IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Temmuz 2020, 02:55   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Yengeç Burcu Kadınına Asla Yapılmaması Gerekenler!

Su grubunun kendine has özellikleri ve yetenekleri olan Yengeç burcu kadınları duygusal yönleriyle bilinirler. Yaşamdaki kararlarını mantıklarına göre değil kalplerinin sesine göre almayı tercih ederler. Akıllarına yatan bir fikir, yüreklerine yatmayabilir. Kendilerine has değerleri olup alıngan yapılarıyla öne çıkarlar. Hassas oldukları konularda yanlış yapılmasına tahammül edemezler. Geçmişle olan bağlarını manevi anlamda koparamazlar ve herhangi bir zaman diliminde kendilerine atılmış olan kazıkları yıllarca unutamazlar. Seneler geçtikçe meseleyi dillendirmeyi sürdürürler. İşte Yengeç burcu kadınlarına flörtlerinde asla yapılmaması gereken davranışlar:


Kırıcı Davranmayın

Zodyak’ın en alıngan ve hassas burcu olarak Yengeçler gösterilebilir. Bazen umulmadık bir konuya haddinden fazla kırılabilirler. Onlara duygusal kişiliklerini göz önünde bulundurarak yaklaşmalısınız. Yengeç kadınları, her ne kadar şefkatli olsalar da yaralayıcı sözler sarf ettiğinizde öfkeli taraflarını göstermekte gecikmeyeceklerdir. Eleştiriye çok fazla gelemeyen bu kadınların kusurlarına mümkün olduğunca anlayış göstermelisiniz. Onlarla bir tartışmaya girerseniz sesinizi yükseltmemeye özen gösterin ve kontrollü olun. Yengeçler gibi koruyucu ve anaç insanları en fazla sevdiklerinin şiddeti üzer. Aşkın olmazsa olmaz unsuru şefkatli yaklaşımdır.


Özel Günleri Atlamayın

Çok iyi bir hafızası olan bu burç insanları geçmişe dair hiçbir şeyi unutmazlar. Yıldönümü, mezuniyet, gibi özel günleri ise es geçmeleri mümkün değildir. İlişkinizde kendisi için bir anlamı olan tarihleri atlamamalısınız. Mesela Yengeç burçları, doğum günlerinin unutulmasına çok bozulurlar. Onun eşi veya sevgilisiyseniz en azından yaş gününü asla atlamamalısınız. Sürpriz bir parti düzenlerseniz de çok mutlu olurlar. Aksi takdirde onları sevmediğinizi ve kendilerine değer vermediğinizi düşünürler. Yine eş, dost ve akrabaları nişan-düğün gibi törenlerine katılmazlarsa çok bozulurlar. Yengeçler sabah ne yediklerini unutsalar bile düğünde kendilerine takılan altınları veya törene gelmeyenleri asla unutmazlar.


İlgisiz Davranmayın

Zodyak’ın en anaç ve şefkatli burçları Yengeçlerdir. Yakın çevrelerine fazlasıyla ilgi gösterirler. Aynı şekilde kendilerine de ilgi gösterilmesini beklerler. Onların sevdiceği olarak sık sık aramalı, hallerini hatırlarını sormalı, fırsat buldukça bir araya gelmelisiniz. Vefa onlar için büyük bir bağlılık göstergesidir. Yengeç kadını ile flört ediyorsanız ilgisiz bir sevgili olmamalısınız. Romantik kişiliği kulağına güzel sözler fısıldamanızı, güzel çiçeklerle sürprizler yapmanızı bekler. Onları şefkatiniz ve iltifatlarınızla şımartmanız çok hoşlarına gider. Duygusuz, soğuk ve ilgisiz biriyseniz Yengeç kadınını önce üzer, bir süre sonra da kaybedersiniz.


Fikrinizde Diretmeyin

Yengeç kadınları tartışmalarda objektif davranmakta zorlanırlar. Meseleleri kendi açılarından değerlendirir ve ona göre tepki verirler. Bunun altında yatan neden duygusal ve koruyucu karakterleridir. Kendileriyle ya da sevdikleriyle alakalı bir konuda gerçekçi davranamaz, meseleye taraflı yaklaşırlar. Yakınlarına olan sadakatleri doğrultusunda kararlar alırlar. Bu tarz konularda haksız olduklarına veya adaletsiz davrandıklarına ilişkin kendilerini yargılamamalısınız. Ayrıca onlara fikirlerinizi dikta etmeye kalkmayın, bir süre sonra bu durumdan çok rahatsız olmaya başlarlar.


