IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By YiLDiZ


 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Mayıs 2023, 12:07   #1
Standart Para ve aşkta kombo şanslı burçlar! Bu hafta dengeler yeniden değişiyor

Koç Burcu: Dış görünüşünüz değişmeye ve güzelleşmeye başladığınız bir süreçten geçiyorsunuz. Bu hafta kardeşleriniz, yakın arkadaşlarınız, komşularınız ve uzunca süredir göremediğiniz akrabalarınızla karşılaşmalar yaşayabilir. Uzun uzun telefon görüşmeleri yapıyorken kendinizi bulabilirsiniz. Kısa seyahatler için gökyüzü sizi desteklerken yolculuklar sırasında çıkacak problemlere temkinli olmalısınız. Bu hafta bazı şeyleri düşünmeden söyleyebilir ve bu süreç içerisinde yanlış anlamalara, yanlış anlaşılmalarla karşılaşırken kendinizi bulabilirsiniz. Banka hesaplarınız, araba alım satım işlemleri ya da yeni bir iş konusu gündemdeyse dolandırılma riskleriniz bulunuyor aman dikkat. Mutlaka hukuksal yardım almalısınız. Bazı Koç burçları bu hafta özellikle hafta sonuyla birlikte yeni yerleşim alanlarında kendini bulmak isteyecek ve ev alım satım işlemleri açısından bir döngünün içinden geçecek gibi görünüyor. Bu süreç için kendinize 1 ay kadar zaman tanımak ve gözlem yapmak ise daha sonra yaşanılacak pişmanlıklar açısından önemli. Ayrıca Koç burçları özel yaşantınızda gelişen konuların sırlarını kimseye vermeyin derim, çünkü sonradan canınız biraz yanabilir

Boğa Burcu: Parasal kaynaklarınızın arttığı ancak bu kaynakları dengeli harcamanız gereken önemli bir süreçten geçmektesiniz. Dost gibi görünen kişilere karşı temkinli olmalısınız. Borç para vermemeniz gereken önemli bir dönemden geçmektesiniz. Aile içinde küslükler bulunan Boğa Burçları bu hafta itibariyle barışıyorken kendini bulacakmış gibi görünüyor. Kendinizi izole etmek isterken Perşembe günüyle birlikte içsel motivasyonunuz artacak ve hayata karşı beklentilerinizi çok daha net ifade edebileceksiniz. Kardeşlerinizin hayatında değişen ve dönüşen olaylar hafta sonuna doğru rahatlamanızı sağlarken, aşk ve gönül işlerinde biraz ketum ve gerçekler karşısında stratejik ilerlemek isteyeceksiniz. Hayatınızda bir arınma sürecinden geçiyorsunuz gerçek dost, gerçek aşk, doğru kariyer yolculuğu her neyse kalbiniz orada atarken, çürük olan her şeyi bu hafta itibariyle hayatınızdan çıkaracaksınız.

İkizler Burcu: İsminizden söz ettireceğiniz adeta yıldızların size çevrildiği bir süreçten geçmektesiniz. Eski dostlarınızdan yardım alacağınız önemli bir süreci yaşayacaksınız. Uzunca zamandır küslük enerjisinde olduğunuz yakın bir arkadaşınızdan gelen haber sizi mutlu edecek. Olası uzak yolculuklar açısından da desteklendiğiniz bir haftadasınız ancak kazalara açık olduğunuzu hatırlatmak isterim dikkatli olmalısınız. Hayallerinizi gerçeğe dönmesi için evren size destek veriyor bu konu özellikle aşk, çocuk sahibi olmak ve kariyer gibi görünüyor. Maddi anlamda da bu hafta özellikle Perşembe, Cuma, Cumartesi para enerjiniz artacak haberiniz olsun. Sevgili İkizler enerjiniz artıyor, bu da zaman zaman agresyonlar yaşamanıza ve çevrenizde hak arayışınıza sebep olsa da karşılaştığınız gerçekler açısından benden buraya kadar diyecekmişsiniz gibi görünüyor, haydi hayırlısı.

uzmanında yardım almalı ve kendinize özen göstermelisiniz. Uzunca süredir sağlık sıkıntıları ile mücadele eden yakınları bulunan Yengeç burçları bu hafta biraz daha zorlanacak gibi görünüyor. Çocuklarınız için yapacağınız yolculuklar onların hayatında değişen koşullar altında da düşünceleriniz bazen çıkmaza girebilir aman dikkat. Aşk ve ilişkiler açısındansa bir arınma haftası özellikle ilk 3 gün, sizden saklanan bazı sırlar bulunuyor olabilir. 7 Mayısla birlikte kendinizi ve kalbinizi daha mutlu hissederken, belki bu süreç kalbinizi emanet etmek isteyeceğiniz yarım kalmış bir beraberliğe evet diyeceğiniz bir sürecin başlangıcı olabilir. Evliliğini kurtarmak isteyen Yengeç burçlarıysa eski defterleri çözümlemek için hafta sonunu değerlendirebilir.

