IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Mart 2023, 18:47   #1
Standart Öykülerde ara beni



Öykülerde ara beni


Seni sevip hissetmem için seni sahiplenmem gerekmiyor artik. Yanimda olmasan da seni hissediyorum, seni hissettigim kadar seninle oluyorum; bastan basa sen oluyorum..

Ilk kez aci çekmeden özlüyorum seni… Sen benim degilmissin, bunu en çok yalnizligimda anliyorum… Sen, seni üzen duygulari, kendi karanligini seviyorsun.. Sen, seni sevenleri sevemiyorsun.. Sen imkansizligi seviyorsun, ve imkansizligin sana çektirdigi acilari.. Oysa hayat bu degil.. Sevmek bu degil..

Sen asla birinin sahiplenecegi olamazsin, izin vermezsin.. Ve asla sahiplenemezsin birini.. Senin sahiplendigin yalnizca kendi korkularin, büyüttügün yalnizligin.. O derin kimsesizligin... Bana bulastirdigin kimsesizligin.. Sevgi nasil bulasici ise hüzün ve nefrette öyle bulasici.. Simdi kendimde senin izlerini tasidigimi görüyorum. Senin karanliklarinda yüzüyorum. Ne kadar kendime kaçsam o kadar seni buluyorum... Ve her seferinde senin boslugundan çaresiz kendime, kendi çaresizliklerime dönüyorum..

Sen beni unutmak için savruldukça, bende seni unutmak için kendi acilarima alismaya çalisiyorum...

Sen simdi o sahte öykülerinde ara yalnizligini..
Ancak hayat sahte öykülerde degil, yüzlesmekten kaçtigin gerçeklerde.. Senin gerçeklerin kaçtigin yasaminda; güçsüz yanlarinda, öfkende, sevinçlerinde, geçmisinde, bastan basa kendinde.. Korktugun yasama dokunuslarinda, duygularinda... Bir kez olsun gir kendi gerçeklerinin ve yenilgilerinin arasina.. Ve gör kendini yüreginin aynasinda...

Seni sensiz sevmeye öyle alistim ki..
Artik sensizligi sana tercih eder oldu kalbim.. Yarattigim masalimsi kahramanimin yerine kimseyi koyamaz oldu kalbim..

Ne zaman biri bana açsa yüregini, o derin yaralarim açiliyor önüme.. Beni birakip gittiginde olusan yaralar hala kaniyor...

________________

Kulun Adaleti Sasar Ama ALLAH´in Adaleti Sasmaz..
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:40.