IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Burçlar, Fallar ve Kehanetler (https://www.ircrehberi.net/burclar-fallar-ve-kehanetler/)
-   -   Sinirlenince başka birine dönüşen burçlar (https://www.ircrehberi.net/burclar-fallar-ve-kehanetler/130566-sinirlenince-baska-birine-donusen-burclar.html)

YiLDiZ 01 Kasım 2022 16:40

Sinirlenince başka birine dönüşen burçlar
 
Sinirli insanların etrafında olmak, onlarla iletişim kurmak oldukça zordur. Sürekli diken üstünde olmak gerekir. Astrolojiye göre burçlar, kişinin karakterini belirler. Bununla birlikte sinirli insanlar, belirli burçlar arasındadır. İşte astrolojiye göre en sinirli burçlar....
KOÇ BURCU

Çok kolay sinirlenen koç burçları özellikle engellendiklerini hissettiklerinde deliye dönerler. Bir şeyin olmasını istediklerinde hızlıca gerçekleşmesini isterler. Koç burçlarına hayır demek ve sebebini belirtmemek, onları daha fazla kızdırır ve koç burçları sinirlendiğinde sesini yükseltir.
BAŞAK BURCU

Konu temizlik ve düzen olduğunda Başak burçları oldukça titizdir. Genel olarak sakin bir yapıya sahip olan başak burçları, kurdukları düzen bozulduğunda sinirlenir. Ayrıca ortamdaki en zeki kişi olmayı da severler. Eğer hatalarını yüzüne vurursanız başka birine dönüşürler.
ASLAN BURCU

Anlaşılmadığını hisseden aslan burcu kısa sürede sinirlenir. Kalabalık ortamda odak noktası olmayı seven aslan burcu, gücü ve kontrol duygusunu hissedemediğinde agresifleşebilir.

(Alıntıdır)

Artist 14 Ocak 2023 14:35

Kesinlikle

WildCat 14 Ocak 2023 18:20

Sabit fikirliyimdir
bak yokum hehe (:

yeSa 17 Ocak 2023 02:13

sinirlenince çok farklı birine dönüşüyorum ama burcum yok xhdn


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:37.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2024 | IRCRehberi.Net