IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

2Beğeni(ler)
  • 1 Post By ZeyNa
  • 1 Post By Naz


 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Mayıs 2021, 11:38   #1
Standart Burçlarda Kadınların Fiziksel Özellikleri


Burçlarda Kadınların Fiziksel Özellikleri


Koç Burcu

Koç burcu kadını fiziksel olarak oldukça çekici özelliklere sahiptir. Genel olarak ne uzun ne de kısa boyludur. Zayıf ve ince bir bedene sahiptir. Kıvırcık, parlak ve güneşte kızıla dönen saçlara sahiptirler. Çekici ve sağlıklı bir tene sahiptirler. Oldukça güzeldir ve herkes tarafından dikkat çekici bir yanı vardır. Koç burcu kadını tıpkı erkeği gibi güçlü kollara sahiptir. Geniş omuzlar, Koç burcu kadınında da dikkat çeker. Öne eğik bir şekilde yürürler. Ağızları oldukça küçük, çeneleri ise genel olarak çıkıktır. Giyim konusunda her zaman modayı takip eder. Marka giyinmek isterler. Kıyafet için gereğinden fazla para harcayabilirler. Son olarak, fiziksel açıdan da herkesi etkilemeyi başarabilirler.

Boğa Burcu

Boğa burcu kadınları fiziksel olarak ince ve minyon bir tipe sahiptir. Ancak bu görünüm çoğu Boğa kadını için geçerli değildir. Herkes tarafından dikkat çekecek kadar güzeldirler. Geniş omuzlara sahiptirler ve genellikle omuzlarında gamze bulunur. Kalın boyun bölgesine sahiptirler. Ses tonları çekici, duyarlı ve sıcaktır. Asalet sahibi yürüyüşleri vardır ve aynı zamanda oldukça narin görünümlüdürler. Giyim konusunda ise oldukça iddialıdır. Genellikle spor tarzda giyinirler. Boğa burcu kadınları zarafet sahibi kadınlardır.


Yengeç Burcu

Yengeç burcu kadını genel olarak yuvarlak yüz hatlarına sahiptir. Gözleri ise normal, fazla iri değildir. İlk bakışta özellikle çeneleri dikkat çeker. Saçları oldukça gürdür. Dudak yapılarında ince kıvrımlar bulunur. Güldükleri zaman oldukça hoş bir görüntü ortaya çıkar. Ten renkleri ise genellikle açık renkte ya da kumraldır. Ne uzun ne kısa boyludurlar. Yengeç burcu kadınları giyim konusunda oldukça iyidir. Giyim tarzları kendilerine özgüdür. Modayı takip etmez, kendi modasını kendi yaratırlar.


Aslan Burcu

Aslan burcu kadınlarının tıpkı Aslan yelesi gibi gür ve kalın telli saçları vardır. Saçları ve tenleri genellikle açık renklidir. Yuvarlak yüz hatlarına sahiptirler. Gözlerinin oldukça dikkat çekici ve iyi gördüğünü söylemek gerekir. Boyları genellikle ya kısa ya da ortadır. Yemek yemekten büyük zevk alan Aslan burcu kadınlarının bazıları kilolu olabilir. Giyim konusunda ne iyi ne de kötü oldukları söylenemez. Genellikle modayı takip ederler ancak seçimlerinde kimi zaman yanılabilirler. Ama her türlü, insanlar tarafından beğenilen bir fizik yapısına ve giyim tarzına sahip olduklarını söylemek gerekir.


Başak Burcu


Çok zor tiplerdirler. Yenildiklerini asla kabullenemezler. Yanlış oldukları durumlarda bile kendi yanlışlarını asla kabullenmezler. Kendilerini bir şey sanarlar. İçlerinde bir hainlik gizlidir aslında başakların. Başka bir kimsenin yükselişini kabullenemezler. En ilğinç ilişkileri olduğu burclar Kovalardır. Kova burcunun mükemmelliyetçi haraketlerinden huysuzlanarlar. Hep onlara karşı gelmeye çalışırlar. Amma kova kendi yüceliyini göstererek çabalayan bir başakın durumuna kendilerini düşürmezler. Kovanın yaptığı her büyüleyici hamleden her zaman etkilenir, ama bunu göstermek istemezler. İşte Başaklar böyle pis bir burclardır.


Terazi Burcu

Terazi burcu kadını fiziksel olarak gerçekten çekici bir yapıya sahiptir. Saçları yumuşak ve dalgalıdır. Gözleri dikkat çekecek kadar parlak ve ufak burun yapısına sahiptir. Ağız yapısı oldukça biçimli ve genellikle küçüktür. Boyun yapısı ise zarif ve dikkat çekicidir. Kilo sorunu olmayan Terazi burcu kadınlarının yüz hatları genellikle incedir. Terazi kadınları genel olarak orta boyludur. Canlı ten rengine sahiptir. Genel olarak orantılı vücut hatlarına sahiptir. Giyim konusunda oldukça iyi seçimler yapar ve modayı takip ederler.


