IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Mayıs 2020, 14:42   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir? Tabii Burcuna Göre

İşte burcuna göre Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?

Koç Burcu Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
Hemen kilo alın ve yediğiniz içtiğinizle hiç ilgilenmeyin. Öte yandan, aşırı yapışkan olmaya ve 7/24 onu aramaya başlayın. Kendisine sanki onun patronuymuş gibi davranmaya başlayın. “Onu yapamazsın”, “şuraya asla gidemezsin” gibi emir kipleri kullanın. Zaten bu hareketlerinizden sonra sizden ayrılması uzun sürmeyecektir ama hala direniyorsa, onu herkesten kıskanın ve özel eşyalarını karıştırın.

Boğa Burcu Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
Kararlaştırdığınız zamanlamaların hiçbirine uymayın. Özellikle değer verdiğini bildiğiniz eşyalarına dikkatsizlik sonucu çay kahve gibi leke bırakacak şeyler dökün. Eğer maddi olarak destek alıyor, kredi kartını falan kullanıyorsanız, gereksiz harcamalar yapın. Maddi anlamda öngörülemez olun ve sürekli para harcayın. Bir anda diyete başlayın ve sevdiği hiçbir yemeği yemeyin. Evde yemek yapmayı da bırakın.

İkizler Burcu Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
Sizinle konuşmak ve bir şeyler anlatmak istediğinde, yorgun olduğunuzu ve sorunlarının üstesinden kendi kendine gelmesi gerektiğini söyleyin. Arabada veya evde bir müzik açtığında ve keyifle dinlediğinde, pat diye değiştirip dinlediği müziklerin çok sıkıcı olduğunu söyleyin. İyi bir dinleyici olmayı bırakın ve günlük telefon aramalarına meşgul olduğunuzu söyleyerek cevap vermeyin. Birincil ihtiyacı konuşmak olan İkizler erkeği bu duruma fazla tahammül edemeyecektir.

Yengeç Burcu Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
Yemek yapmayı aslında hiç sevmediğinizi ve asla çocuk düşünmediğinizi söyleyin. Aslında bu kadar basit ama daha da ileri gitmek isterseniz, annesinden pek hoşlanmadığınızı, onunla iyi anlaşabileceğinizi düşünmediğinizi veya artık anlaşamadığınızı söyleyin. Size dokunmak istediğinde, izin vermeden hemen sekse geçin. Ön sevişmenin de artık hoşunuza gitmediğinizi söylediniz mi, bu iş tamamdır.

Aslan Burcu Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
Beraber sosyalleştiğiniz ortamlarda ondan daha fazla başka erkeklerle sohbet edin. Biraz flörtöz bir eda da takınabilirsiniz. Ona asla güzel bir şey söylemeyin. Övmeyin, takdir etmeyin. Size nasıl olduğunu sorduğunda da “fena değil” diye cevap verin. Ona ihtiyacınız yokmuş gibi hissettirin. Bazen Aslan burçları ilişkiyi korumak için çok ısrarcı olabilir. Böyle bir durumda ona, onu bir seferlik aldattığınızı itiraf edin. (Böyle bir şey olmasa da)

Başak Burcu Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
Ayrılması en kolay erkektir. Her şeyin mükemmelini arayan bu adama bir iki hata yapmanız yeterli. Ama sabır gösterirse sürekli kararsız kalın ve kararsız kaldığınız anlardan bahsedin. Giyim kuşamınızı değiştirin. Buluşmalarınıza lekeli bir gömlek ve sigara kokusu sinmiş bir ceketle gidin. İşlem tamam.

Terazi Burcu Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
Çok salaş kıyafetler giymeye başlayın. Çekici hiçbir şey yapmayın. Özellikle dantelden uzak durun. Ellerinde çiçekle gelen bu adama, çiçeklerden ve romantizmden hiç hoşlanmadığınızı söyleyin. Sizi yeni bir mekâna götürdüğünde, yemeklerden ve müzikten hiç hoşlanmadığınızı söyleyin. Yemeği de şapırdatarak yerseniz, ertesi gün sizden ayrılacaktır.

