IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

4Beğeni(ler)


 
Seçenekler Stil
Alt 30 Haziran 2020, 14:29   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Burçların Ev Yaşamlarındaki Ağır Takıntılarını Açıklıyoruz!

Evi mabedi olanlar, eşyalarına tapanlar, dışarıdan gelen herkesi evine karşı potansiyel bir tehdit olarak görenler… Kim mi bunlar? Sen, ben, o, biz, hepimiz! Hepimizin içinde evini kutsal alanı olarak bellemiş, içindekileri hayranlıkla seçmiş, dışarıdan gelenleri dikkatle incelemiş, eşyalarını özenerek korumuş bir ev sahibi var. Üstünden yıllar da geçse evimize almayacağımız, mimlediğimiz misafirlerimiz var. Benim yok diyen, muhtemelen yalan söylüyordur. Konu yaşanılan yer olunca hepimizin farklı takıntıları, farklı istekleri var. Şimdi gel birlikte, senin burcunun evdeki en kalın kırmızı çizgisi, en ağır takıntısı neymiş bakalım. Başlıyoruz!


Çocuksu Koç Burçları: Kitaplıkları, Kalplerinden Gelen Aşkla ve Alfabetik Sıralı Olarak Dizilmiştir

Hevesli Koç burçları okumayı ve öğrenmeyi sevdikleri için evlerindeki en büyük özeni, en büyük takıntıları olan ve çeşit çeşit kitaba ev sahipliği yapan kitaplıklarına gösterirler. Evlerindeki o güzel kitaplıklar, tek tek elden geçirilmiş, alfabetik olarak sıralanmış ve aşkla dizilmiş kitaplarla doludur. Gayretli olmalarıyla da bilinen Koç burçları düzenlerinden ödün vermezler ve istedikleri sonucu elde edene kadar düzenlemeye devam ederler.


Sabit Boğa Burçları: Onlara Sormadan, Onaylarını Almadan Eşyalarının Yerini Değiştiremezsiniz

Boğa burçları, evlerindeki değişime bile direnirler. Bu nedenle de değişime kapalı olmalarıyla bilinirler. Eşyalarını nereye bırakırlarsa tekrar oradan almak isterler, yerlerinin değiştirilmesine kelimenin tam anlamıyla “uyuz” olurlar. Sen sen ol bir Boğa burcu ile yaşıyorsan ve ev düzeninizdeki bir şeyleri değiştirmekte kararlıysan, durumu ona tane tane açıklamayı ve onun da fikrini almayı unutma! Aksi takdirde onun hiç hoş olmayan bir yüzünü görebilirsin.


Değişken İkizler Burçları: Eşyaları Alıp Alıp Bir Kenara Attıkları için Evleri Depoya Dönmüştür

Çabuk sıkılan ve çabuk karar değiştiren İkizler burçlarının hevesinin ne kadar çabuk kaçtığını şimdiye kadar hepimiz öğrenmiş olmalıyız. Çabuk karar değiştirdikleri için bir gün çok beğendikleri şeyi ertesi gün beğenmeyebiliyorlar. Ya da tam tersi, bir gün kenara attıkları bir şeyi ertesi gün çılgınca arayabiliyorlar. Bu yüzden hiçbir şeyi atamıyorlar ve evleri kullanılmayan eşyalarla dolu olan birer depoya dönüşüyor.


Evcimen Yengeç Burçları: Mutfakları Mabetleridir, Öyle Herkesin Girmesine İzin Vermezler

Hepimizin bildiği gibi duygusallıkları ve kolayca bağlanmalarıyla ön plana çıkan Yengeç burcu insanları, aynı zamanda hamarat ve marifetlidirler. Böyle olunca evde en sevdikleri yerin mutfak olması da kaçınılmazdır. Yalnız, mutfaklarını özel bir köşe olarak gördükleri ve oradaki çalışmalarını önemsedikleri için konu mutfakları olduğunda, anlayışlı halleri bir süreliğine ortalarda olmayabilir, haberin olsun!


Süslü Aslan Burçları: Giyim Eşyalarına Taparlar, Sadece Ayakkabıları için Bile Ayrı Bir Dünya Yaratmışlardır

Kendini beğenmiş Aslan burçları, görünür olmak ve ilgi çekmek için yanıp tutuşurlar. Bunun için de giydikleri kıyafetleri ile parlamak isterler. Bu nedenle bin bir özenle seçtikleri, görür görmez almazsa ölecek hastalığına yakalandıkları birbirinden gösterişli giyim eşyalarına gözleri gibi bakarlar. Bluzlarını, ayakkabılarını hatta takılarını bile ödünç almak istiyorsan en az iki kere düşün ve sonra bunu yine de dile getirme, olur mu?