Akrep Burcu

Akrep burcu kadınının tam bir dişi olduğunu ve bunun da fiziksel özelliklerine yansıdığını söylemek gerekir. Dışarıdan iç çekilecek kadar güzel görünüme sahiptir. Derin bakışlara sahiptir ve bu bakışlar karşısındaki insanı kimi zaman rahatsız eder, kimi zaman da başını döndürür. Alın yapısı açık ve geniştir. Yüzleri ise oval şeklindedir. Genel olarak köşeli bir çene yapısına sahiptir. Dolgun dudaklar ve ilgi çekici yürüyüş Akrep burcu kadınlarının dikkat çekici fiziksel özellikleri arasındadır. Bazı Akrep burcu kadınları hafifi toplu olabilir, bunun nedeni ise yiyeceklere karşı aşırı düşkün olmalarıdır. Genellikle koyu renkli kıyafetleri tercih ederler ve gerçekten çekici giyinmesini bilirler. Modayı aşırı derecede takip ederler.


Yay Burcu

Yay burcu kadını fiziksel olarak kolayca seçilen bir tiptir. Gözleri oldukça geniştir ve birbirinden uzaktır. Yay burcu kadınının genel olarak saçları dalgalı ve karışıktır. Yüz hatları ise her zaman gülümser gibi durur. Alın yapısı ise genişcedir. Dolgun dudaklara sahiptir ve gülümsemeye hazır biçimleri vardır. Gözleri o kadar güzeldir ki her zaman parlar. Genel olarak orta boyludur ve güzel bir vücuda sahiptir. Giyim konusunda her zaman rahat olmayı tercih eder. Spor kıyafetlerden hoşlanır. Bu nedenle modayı takip ettiğini söylersek, yanılmış oluruz.


Oğlak Burcu

Yüz hatlarının güzel ve yerli yerinde olması en önemli fiziksel özellikleri arasındadır. Tıpkı erkeği gibi güçlü ve kuvvetlidir. Bacakları gerçekten iyi olan Oğlak kadınlarının manken olabilme özellikleri yüksektir. Saçları gür ve bakımlıdır. Kadınlarının çok uzun boylu olduklarını söyleyemeyiz ancak bacakları uzundur. Yapıları genel olarak incedir, kilolu oldukları pek görülmez. Çene yapıları ise oldukça belirgindir.


Kova Burcu

Kova burcu kadınının fiziksel özellikleri arasında en dikkat çekici olanı gözleridir. Her zaman uzaklara dalan gözleri vardır. Heyecanlı oluşu yüz hatlarına yansımıştır. Saçları ince telli ve oldukça bakımlıdır. Açık alın yapısına sahiptir. Göz kapakları genellikle düşüktür ve bakışlarında kimi zaman cansızlık olabilir. Sık sık kaşlarını kaldırır ki bu durumda oldukça çekici görünmesine neden olur. Yüz hatlarına ilginçlik katan, orantılı bir çeneye sahiptir. Dudakları hoş ve biçimlidir. Burun yapıları ise küçüktür ve hoş görünümlüdür. Genel olarak toplu kadınlardır. Ancak yürüyüşleri gerçekten hoştur. Modayı pek takip etmezler, genellikle kendilerine özgün stilleri vardır. Gerçekten ilginç kıyafet seçimleri ile dikkat çekerler. Ancak renk seçiminde gerçekten canlı seçimler yaptığını söylemek gerekir.


Balık Burcu

Balık burcu kadını fiziksel olarak gerçekten hoş bir görünüme sahiptir. Genellikle saçları kıvırcıktır ancak bazı Balık burcu kadınlarının ise dalgalıdır. Kıvırcık saçın gerçekten yakıştığı kadınlardır. Koyu kumral veya kestane ten rengine sahiptirler. En dikkat çekici olanı ise gözleridir. Bakışları olsun, kirpik yapıları olsun daima dikkat çeker. Balık burcu kadınlarının yüz hatları genellikle topludur. Ancak hatlar o kadar güzel yerine oturmuştur ki pek sorun bulunamaz. Burun yapıları ise genellikle kemerlidir. Fazla uzun boylu değillerdir, orta boylu olduklarını söylemek gerekir. Balık burcu kadınları tam anlamıyla modaevinden fırlamış gibi giyinirler. Antika kıyafetlere düşkünlükleri vardır. Giyim konusunda iyi olduklarını söylemek gerekir.
Alıntı


 
Alt 14 Mayıs 2021, 11:39   #2
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

hic uymamis

________________

Hope. . . ✨
 
Alt 14 Mayıs 2021, 11:50   #3
Standart

Alıntı:
Sim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hic uymamis
Çaktırma ama benimki de külliyen yalan hdlsşjhss

 
Alt 14 Mayıs 2021, 12:07   #4
~Ölüm Çiçeği~
LaviNia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Oldukça güzeldir ve herkes tarafından dikkat çekici bir yanı vardır.

Öyleyimdir ;d

________________

Bazen de yıldızlar bakar.
İnsanlar kayar hayatımızdan..

 
Alt 17 Mayıs 2021, 14:08   #5
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Oğlak kadınlarının manken olabilme özellikleri yüksektir

İzin verselerdi olmuştuk

________________

~ E & B ~
 
Alt 17 Mayıs 2021, 14:10   #6
Naz
Naz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

ikizler burcu çok değişken olduğu için bu başlıkta yer almıyor sanırım

________________

Too glam to give a damn
 
Alt 17 Mayıs 2021, 14:12   #7
narcissism
Lyra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

İşte Başaklar böyle pis bir burclardır.

Bilmukabele efenim.

________________

"yoksun diye bahçemde çiçekler açmıyor bak,
gel de görüp açılsınlar, devşirip göğsüne tak."
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:48.