IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

2Beğeni(ler)
  • 2 Post By Sim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Temmuz 2020, 02:58   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Dost Acı Söyler! Burçların İki Yüzlü Halleri!

Ne zaman burçlardan bir sohbet açılsa herkes gerine gerine burcunun en öne çıkan özelliklerini saymaya başlar. Benim burcum şöyle mert, benim burcum şöyle zeki, benim burcum şöyle güzel, benim burcum şöyle çalışkan… Sonu yok! Burçlar aleminin yıldızı sadece kendi burcu sanki! Hadi onu geçtik her burcun olumlu olduğu kadar olumsuz yanı da var. Onlardan ne haber? Bir de bakarsın bunlardan söz açıldığında dut yemiş bülbüle dönüşüverir. Dost acı söyler. O yüzden alınmaca gücenmece yok. Her burcun ikiyüzlü hallerini uzun uzun masaya yatıracağız. Bir diyeceğin varsa yorumlara her daim kapımız açık.


Hem Seven Hem Paramparça Eden Koç

Koçlar kendi ekseninden baktığında onlardan dost canlısı başka bir burç daha yok. Herkes etraflarında pervane, en iyi ilişkiler hep onun cephesinde. Bir de karşı tarafa mikrofon uzatsak? Koçlar sahiden en dost canlısı burç mu diye? Emin ol, verilen cevapların zihnindeki yanıtlarla uzaktan yakından alakası yok. Dilinin ayarı olmayan, kolayca kalp kıran kimseler diye sayıverirler valla! İlk başta şaşırsan da nafile. Doğru söylüyorlar, sen şimdiye sen fark etmemiş olsan bile.


Olgunluğu İnat Yapana Kadar Süren Boğa

Boğalara sorsak kendileri şöyle ağır başlı, şöyle olgun karakterler. Nerede nasıl davranması gerektiğini bilir, herkesle asgari müşterekte buluşabilir, yetişkin gibi davranmayı küçük yaştan bu yana destur edinmiştir. Doğruya doğru, pek çoğunda haksız değil. Sadece eksik bilgi! Tüm bunlar, işleri inada bindirene kadar! Ah o inat huyları yok mu, karşısında bir çocuk olsa onu bile bezdirir.


Gıybeti Sohbet Etmekle Karıştıran İkizler

İkizlerin tatlı dili yılanı deliğinden bile çıkarabilir. Abartı değil, karşısında hayat görüşüyle taban tabana zıt biri olsa bile mutlaka bir ortak yön bulup, saatlerce sohbet edebilir. Acaba her şey göründüğü gibi mi? Hoş sohbetleri ne kadar samimi? Karşısındaki insan yanından ayrıldıktan sonra yüzüne söyleyemediği her şeyi arkasından teker teker başkalarına yetiştirebilir. Bilmeli ki gıybet, sohbet etmek demek değil.


Anaç Görünümünün Ardında Mızmız Bir Çocuk Saklayan Yengeç

Yengeçlerin ne kadar yardımsever ve anaç karakterler olduklarını sağır sultan bile duymuştur herhalde. Sevdiklerinin bir ihtiyacı olduğunda herkesten önce karşılayan, üzgün olduğunda uzun uzun sarıp sarmalayan, tamir edemediği yaraları varsa kanatları altına alıp koruyan karakterler. Buraya kadar her şey normal. Ne kadar farkındalar bilinmez ama içlerinde bir türlü büyümeyen mızmız bir çocuk var. Yani zannettikleri kadar ne duyarlı ne de olgunlar.


Emir Kipinden Nefret Eden Ancak Dilinden Düşürmeyen Aslan

Bir Aslanı kızdırmak istiyorsanız, aşağılar biçimde bir emir verin. Emin olun saniyesinde küplere binecektir. Karşısındaki kim oluyor da onunla emir kipiyle konuşmaya cüret edebiliyor ki? Peki, roller değişirse? Emir alan değil de veren tarafta yer alırsa ortada bir sorun görebilir mi? Biz söyleyelim, hayır tabii ki. Kötü bir niyetle söylememiştir zaten dili öyle alışmıştır olsa olsa. Yok ya! İşte en büyük açıkları da bu, empati eksikliği.


Eleştirelliği Başkasına Çalışan Başak

Başakları tanıyoruz artık. Eleştirmek, eksik bulmak, hataları insanların yüzüne çarpmak kanlarında var. Üstüne üstlük bundan da büyük bir keyif alırlar. Neyse ne, buraya kadar her şey normal. Eleştiri okları kendilerine çevrildiğinse ise kızılca kıyamet kopar. Nasıl yani, mükemmel olmaya çalışan birini eleştirmek de neyin nesi? Nasıl bir eksiği gediği olabilir ki? İşte sen konuştuğunda insanlar da aynı böyle düşünüyor. Kimse kusursuz değil yani.