Titiz Başak Burçları: Eve Ayakkabı ile Sokmazlar

Temizlik konusunda çok dikkatli olan Başak burçlarının evlerindeki en büyük takıntıları, yerlerin temiz olmasıdır. Bu nedenle seni, dışarıda giydiğin ayakkabı ile asla evlerinin içine sokmazlar. O ayakkabılar mutlaka kapının girişinde çıkmak zorundadır. İçeride giymek için uygun bir şeyin varsa buna itiraz etmezler ama dışarıda giydiğin ayakkabının ayağında kalması konusunda ısrar edersen, bir daha o eve giremeyeceğinin garantisini sana biz bile verebiliriz!


Takıntılı Terazi Burçları: Aldıkları Şeyleri İyice Yıkamadan Buzdolabına Koymazlar

Sen hiç marketten aldığı soda şişelerini bulaşık süngeri ile köpürte köpürte yıkayıp durulamadan buzdolabına koymayan biri ile tanıştın mı? Cevabın hayır ise, bir Terazi burcu insanı ile tanışmamışsın demektir. Terazi burçları, bir şeye takıldıkları zaman onu tamamlamadan rahat edemezler. Marketten aldıklarını buzdolabına yerleştirmek de onların takılı kaldıkları bir ritüeldir. Bırakın eline geçen ne varsa yıkasın rahatlasın!


Şüpheci Akrep Burçları: Evden Çıkarken Son Kontrolü ve Kapı Kitleme İşini Kimseye Bırakmazlar

Akrep burçları, insanlara güvenmek konusunda en fazla sorun yaşayan kişiler olabilirler. Hatta konu kendi evlerinin güvenliği olunca, insanlara güvenmek konusunda daha fazla sorun yaşayabiliyorlar. Tek güvendikleri kişi kendileri olduğu ve kapılarını kendileri dışında hiç kimsenin iyi kilitleyemeyeceğini düşündükleri için, tüm kontrolleri tekrar tekrar yaparak evlerinden en son çıkan kişi her zaman onlar olurlar.


Savruk Yay Burçları: Çamaşırları Yıkarken Renkleri Kesinlikle Ayırmazlar

Bizlere göre baştan savma iş yapmalarıyla meşhur olan Yay burçları, çamaşır yıkarken de pek dikkatli ve titiz davranmazlar. Risk alarak siyahları, renklilerle; havluları pantolonlarla yıkamakta bir sorun görmezler. Hatta bunu severler. Ancak başkası olsa renkler birbirlerine karışacak, havlularının ağzı gözü yamulacakken, şanslı Yay burçları bunu da zarar görmeden atlatırlar.


Geleneksel Oğlak Burçları: Televizyonlarındaki İlk Kanal TRT1’dir

Çizgilerini bozmayan ve büyüklerinden gördüğü davranışlarla ilerleyen Oğlak burçları, televizyon ayarlarını da büyürken deneyimledikleri şekilde yaparlar. Ailelerinin ve onların bir üst kuşağının açtığı yoldan giderek onlar da kendi televizyon sıralamalarının birincisine Türkiye’nin ilk kanalı olan TRT 1’i yerleştirirler.


Sıra Dışı Kova Burçları: Çok Fazla Koleksiyonları Vardır ve Onlara Gözleri Gibi Bakarlar

Entelektüel Kova burcu insanları, her konuya hâkim insanlar oldukları için kültürel etkinliklere de oldukça açıklardır. Teknolojik gelişmeleri de takip ederken, ilgi duydukları konulara dair derin araştırmalar yapmayı severler. Göz önünde bulundurmayı sevdikleri ilgi alanları üzerinden koleksiyonlar yapmak onları mutlu eder ve tüm koleksiyonlarına gözleri gibi bakarlar.


Naif Balık Burçları: Çiçeklerine Dokundurmazlar

Romantik Balık burçlarının evlerinde en sevdikleri alan şüphesiz ki tüm çiçeklerinin bulunduğu alandır. Çiçeklerine bol bol sevgi ve bakım veren Balık burçları, her gün vitaminlerle suladığı ve elleriyle temizlediği çiçeklerinin düzeni bozulmasın diye, kendilerinden başka hiç kimsenin onlara dokunmasına izin vermezler!


alinti
________________

Hope. . . ✨
 
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:00.