Aslan Burcu: Bazı arkadaşlarınızla yol ayrımlarında olacağınız bir süreç yaşarken, yaşadığınız hayal kırıklıkları sizi yoruyor olabilir. Hayatınızda olan bazı güzelliklerden herkes mutlu olmayabilir. Kalabalıkların arasında eleştiriler ve hakkınızda çıkan söylentilere karşı dikkatli olmalısınız. Uzak yolculuklar açısından gökyüzünün desteği sizinle birlikteyken bu hafta itibariyle iş sebebiyle gerçekleşecek yolculuklar ve kalabalıklar arasında kendinizi bulmanız açısından hazırlık niteliğinde olacak gibi görünüyor. İş hayatınızda değişen koşul ve şartlarda olasıyken parasal konularda alacaklarınız bulunuyorsa temkinli ve dikkatli olmalısınız. Aşk hayatınızdaysa eski beraberliklerinden haber alacak olan Aslan burçları, Merkür retrosunda olduğumuzu ve şartların değişebileceğini göz önünde bulundurması iyi olacak gibi görünüyor. Olası ayrılıklar olursa üzülmeyin her şey kendiliğinden 1 ay içerisinde çözülecek

bunların zeminini oluşturuyorken kendinizi bulabilir ve haberleşmeler yaşayabilirsiniz. Yeni teklif ve projeler açısındansa temkinli olmalısınız. Bu hafta aile büyüklerinizden birinin rahatsızlıkları ve sıkıntılarıyla ilgili de bazı problemler ruhunuzu yorabilir. Arada olası küslükler bulunuyorsa toparlamak için güzel zamanlar. Uzak yolculuklar, müstakbel kayınvalideniz, eşinizin annesi- babası ve ihtiyaçlarıyla ilgili de bazı konular ayrıca gündeminizde olabilir. Taşınma hazırlıkları içindeyseniz biraz yorulabilirsiniz. Hafta sonuna doğru kalabalık ortamların içerisinde olacaksınız ve gözler adeta üzerinizde olacak. Başak burçları bu hafta özellikle 10 Mayıs tarihinin altını çiziyorum, umulmadık şekilde dilekleriniz kabul olabilir haberiniz olsun.

Terazi Burcu: Uzak akrabalarınız ve yolculukların gündemde olacağı bir haftadan geçmektesiniz. İçsel anlamda biraz gergin hissettiğiniz bir döngüden geçseniz de akrabalarınızdan alacağınız destek ruhunuzu mutlu hissettirebilir. Boşanma, olası hukuki davalar, alacaklı olduğunuz konular hakkında karar aşamasında olabilirsiniz. Şartları toparlamak için fırsatınız bulunsa da toparlayamayanlar için Mayıs ayı dönüm noktası niteliğinde olabilir. Olası borçlar, davalarınız sonucunda alacağınız kararlar, yurt dışı yerleşim planlarınız zihninizden geçiyor olabilir. Bazı şeyleri akışta bırakmak önemli. Eşinizin ailesiyle olası gerginliklere dikkat ederken, kalbi boş olanlar için bu hafta inziva dönemi olacak.

Akrep Burcu: Kendinizi değiştireceğiniz önemli bir süreçten geçmektesiniz. Bireysel anlamda ve özellikle anne babanızın sağlığına her zamankinden çok daha fazla özen göstermeniz gereken bir dönemden geçmektesiniz. Olası ameliyatlar gündeminizde olabilir. Maddi durumunuzla ilgili kredi yapılandırma hakları doğarsa değerlendirebilirsiniz ancak borçlanmamaya karşı dikkatli olmalısınız. Yeni yerleşim alanları gündeminizde olacak. Bazı Akrep burçları için iş ve kariyer konusunda temkinli adımlar atmalılar gibi görünüyor. Tatil süreci içerisinde yöneticilerinizden alacağınız haberler canınızı biraz sıkabilir. Hafta sonuna doğru beraberliğinizde birbirinize biraz daha fazla özen gösterecek ve temas edeceksiniz.
Yay Burcu: Beraberliğinizde ben sen kavgalarının yoğun olacağı bir haftanın içerisinden geçmektesiniz. Bu süreç hem sizi hem de karşı tarafı ciddi manada yoruyor olabilir. Aile bireyleri ya da akrabalarınızın sebep olduğu konular da gündeminizde olabilir. Geçtiğimiz aylarda sağlık sıkıntısı geçiren Yay burçları bu süreç içerisinde tekrar operasyonel konular atlatmaları muhtemel gibi görünüyor. Açık düşmanlarla restleşeceğiniz bir süreci yaşıyorsunuz, hayatınızda bu hafta gitmesi gereken ve kalması gereken her türlü kişiden arındığınız ve yerine yenilerinin geleceği kıymetli bir süreç sizin için. Hafta sonuna doğru seyahatler ve maddi anlamda karlı fırsatlar için kısmetli bir zaman dilimi