Dış Görünüşü İç Görünüşün Önünde Tutan Terazi

Terazilerin gözünde kendileri romantik komedi filmlerinden fırlamış gibi. En romantik, en duygusal, en temiz kalpli insanlar hep onlar. Yersen tabii! Karşısına çıkan ilk insanda en başta dış görünüşe bakan birinden söz ediyoruz. İç güzellik falan daha sonraki aşama. Sadece görünümü etkileyici biri o seviyeye geçebilir. Görünen o ki, sandıkları kadar romantik sayılmazlar.


Güven Duygusunda Tek Taraflılıktan Yana Akrep

Akreplerin nazarında güven duygusu tüm ilişkilerin temeli. Herkes tarafından en güvenilir insan olmak da en büyük emellerinden biri. Herkes varını yoğunu ona emanet etsin, sırlarını ona versin, başkasının yanında ağza alınmayacak şeyleri sadece ona söylesin. Buraya kadar yanlış bir şey yok. Tuhaf olan kendilerinin kimseye güvenmemesi. Güven sadece tek taraflı bir duyguymuş gibi.


Bilmekle Biliyormuş Gibi Görünmeyi Karıştıran Yay

Yaylar, evrenin bilgisine en vakıf burçlardan biri. Her şeyi derinlemesine araştırır, bir ömür boyu öğrenci kalmaya çalışır. Sorunları ise kimseye “Bilmiyorum” diyememeleri. Bilsin ya da bilmesin, ona yöneltilen her soruya illa ki bir yanıt verir. Bir de ne konuşulduğundan bile bihaber olduğu ortamlarda her şeyi biliyormuş gibi görüme huyları var ki, en bilgili insanı bile kendi bilgisinden şüphe ettirir.


Çıkarlarını İlkelerinin Önüne Koyan Oğlak

Oğlakların düşündükleri gibi toplum nezdinde saygın ve ilkeli insanlar oldukları doğru. Fark edemedikleri ise herkesten gizledikleri bir yüzleri daha olduğu. Özellikle de çıkarları söz konusu olduğunda! Başarı basamaklarını tırmanmaya çalışırken ilkelerini bir kenara bırakıp, başkalarının sırtına basmaları bu noktada pek de şaşırtıcı değil.


İnsanları Yargılarken Açık Görüşlülüğünden Taviz Veren Kova

Kovalara kalsa dünyanın en açık görüşlü, en eşitlikçi, en demokratik insanları onlar. İşin garibi insanların olduğu gibi görünmesi konusunda yüreklendiren de onlar, sahip oldukları karakterler nedeniyle yargılayan yine onlar. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler ya, o hesap. Söyledikleri ile eylemleri arasındaki farklar zaman zaman derinlerinde gizledikleri yanlarını ele verebilir.


Mağduriyetten Beslenen Balık

Zodyak’ın en hassas, en naif burcu var karşımızda: Balıklar! Kötü şeyler hep iyi insanların başına gelir misali, ne kadar temiz kalpli olsalar da her kötülük döner dolaşır onların kapısında belirir. Bir değil, iki değil. Sorunu biraz da kişinin kendisinde aramak gerek! Sürekli kurban durumuna düştüğü doğru ama kendini bile isteye ateşe atmış olma ihtimali hiç de az değil.


alıntı
________________

Hope. . . ✨
 
Alt 12 Mart 2022, 06:57   #2
Standart

Başak yine bildiğiniz gibi. Mükemmel olanı eleştiremezsiniz!

 
Alt 12 Mart 2022, 07:39   #3
Standart

Okurken kendimden korktum)))

________________

ηrmη
 
Alt 12 Mart 2022, 09:55   #4
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

DDDD

________________

Hope. . . ✨
 
Alt 13 Mart 2022, 14:19   #5
~Ölüm Çiçeği~
LaviNia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Hem Seven Hem Paramparça Eden Koç

Hepsi çok sevgiden hepsiii ;d

________________

Bazen de yıldızlar bakar.
İnsanlar kayar hayatımızdan..

 
Alt 13 Mart 2022, 14:26   #6
Banlı Üye
Hesna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Seni seni seniiiii

 
Alt 13 Mart 2022, 15:46   #7
Standart

Alıntı:
Güven Duygusunda Tek Taraflılıktan Yana Akrep

Akreplerin nazarında güven duygusu tüm ilişkilerin temeli. Herkes tarafından en güvenilir insan olmak da en büyük emellerinden biri. Herkes varını yoğunu ona emanet etsin, sırlarını ona versin, başkasının yanında ağza alınmayacak şeyleri sadece ona söylesin. Buraya kadar yanlış bir şey yok. Tuhaf olan kendilerinin kimseye güvenmemesi. Güven sadece tek taraflı bir duyguymuş gibi.

Off Allah'ım ya sorun orda işte ben kimseye güvenmiyorum

 
Alt 13 Mart 2022, 15:50   #8
Kro
Kro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Her zamanki gibi

 
Alt 20 Mart 2022, 03:08   #9
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Koçlara şaşırmadım D

Oğlağa gelince bir başarı için birini asla basamak olarak kullanmam Allah korusun.

________________

ellerinde bir güldüm ,
soldum .
 
Alt 20 Mart 2022, 08:00   #10
Beşiktaş
Staff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Şansa bak hem sevip hem paramparça :(

________________

mutlu noeller..
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:12.