bir Kova ile İkizler burcunun zihinsel ve duygusal olarak inanılmaz bir bağı vardır. Birbirlerini çok kısa süredir tanıyor olsalar bile, her iki tarafta da bu his sanki yıllardır tanışıyorlarmış kadar yoğundur. Yaratıcılık ve fikir konusunda da güçlü olan bu ikili birbirlerine sürekli yaratıcı tekliflerle gelerek, ilişkilerini canlı tutmayı çok iyi becerir. Beraber zaman geçirmek kadar bireysel zaman geçirmekten de hoşlanırlar ve bu da ilişkilerine güç katar.


Yengeç Ve Balık

Her ikisi de su burcu olan bu çiftin daha baştan sahip oldukları kozmik bağ ile ilişkiye önde başlarlar. Kendileri ile ilgili güçlü algıları olan bu iki burç bir araya geldiğinde kurdukları bağ da bu sayede oldukça güçlü olur. Kendisini sevmeyi bilen Yengeç ve Balık bu sayede karşısındakini de sevmeyi iyi becerir. Balık iletişim kurmayı severken Yengeç burcu da bu iletişim ağını ören taraf olur.


Aslan Ve Yay

Aslan ve Yay arasındaki yoğun tutku onların hayattan zevk almalarını ve aşklarını da doyasıya yaşamalarını sağlar. Hayattan ne istedikleri konusunda tutkulu bir karaktere sahip olan bu iki burcun insanı, birbirlerine de hedeflerine ulaşmaları konusunda oldukça teşvik edici olurlar. Her iki taraf sonucu ne olursa olsun, sevgilisini yapmak istediği şey konusunda sonuna kadar desteklemeyi sever.


Başak Ve Boğa

Her ikisi de toprak burcu olan Başak ve Boğa’nın birlikteliğinde her şey sakin ve kollektiftir. Günlük hayatlarında pratik olmayı seven bu çift, aynı zamanda uyumlu karakterleri sayesinde ilişkide aşırı dalgalanmalar yaşanmasını engeller. İşler zorlaştığında birbirlerini suçlamak yerine birlikte çözüm bulmaya odaklanırlar. Her iki burç, dürüstlükleriyle tanınır ve bu da uzun vadeli ilişki potansiyellerini artırır. Bu çiftin hayatla ilgili değerleri de birbirine benzer.


Terazi Ve İkizler

Bir Terazi ile İkizler arasındaki ilişkide çok ciddi bir entellektüel bağ vardır. Her ikisi de hava grubu burcu olan bu ikili, birbirlerini zihinsel olarak beslemeyi çok iyi bilir. Akıl ve zihin onlar için olabilecek sen seksi şeydir. Gece geç saatlere kadar bir film hakkında konuşabilir ya da okudukları son kitabı tartışabilirler. Birbirilerine karşı oldukça anlayışlıdırlar.


Akrep Ve Yengeç

İlişkilerde iki güçlü burcun bir arada bulunması bazen zor olabilir ama bu Akrep ve Yengeç için geçerli değildir. İki güçlü burç, bir arada olduklarında çok yoğun duygular yaşarlar ve bu yoğunluk onları birbirlerine bağlar. Karşılıklı olarak tutkularını beslemeyi bilen bu çift, birbirini dengelemeyi ve tek ses olmayı iyi becerir. Başka güçlü burçların bir arada yapamayacağı çok şeyi bu iki burç yapabilir. Birbirine oldukça sadık olan bu çift karşılıklı moral verme konusunda da ustadır.


Yay Ve Koç

Her ikisi de ateş burcu olan bu ikilinin aşkı adeta alev alev yanar! Adeta ateşle barut gibi olan bu çiftin ilişkilerine verecekleri büyük bir enerji potansiyelleri vardır. İlişkileri ilerledikçe enerjisi de artan bu çiftin aşkında bezginliğe yer yoktur. Yeni bir sporu beraber denemekten ya da herkes uyurken sabahın köründe uyanıp yollara düşmekten hiç sıkılmayan bu ikili birbirinin hayata karşı olan heyecanını her zaman destekler.


Oğlak Ve Boğa

Tüm burçlar arasında en muhteşem kimya kimlerin arasında var diye sorarsanız bu sorunun cevabı işte bu ikilide saklıdır. Bir Oğlak ile bir Boğa’nın aşkı adeta sonsuz aşkı temsil eder. Sonsuza kadar beraber olma potansiyeline sahip olan bu çift birbirinden hiçbir zaman sıkılmayabilir. Arkadaşları teker teker boşansa bile bu çiftin evliliği her zaman sapasağlam ayakta durur. Yalnızca gerçek ruh ikizlerinde olan sonsuz sevgi ve saygı bu çiftin bağının bu denli güçlü olmasını sağlayan en önemli iki faktördür. Bir Oğlak ile bir Boğa ilişkisi boyunca birbirine asla saygısızlık etmez ve birbirlerine her zaman hayran kalmayı başarırlar.


Kova Ve İkizler

Bu iki burç bir araya geldiğinde oldukça derin bir bağ oluştururlar. Birbirlerinin isteklerini çok iyi anlarlar ve zihinlerini okumayı da karşılıklı olarak çok iyi becerirler. Hatta bu nedenle biraz mistik bir havaları da vardır. Her ikisi de hava burcu olan bu çiftte, güçlü bir bireyselcilik olsa da bunun ilişkilerine yansımasına asla izin vermezler. İkisi de aynı düşündüğü için birbirlerinden biraz ayrı zaman geçirmekten hoşlanır ve bir araya geldiklerinde yeniden çok mutlu olurlar.

Alıntı

KuzenKit 19 Temmuz 2021 18:49

Ben Yay'ım ama Akrep ile iyi anlaşıyorum.

Rü_ 19 Temmuz 2021 19:13

Tüm burçlar arasında en muhteşem kimya kimlerin arasında var diye sorarsanız bu sorunun cevabı işte bu ikilide saklıdır.

Oğlak&Boğa her zaman cok kalp :coktatli:

Sim 19 Temmuz 2021 19:17

akrep burcu muuuu

Hesna 15 Ağustos 2021 21:06

Ne bu iki kez ikizler yakıştırması
Hiç de anlaşamam

INFLaMeS 15 Ağustos 2021 21:07

ikizler hepsiyle uyumlu :))

Hesna 15 Ağustos 2021 21:11

Alıntı:

INFLaMeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572946)
ikizler hepsiyle uyumlu :))

Eyy :kahkahax:

Pozitif düşünüyoruz ok swh

Reyhan 15 Ağustos 2021 22:01

Tüm burçlar arasında en muhteşem kimya kimlerin arasında var diye sorarsanız bu sorunun cevabı işte bu ikilide saklıdır. Bir Oğlak ile bir Boğa’nın aşkı adeta sonsuz aşkı temsil eder

Ben seni bulamıyorum, bul beni boğa :gulmektencatlayan:

TheMountain 15 Ağustos 2021 22:11

Yay olan dm den müracaat edebilir :)

LaviNia 22 Ağustos 2021 15:15

Koç Ve Kova
Çevrem de hiç kova yok bilemiyorum


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:54.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi