IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Şubat 2023, 00:22   #1
Standart Kocaelispor-Sakaryaspor maçında tatsız anlar yaşandı


Deprem bölgesine gelirleri bağışlanmak üzere oynanan Kocaelispor Sakaryaspor maçında çirkin olaylar! Birçok taraftar gözaltında...



Deprem bölgesine gelirleri bağışlanmak üzere oynanan Kocaelispor-Sakaryaspor maçında tatsız anlar yaşandı. Sakaryasporlu bir taraftarın sahaya atladıktan sonra Kocaelispor tribünlerine doğru gidip atkı açmasının ardından ortalık karıştı. İki takım seyircisi arasında gerginlik yaşandı.
Gelirleri deprem bölgesine bağışlanmak üzere oynanan Kocaelispor - Sakaryaspor maçında iki takım taraftarları arasında gerginlik yaşandı.

GÜVENLİK GÜÇLERİ YAKALADI
Sakaryaspor tribününden sahaya giren bir taraftar, Kocaelispor taraftarına doğru koşmaya başladı. Sakaryaspor atkısını Kocaeli seyircisine gösteren taraftar daha sonra güvenlik güçleri tarafından yakalandı.

TARAFTARLAR SAHAYA İNDİ
Daha sonra gerginlik her iki takım tribünlerine de taşmaya başladı. Atkı gösteren Sakaryasporlu’yu kovalamak için Kocaelispor taraftarları da sahaya indi.

BİRÇOK TARAFTAR GÖZALTINA ALINDI
Yaşanan olaylar adeta dostluk maçının önüne geçerken güvenlik güçleri de zor anlar yaşadı. Çok sayıda taraftar gözaltına alındı.

"BU BİZİM TARAFTARIMIZ DEĞİL"
Kocaelispor Teknik Direktörü Fırat Gül karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada “Çok iyi niyetle organize edilmiş maçtı. Maçın ötesine geçen olaylar oldu. Bu bizim tarafımızdan değil. Tamamıyla fevri bir şekilde bireysel olarak birinin sahaya atlamasıyla. Bunu iki camiaya da mal etmemek lazım. Yaralanan yok. Kocaelispor’a yakışır şekilde ev sahipliği yaptık. Bu maçın amacı depremzedelerimize destek olabilmek, yaralarına merhem olabilmekti. İyi bir taraftar sayısı vardı iki tarafta da. O anlamda da ellerinden gelir depremzedelere ulaştırılacak. Ciddi bir felaket atlattık. Kolay değil. Dünya çapında böyle felaketlerin altından kalkabilecek ülke sayısı azdır."

"YARALARIMIZI SARMAYA ÇALIŞIYORUZ"
"Biz ülke olarak yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz. Hayatını kaybeden tüm fertlerimizin mekanı cennet olsun. Yaralılara da acil şifa diliyorum. Sağ elin verdiğini sol el görmesin kültürü var bizde. Herkesin yaptığı yardımları Allah kabul etsin. İnşallah hepsi yerine, amacına ulaşmıştır. Bundan sonraki süreçte de elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Skor odaklı maç değildi. Kadrodaki bütün oyuncuları kullanmaya çalıştık. Herkesin süre bulması için elimizden geleni yapmaya çalıştık” şeklinde konuştu.
Sakaryaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın ise maçtan sonra şöyle konuştu: “Kendi adımıza güzel bir dostluk maçı olduğunu düşünüyorum. Son dakikalar tribünde olanların üzerinde durmaya gerek yok. İki takımın da rekabeti gayet iyiydi. Güzel bir hazırlık maçı oldu. Depremzedeler yararına oynanan bir maçtı. Tempoluydu. İki takım da lig maçı gibi oynadı. Skor hiç önemli değildi. Kocaelispor ya da bizim kazanmamız önemli değildi. Çorbada herkesin tuzu olması gerekiyordu. Takımın oyun performansından memnunum.”

________________

Kulun Adaleti Sasar Ama ALLAH´in Adaleti Sasmaz..
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:28.