IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

2Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sim
  • 1 Post By Nevra


 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Mayıs 2020, 11:41   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Burçların Aşık Olduklarında Sakladıkları Yüzleri

İşte burçların âşık olduklarında vazgeçtikleri alışkanlıkları, gerçek yüzleri…

Koç Burcu
Sakin Koç burcu olmaz! Anlaşalım. Koç, Ateş elementinde ve Öncü nitelikte bir burçtur. Bu burca mensup insanların hareket enerjisi fazladır. Yöneticisi Mars, yani savaş tanrısı olan bir burcun sakin olması mümkün müdür? Değildir. Koç burcu hemen parlar. Parladığı zaman da yakar yıkar. Aşık bir Koç burcu ise dünyanın sakin insanıdır. Sanki sinirleri alınmış gibidir. İlişki garanti sürecine girene kadar onun bu öfkeli halini asla göremezsiniz. Sevgiliniz Koç burcu ve çok sakin bir insan mı? Bir kere daha düşünün!

Boğa Burcu
Boğa demek maddi her konuda özenle kafası çalışan demektir. Bir şeyin ederi, değeri Boğa burçlarından sorulur. Parayı çok sevdikleri gibi, ellerinde tutmayı, saklamayı da severler. Sadece lüks tüketime para harcayanları, sadece belli ürünlere para harcayanları da vardır. Ancak aşk kapıyı çalınca hesap kitap teferruat olur. Sevdikleri insan han istesin onlar hamam bile alırlar.

İkizler Burcu
Bu burcun mensubu kişilerin ellerinden telefon düşmez. Telefon çalmazsa mesaj atarlar. Mesajlarına cevap gelmese sosyal medya hesaplarına bakarlar. Instagrama story koyduğunuzda ilk bakan genelde bir İkizler burcudur. İnsanı çileden çıkaracak derecede telefonlarına bağımlıdırlar. Âşık olduklarında ise telefonlarını bile kaybedebilirler. Sosyalleşmek tamamen sevdiği kişiyi tanımak haline gelir. Dikkati kısa süren İkizler burcu içinse bu aşk süresi oldukça kısadır.

Yengeç Burcu
Her hafta ailesini mutlaka ziyarete giden Yengeç burcu, haftalık aile ziyaretlerini, Pazar kahvaltılarını aksatmaya başladıysa âşık olmaya da başlamış demektir. Çoğunlukla annesi son arama listesinden silinmeyen Yengeçlerin annesini arama sıklığı da âşık olma potansiyeli ile doğru orantılıdır. İlişkinin başı nasıl olursa olsun, bir Yengeç ile ilişki yaşıyorsanız eninde sonunda ailesinden sonraki sıraya düşmek zorundasınızdır.

Aslan Burcu
Bir Aslan düşen burnunu yerden almaya başlamışsa âşık olmuş demektir. Dik kafalı olmanın bayrağını elinde sallayıp, halayın başında yer alan Aslanlar, doğru bildiklerinden asla vazgeçmezler. Sen haklısın hayatım deyip yutkunuyorsa Aslan sevgiliniz karşınızda, bilin ki; sizi çok seviyordur. Ve bilin ki; bu geçici bir süreçtir.

Başak Burcu
Olması gerekenler kitabını yazabilir Başak burcu. Kuralları vardır. Detayları belirli alışkanlıkları vardır. Başak burcu sevgilinizin evine gittiğinizde, dün giydiği kıyafeti ortalıkta bir yerdeyse, yemeği hızlıca yenmiş bulaşık makinasına dizilmemişse bilin ki; size öyle âşık olmuştur ki kendi kurallarını yok saymaya başlamıştır. İlişki belli bir rutine oturduğunda bir daha ayakkabılarınızla eve girerseniz, elinize bezi tutuşturup size yerleri sildirmesi oldukça olağandır.

Terazi Burcu
Terazi burcu ile bir ilişki yaşamaya başladıysanız zaten âşık olmuş demektir. Terazi burcu istisna durumlar hariç âşık olmadan ilişki yaşayamayanlardandır. Emin olana kadar adını koymadan ilişki yaşamayı tercih eder. Aşk biterse ilişki de biter.

Akrep Burcu
Âşık olduğunda en farklılaşan burçlardan biri de Akrep burcudur. Öfkelerini saklarlar, sırlarını saklarlar, gözyaşlarını saklarlar. Herkes her şey yalan olur, tek gerçek sevdiceği olur. Akrep âşık olursa dünyalar bir yana sevdiği bir yana olur.

Yay Burcu
İçi dışı bir olan Yay burcu âşık olunca da hayatında pek bir şeyi değiştirmez. Rehavete kapılmış koltuk güzeli bir Yay değilse tabi. Yayılmayı sevenleri bir anda hareketlenir. Sürekli süslenir, dışarı çıkar. Evde bulunamaz olur. Bunun dışında da fazla değişmezler.

Oğlak Burcu
Dünyanın en pozitif insanı sizin sevgiliniz ve kendisi bir Oğlak burcu ise bilin ki o pozitif değil aşık bir Oğlaktır. İşe geç kalıyor, akşamları erkenden yatıyor, geceleri film izlemiyorsa çoktan aşk kapıyı çoktan çalmıştır. Sevgilisini işinin, kariyerinin önüne koymaya başlamış bir Oğlak burcu alev alev yanıyordur.

Kova Burcu
Kova burcu = Özgürlük demektir. Bu burcun bireylerine karışamaz, kural koyamazsınız. Tableti vardır, telefonu vardır, playstationı vardır, televizyonu, maç saati, dizi saati… İstediğiniz kadar çabalayın özel alanlarından vazgeçmez. Ta ki; âşık olana kadar. Halı saha maçları ekilmeye, tablet oyunları rafa kalkmaya başladıysa Kova burcu âşık olmuş demektir.

Balık Burcu
Aşka âşık olan Balık burçları, her zaman birilerine ve bir şeylere âşık olduklarından, ilişkideki hallerinde âşık olup olmadıklarını pek ayırt edemezsiniz. Balık burçlarının ortalama 14 saatlik uyku süreçleri azalmaya başladıysa şüphelenebilirsiniz demektir. Aşk azalınca uyku da artar.
________________

Hope. . . ✨

Swat
 
Alt 06 Mayıs 2020, 11:45   #2
Helper
Nevra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Gerçekten öyle. Nolursa olsun ailem ilk sıradadır. Sevdiğim inan sonraki plana düşer.

________________

*****

"Ardından karanlığın içinde bir kibrit yanmış.
Geçmiş, geleceğin üzerinde kendini ateşe vermiş.
Ve gelecek, geçmiş ile birlikte yok olmaya başlamış."

*****
 
Alt 18 Nisan 2021, 13:58   #3
~Ölüm Çiçeği~
LaviNia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Koç burcu hemen parlar.

Katılmıyorum by .d

________________

Bazen de yıldızlar bakar.
İnsanlar kayar hayatımızdan..

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:24.