Bencillik Etmeyin

Merhametli ve yardımsever olan Yengeçler ellerindekileri bölüşmekten mutluluk duyarlar. Empati yönleri gelişmiş olup kendilerinden herhangi bir konuda destek isteyenlere kolay kolay sırt çevirmezler. Maneviyat onlar için oldukça önemlidir ve karşılarındakilerden de aynı duyarlığı beklerler. Sadece kendilerini düşünen, menfaatçi tavırlı insanlardan haz etmezler. Bir Yengeç kadınının tepkisini çekmek istemiyorsanız ona karşı bencil davranmamalısınız. Bu demek oluyor ki evliliklerinde ve flörtlerinde paylaşım, dayanışma, maddi manevi destek beklerler. Zor günlerinde kendisine sırtını dönen veya umursamaz davranan bir sevgili mümkünse Yengeç kadınından uzak dursun.


Arkasından İş Çevirmeyin

Su grubu burçlarının hisleri çok kuvvetlidir. Olayları analiz edemeseler bile güçlü hisleri sayesinde birçok hadiseyi çözerler. Rüyalarında gelecekte meydana gelecek olayları veya ipuçlarını görmeleri şaşırtıcı değildir. İnsanların tavırlarından samimi olup olmadıklarını, kafalarında ne tür entrikalar döndüğünü sezgileri sayesinde hissederler. Haliyle bu kadar hisleri gelişmiş bir kadının arkasından iş çeviremezsiniz. Olur da çevirmeye kalkarsanız ne olup bittiğini sezmesi zor olmayacaktır. Bunu dillendirmese bile içinden meseleyi anlar ve size olan güveni sarsılır. Bu kadınlara karşı her zaman iyi niyetli ve samimi yaklaşmanız da yarar var.


Sadık Olun

Eğer bir Yengeç kadını gerçekten sevmişse aşkına tüm benliğiyle tapabilir. Anaç ruhuyla size adeta bir anne şefkati gösterir. Gözü sizden başkasını görmez ve sadakat konusunda ders verir nitelikte davranır. Aşkıyla sarıp sarmalayan bu fedakâr kadını aldatmayı aklınızdan bile geçirmeyin. Başkasıyla yakınlaştığınızı ve ihanetinizi duyarsa yıkılır. Kıskançlık krizleri de baş gösterirken tırnaklarını çıkarması gecikmeyecektir. Sadakat beklentisi dostları için de geçerlidir. Kötü günlerinde hep yanında olduğu arkadaşlarının sırtından vurduğunu duyarsa çok bozulur. Geçmişi kolay silemeyen Yengeçlerin kindar bir yönü vardır ancak Akrep burçları gibi intikam almaya kalkmasalar da laf arasında sık sık onlara atılan kazıkları hatırlatırlar.


Ailesine Saygı Duyun

Evine, yuvasına zaafı olan bu burçlar ailelerine olan düşkünlükleriyle dikkat çekerler. Yaşamının merkezine onları koyar ve her zaman koruyucu bir anne şefkatiyle üzerlerini örterler. Yengeç burçlarını aileleri konusunda karşınıza almamalısınız. Onlarla ilgili bir sıkıntınız varsa bunu uygun bir yaklaşımla çözmeyi deneyin. Ailelerine yapılan saygısızlığı kendilerine yapılmış gibi algılarlar. Evlilik gibi ciddi kararların eşiğindeyseniz Yengeç kadınının ailesiyle çok güçlü bir ilişkisi olduğunu göz önünde bulundurmalısınız. Bu durum bir anlamda ailesiyle de aranızın iyi olmasını gerektiriyor, onlarla yakınlık kuramasanız bile saygılı davranmalısınız.


Yalan Söylemeyin

Dürüstlük, şeffaflık ve samimiyet Yengeçler için maneviyatın olmazsa olmazlarıdır. Kendilerine yalan söylenmesinden hiç hoşlanmazlar. Bir Yengeç kadınını irili ufaklı meselelerde kandırmaya kalkmayın. Bu tarz insanları ezik ve karaktersiz olarak görürler. Onları etkilemek için kendinizi olduğunuzdan farklı göstermek de bir tür yalancılıktır. Zaten bu tarz hareketlerle onları uzun süre kandıramazsınız. Aptal yerine konulmayı kesinlikle hazmedemezler. Olduğunuzdan farklı davrandığınızı sezdiklerinde sizden ışık hızıyla soğurlar.


alıntı
________________

Hope. . . ✨
 
Alt 11 Temmuz 2021, 11:54   #2
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

bu her kadin icin gecerli bence

________________

Hope. . . ✨
 
Alt 11 Temmuz 2021, 12:07   #3
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Noktasına kadar okudum ve harfiyen katılıyorum. Yengeç kadınıyla beraberim ve ilişki yaşanabilecek tek burç diyebilirim. Empati,sadik,saygılı,merhamet,adalet,sevgi,sadakat vesaire vesair hepsinin bir vücut bulmuş halidir yengeç burçları

Emeğine sağlık

________________

Yengeç Burcu Kadınına Asla Yapılmaması Gerekenler!
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:29.