Oğlak Burcu: İş hayatınızda size vaat edilen sözlerin tutulup tutulmadığıyla ilgili önemli bir süreçten geçmektesiniz. Geçmişte fikrinizin olduğu iş arkadaşlarınızla ilgili belli etmeseniz de temkinli adımlar atmak oldukça önemli. Yeni iş adımlarınız beklenen süreçte gerçekleşmeyecek olabilir ancak sene sonuna doğru daha sağlam adımlarla birlikte atılımlar sizi bekliyor haberiniz olsun. İş yerinizde takım arkadaşlarınızın ya da evinizin içerisinde çalışan bir yardımcınız bulunuyorsa ayrılma kararları gündeminizde olabilir. Çocuğunuzu etkileyecek yeni bir süreç şanslı etkiler alırken, aşk hayatınızda hafta sonu yaşayacağınız sürprizler sizi çok mutlu edecek. Kalbiniz boşsa ve bu kişi yeni biriyse farklı bir şehirde ya da yabancı uyruklu olabilir. Evli ve mutluysanız eşinizle birlikte yeni yerleşim alanları keşfederken ya da hazırlık yaparken kendinizi bulabilirsiniz.

Kova Burcu: Sevdiğiniz kişi ile yeni bir sürece geçmek üzere olabilirsiniz. İki ileri bir geri olan beraberlikler açsından Kova burçları için bu hafta artık netlik kazanmaya başlayacak gibi görünüyor. Sizi hak eden enerjiler sizinle birlikteyken, hak etmeyen kişilerin sizden uzaklaştığını göreceksiniz. Bu hafta çocuklarınızla birlikte vakit geçirmek, kısa seyahatler yapmak ve parasal konularla ilgili artışlarınızın olacağı bir süreç sizi bekliyor gibi. Bazı Kova burçları bu hafta sürpriz şekilde hamile kalacaklar ve çok şaşıracaklar. Hafta sonuna doğru yaşam alanınızı değiştirmek, iş yerinizi değiştirmek, taşımak ve alternatif iş ve proje toplantıları yaparken kendinizi bulabilirsiniz.

Balık Burcu: Annenizin sağlığıyla yakından ilgilenmeniz gereken önemli bir süreçten geçmektesiniz. Kendi iç dünyanızda oluşan sıkıntılarınızın çözümü için yardım almanız gereken hassas bir süreç de yaşıyor olabilirsiniz. Sağlık açısından üreme organlarınızda tekrarlayan sorunlar ve tedavilere açıksınız. Evinizin içinde yeni bir düzen oluşturmak isteyeceksiniz. Bazı Balık burçları iş hayatından sıkılıp, daha bireysel olmak, kendi zihinlerini dinlemek isteyecekleri hatta hobilerinden para kazanmak isteyecekleri bir sürece geçiş yaparken bazıları da emeklilik kararlarını verecek gibi görünüyor. Hafta sonuna doğru aşk ve evliliğinizde mutluluğunuz artarken, uzunca zamandır aradığınız desteği romantik anlar yaşarken eşiniz tarafından size sunulurken bulacaksınız. Kalbiniz boşsa eski beraberliğinizden geri dönüşler alacak olabilirsiniz. Ancak bazı sırlar karşısında şok olabilirsiniz, lütfen dikkatli olunuz. Ayrıca Çocuklarınızın hayatında değişen konu ve koşulları da bu kadar zihninize takmayın, en güzel şekliyle değişecek ve dönüşecek.

(Kaynak)[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

🐞Kimsenin Işığınızı Söndürmesine izin Vermeyin🐞
 
Alt 09 Mayıs 2023, 16:49   #2
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Aynenn

________________

Seviyorum içimdeki alıngan ama haylaz çocuğu..
Sever, kırılır, küser..
Ama göz ucuyla hep bir gülücük bekler...
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:50.