Akrep Burcu Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
Mahrem olarak nitelendirdiğini bildiğiniz her şeyini kurcalamaya başlayın. Telefon şifresini sorun ve sizinle ilgili bir şey sorduğunda cevap vermek istemediğinizi söyleyin. Sürekli gizemli davranın ve asla tam olarak ne yaptığınızı bilmesine izin vermeyin. Ona ufak tefek konularda yalan söyleyin. Yalan söylediğinizi hemen fark edecektir. Gereğinden fazla harcama yapmayı da ihmal etmeyin.

Yay Burcu Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
Hiçbir konuda görüş belirtmemeye başlayın ve artık seyahat etmekten keyif almadığınızı, sürekli bir macera peşinde olma halinden sıkıldığınızı dile getirin. Sık sık ağlayın, tartışmaya yeltenmeyin bile. Asla hakkınızı savunmayın, sadece duygusal tepkiler verin. Eğer bunlar başarısız olursa artık evlenmek istediğinizi söyleyin ve sevgilinizin bir maratoncudan daha hızlı koşarak uzaklaşışını izleyin.

Oğlak Burcu Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
Ona sık sık herhangi bir temele dayanmayan hayallerinizden bahsedin. Mümkün olduğunca mantıksız ve abartılı olsun. Mesela Tibet’te dağda pembe panjurlu bir eviniz olmasını hayal ettiğinizi söylemek gibi. Artık yaşamda bir hedef belirlemek istemediğinizi ve suda bir yaprak gibi kendinizi akışa bırakmak istediğinizi söyleyin. Bu da işe yaramazsa asla çocuk istemediğinizi ekleyin.

Kova Burcu Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
Haber izlemeye başladığında, dünyada neler olup bittiğini merak etmediğinizi söyleyin. Sürekli “neredesin?”, “kiminlesin?” gibi net ve kısıtlayıcı sorular sorun. Biraz daha ileriye gidip, siz olmadan falanca mekâna asla gidemeyeceğini de söyleyebilirsiniz. Kova erkeği özgürlüğünün kısıtlanmasından nefret eder ama hümanist olduğundan bir buhran döneminde olduğunuzu düşünüp size zaman tanıyabilir. Bu durumda aptal numarası yapmayı deneyin. Asla dayanamayacaktır.

Balık Burcu Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?Hayvanlardan nedense hoşlanmamaya başladığınızı söyleyin. Onların bizler için yaratılmış olan piyonlar olduğundan falan da bahsedebilirsiniz. Hayallerinden bahsettiğinde acı gerçeklerle tokat gibi mantıklı cümlelerle onu hayallerinin mantıksız olduğuna inandırmaya çalışın. Bir anda gelişen heveslerini desteklemeyin. Sizden bir şey rica ederse mutlaka hayır deyin. Hatta “hayır” konu ne olursa olsun joker sözünüz olsun.
________________

Hope. . . ✨

Swat
 
Alt 05 Mayıs 2020, 14:44   #2
Helper
Nevra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Çok tehlikeli bir konu olmuş bu :)

________________

*****

"Ardından karanlığın içinde bir kibrit yanmış.
Geçmiş, geleceğin üzerinde kendini ateşe vermiş.
Ve gelecek, geçmiş ile birlikte yok olmaya başlamış."

*****
 
Alt 05 Mayıs 2020, 14:56   #3
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Koç: Onu yapamazsın”, “şuraya asla gidemezsin” gibi emir kipleri kullanın. Zaten bu hareketlerinizden sonra sizden ayrılması uzun sürmeyecektir ama hala direniyorsa, onu herkesten kıskanın ve özel eşyalarını karıştırın.


Ben Böyle Şeylere Hiç Gelemem..)

 
Alt 18 Nisan 2021, 13:54   #4
~Ölüm Çiçeği~
LaviNia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Hahahah

________________

Bazen de yıldızlar bakar.
İnsanlar kayar hayatımızdan..

 
Alt 18 Nisan 2021, 13:58   #5
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

DD uymus yalniz

________________

Hope. . . ✨

Swat
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:39.