IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Ocak 2023, 23:04   #1
Standart aŞk Nezlesi..

Özlemini mi sığdırmaya çalışıyorum kendime yoksa kendimi sınırdışı etmeye mi çalışıyorum yaşadığım zamandan çözebilmiş değilim . ama bu yaşadığım her neyse defalarca kez canım acıyor.. Soruyorsun ya hani günün nasıl geçti diye .. söyleyemiyorum söyleyemiyorum işte Durdu Burda zaman Gün Geçmez Oldu ben Öyle Köhne Öyle Kendi halinde , Çıkmıyorum evden bile , Çıkarmıyorum Pijamalarımı Üstümden Balkona Atılmış Bir Masa Bir Sandalye , Şimdi Herşey bundan ibaret işte

Naptın bugün ?

- Seni Düşündüm Sevgili , Seni Özledim , Seni Yaşadım , Seni soludum , Seni Hissettim , Seni Seni Seni Başka Hiçbişi Yapmadım bugunde dün olduğu gibi Orda Vakit nasıl geçiyor bilemem ama burda akreple yelkovan boşandı Burda Hava Güneşli Ben Üstümden Çıkarmıyorum Yine de ceketim Bir gram makyaj yok yüzümde günlerdir , aynaya mı sadece senınle konusurken bakıyorum , gözlerimde parlamanı izliyorum işte ..

Yatağımı toplamadım geldiğimden beri Valizimi boşaltmadım hala.. birkaç parça kirli eşyam dısında dokunmadım geri kalanlara her gece aralarından seçip birini sol yanıma alıp öyle uyuyorum başka türlü gelmiyor uyku saatlerce çağırıyorum Saçlarıma dokunmadım öyle bir defa topladım sonrasında ellerim bile unuttu yerini.. Boğazımdan geçen iki lokma varsa sırf sen kızma diye.. İyi bak kendine diyorsun ya her telefon konusmamızda ben sen yokken kendime bakamıyorum aslında her defasında tamam merak etme desemde görmek istemiyorum sensız kalan beni.

Elimde senin dokunduğun matruşka bir o sanki bu yalnızlığı unutturan bana geri kalan ne varsa bu ev bu oda bu sehır hatta hepsi yokluğundan bahsedıyor benı yakalayınca Ben gözyaşlarımla tıkıyorum şu ara kulaklarımı gözlerimin altında oluşan torbaları uykudan zannedıyor etrafımdakıler, bazen ağlarken yakalanınca göz nezlesi olmuşum sanırım diyorum sensiz aşk nezlesi olduğumu anlamasınlar diye

Sen aradığında iyi geliyor ya sesim sen gülümse diye aslında oda Sana söylediğim en büyük yalan sana oynadığım tek oyun bu Perde her kapandığında Yoksun ! Yoksun işte bir kez daha !
________________

"[ Yarına Bırakılmazımsın SeN... ]"

************************************************
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:37.