IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 26 Şubat 2023, 18:42   #1
Standart Duygusuz Harfler..

Bazen sadece yalnızlığı düşünüyorum , yanan bir mumun düş kırıklarının arkasında . Ve bazen mutsuz olmayı düşünüyorum , aslında zaten mutsuzum . Mutluluğun faydalarını , insanların gamzelerinde oluşan minik kuyularda görebiliyorum . Bakarsam düşerim içine , kurtulamam diye odaklanıyorum geleceğime . Gelip geçici olan duygularım , ve hislerimin beynime enjekte ettiği gururumun arkasına sakladığım kalbim . Umutlarım , hayallerim , geleceğim ve ben . Bazen gözlerim ağırlaşıyor , göz kapaklarımın çaresizce çırpınışlarını , boğulmak istemediklerini görüyorum . Göz yaşlarımdan kaçırmak istiyorum , göz kapaklarımı . Sonra , seninle kurduğum hayaller geliyor aklıma . Temelini tutturamadığın hayallerimiz geliyor aklıma . Yanıyorum .

Bizim şarkılarımız vardı , sen okudukca ben ezberlerdim dudaklarından geleceğimizi . Ama sen sözleri hep atladın , bir cümle , iki cümle .. Satır satır , atladın . Üşüyorum sevin . Sevişmek için çok erkendi biliyorum , ve bu yüzden her sevişmek istediğimde ben sana sarıldım . Şimdi bu cümlelerim ne bir bıçak kadar keskin , ne bir kalemtraş kadar yontulmuş hislerim . Şimdi içim kanıyor sadece , uçurumdan atlamak için sabırsızlanan bir adamın aldığı son nefesindeyim, ve ben kimseyi duymuyorum . Şimdi herkesten nefret ediyorum , en başta kendimden . Ve beni durdur , intihar etmeme izin verme . Kalbimi durdur , ellerinle .

Bazen kendimi o kadar çok yalnız hissediyorum ki , yapacak bir şey olmadığından pantolonumun fermuarından sarkan o ipi çakmakla yakıyorum..
________________

"[ Yarına Bırakılmazımsın SeN... ]"

************************************************
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:18.