IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


2Beğeni(ler)
  • 1 Post By PeLinSu
  • 1 Post By YiLDiZ


 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Mayıs 2023, 11:35   #1
Standart Dış görünüşü hayran bırakacak burçlar! Spotlar onların üstünde yanıyor

Astrolog Özlem Recep 12 burcu tek tek kaleme aldı. 8 Mayıs günlük burçlarda çeşitli sürprizler var. Peki 8 Mayıs günü burçları bekleyenler neler?

İş, kariyer, para ve birçok gelişmenin yer aldığı 8 Mayıs günü güzellikler kapıda
8 MAYIS 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Koç Burcu: Dış görünüşünüz değişmeye ve güzelleşmeye başladığınız bir süreçten geçiyorsunuz. Kısa seyahatler için gökyüzü sizi desteklerken yolculuklar sırasında çıkacak problemlere temkinli olmalısınız. Bir yardım almalısınız.

Boğa Burcu: Parasal kaynaklarınızın arttığı ancak bu kaynakları dengeli harcamanız gereken önemli bir süreçten geçmektesiniz. Dost gibi görünen kişilere karşı temkinli olmalısınız.
İkizler Burcu: İsminizden söz ettireceğiniz adeta yıldızların size çevrildiği bir süreçten geçmektesiniz. Eski dostlarınızdan yardım alacağınız önemli bir süreci yaşayacaksınız. Uzunca zamandır küslük enerjisinde olduğunuz yakın bir arkadaşınızdan gelen haber sizi mutlu edecek.

Yengeç Burcu: Bilinç dışınızın biraz zorlandığı önemli bir süreci yaşıyorsunuz. Özellikle psikolojik anlamda hassas olduğunuz, sebebi geçmişte yaşadıklarınıza dayanan önemli bir zemin hazırlayabilir. İşin içinden çıkamadığınız her türlü konuda işin uzmanında yardım almalı ve kendinize özen göstermelisiniz.
Aslan Burcu: Bazı arkadaşlarınızla yol ayrımlarında olacağınız bir süreç yaşarken, yaşadığınız hayal kırıklıkları sizi yoruyor olabilir. Hayatınızda olan bazı güzelliklerden herkes mutlu olmayabilir. Kalabalıkların arasında eleştiriler ve hakkınızda çıkan söylentilere karşı dikkatli olmalısınız.
Başak Burcu: Kariyerinizde eski çalışma arkadaşlarınız veya dostlarınızla birlikte güzel adımlar atacağınız önemli bir sürecin zeminini oluşturmak üzeresiniz. Eski yöneticiler, iş teklifleri, yarım kalan projeler için şahane fırsatlar görünüyor. Bu hafta bunların zeminini oluşturuyorken kendinizi bulabilir ve haberleşmeler yaşayabilirsiniz

Terazi Burcu: Uzak akrabalarınız ve yolculukların gündemde olacağı bir haftadan geçmektesiniz. İçsel anlamda biraz gergin hissettiğiniz bir döngüden geçseniz de akrabalarınızdan alacağınız destek ruhunuzu mutlu hissettirebilir.
Akrep Burcu: Kendinizi değiştireceğiniz önemli bir süreçten geçmektesiniz. Bireysel anlamda ve özellikle anne babanızın sağlığına her zamankinden çok daha fazla özen göstermeniz gereken bir dönemden geçmektesiniz.

Yay Burcu: Beraberliğinizde ben sen kavgalarının yoğun olacağı bir haftanın içerisinden geçmektesiniz. Bu süreç hem sizi hem de karşı tarafı ciddi manada yoruyor olabilir. Aile bireyleri ya da akrabalarınızın sebep olduğu konular da gündeminizde olabilir.
Oğlak Burcu: İş hayatınızda size vaat edilen sözlerin tutulup tutulmadığıyla ilgili önemli bir süreçten geçmektesiniz. Geçmişte fikrinizin olduğu iş arkadaşlarınızla ilgili belli etmeseniz de temkinli adımlar atmak oldukça önemli. Yeni iş adımlarınız beklenen süreçte gerçekleşmeyecek olabilir ancak sene sonuna doğru daha sağlam adımlarla birlikte atılımlar sizi bekliyor haberiniz olsun.

Kova Burcu: Sevdiğiniz kişi ile yeni bir sürece geçmek üzere olabilirsiniz. İki ileri bir geri olan beraberlikler açsından Kova burçları için bu hafta artık netlik kazanmaya başlayacak gibi görünüyor. Sizi hak eden enerjiler sizinle birlikteyken, hak etmeyen kişilerin sizden uzaklaştığını göreceksiniz

Balık Burcu: Annenizin sağlığıyla yakından ilgilenmeniz gereken önemli bir süreçten geçmektesiniz. Kendi iç dünyanızda oluşan sıkıntılarınızın çözümü için yardım almanız gereken hassas bir süreç de yaşıyor olabilirsiniz. Sağlık açısından üreme organlarınızda tekrarlayan sorunlar ve tedavilere açıksınız.
(Kaynak)[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

🐞Kimsenin Işığınızı Söndürmesine izin Vermeyin🐞
 
Alt 09 Mayıs 2023, 16:56   #2
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Aynen güzelleşiyorm

________________

Seviyorum içimdeki alıngan ama haylaz çocuğu..
Sever, kırılır, küser..
Ama göz ucuyla hep bir gülücük bekler...
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:40.