IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Ocak 2023, 22:48   #1
Standart Seni Seviyorum Cünkü..

Bu sabah alarmı iki kez erteledimservisi kaçırdım.bindiğim dolmuştaki kalabalık umrumda değildikulaklıklarımı taktım ve play'a bastım.sadece ağız hareketlerini gördüğüm bu insan topluluğu kulaklıktan çıkan tiz sesi duyardıonları rahatsız ederimdihakkımda konuşurlardı..
umrumda değildimesajını henüz okumuştum"...günaydın lord"..

seni seviyorum çünkü;yatağa girmeden önce izlediğim filmdeki olaylar ana karakteleri içinden çıkılmaz bir mücadelenin içine soksada iyi adam iyi kızla en sonunda öpüşmüştübu filmi sen tavsiye etmiştin mutlaka izle demiştin..izledim çok geç bittiyatağa 2 buçukta girdim..sana iyi geceler masal prensesi yazdım..
yarım saat yatakta dönüp durmuştum cevap yazmıştın"masal sensin lord".

seni seviyorum çünkü;dün akşam üstü haberlerde cari açıktansokak hayvanlarından bahsedilmişti ergenekonduoda tv idi balyoz soruşturması falandısigara paketine uzandımama yakmadım.aklıma geldi"sigara içince kötü kokuyorsun lord"..

seni seviyorum çünkü;anlamların kendi içlerinde bir karmaşası vardırhayatta oluş nedenlerime ilişkin çok sık düşünür bazan varlığımın sadece organik bir yaşam biçimi olduğunda karar kılardım.çok kitap okur çok fazla kitapta yaşardım.
bir gün gözlerini gözlerimin içine sokup tam dudağını dudağıma doktun ve dedin ki.
"hiçbir kitapta yazılanlar bu öpücük kadar gerçek olamaz"..

seni seviyorum çünkü;
arastada içtiğimiz o buz gibi iki biranın hatrını üzerinde taşıyorsun..
seni seviyorum çünkü;
saçlarının sırtında uzanışı yeryüzündeki en güzel şelaleyi kıskançlıktan kurumaya itebilirdi..
seni seviyorum çünkü;
parmak uçlarının tanrının bir işareti olduğunu düşünmeye başlayışım seninle ilk sevişmemizden bir kaç gün önceye dayanıyorduyani bedeninin hiç bir zarresi ir sevişmeden referans taşımıyordu..
seni seviyorum çünkü;
dün annem arayıp bana bugün için yanına gelmemi söyledi.ince bir yalanı en tatlı diller onun boynuna doyayıp peki oğlum yarın gelirsinle biten bir telefon konuşması yapmamı sağlayacak kadar çok sevdirmiştin bana bir kalbin bir gerçekten çook daha değerli olabileceğini..
seni seviyorum çünkü;
yeryüzünde yapılmış yada yapılacak hiçbir şarkı sarhoşken mırıldandığın bir zeki müren eserini mahfedişinin ardından aldığım o keyfi vermedi banakapansın meyhanalerdimesele değildi..

seni seviyorum çünkü;
ben uzun kollu kazak giymem hiç ve sen bana"böyle üşürsün" deyip o berbat yünlü kazağı almıştın kendini havzada otlayan koyun gibi hissetsemde artık kollarım sıcaktı..sarıldındı..

seni seviyorum çünkü;
bildiğim hiçbir asit türü gözlerin kadar eritemezdi insanlara karşı taşıdığım nefreti.
seni seviyorum çünkü;
sende annemi görmüyorumsenden hiçbir şey istemiyorum..
seni seviyorum çünkü;
repertuvarım seninle birleşti ben söylediğin makamı bilmesemde sesinin arkasına saklanabiliyordum yürürkenhala yanyana yürüyemeyen fikirler taşıyordum.seninle bütün çelişkiler önemsizdi.iki iki daha üçtü.

seni seviyorum çünkü;
özleyebiliyordumkızabiliyor bunun bir nedeni olduğu saçmalığına kendini inandırabiliyordumkarma diye birşey vardı dıbelki kötü görünen şeyler bir iyiliğe vesile olabilirdi di..

seni seviyorum çünkü;
ölmesini istediklerimden biri değildin senin ölümünü düşünmek beni allaha hesap sormaya itebilirdive sen ölmüyordunortalama olarak aynı kaderi paylaşabileceğim birine benziyordun alacak verecek davalarının içine girebilirdim seninle sen bankayı öde ben faturayı yatırabilirdim di..

seni seviyorum çünkü;
güldüğünde yanakların pedalisaya benziyordubir gülüş bu kadar güzel olursa bir hayata kastedebilirdikorkmamıştıminsanlar istediklerinde pakala bir gülüşe ölebilirdi.

seni seviyorum çünkü;
"ben sensiz yaşayamam"demiyordumölmem gibi bir olasılk yoktu çünkü seninle peşisıra yıllarda aynı evde yaşlanmayı planlıyordumtığ'ımı nerede unuttum diye sorduğunda onu sana gösterebilirdim..

seni seviyorum çünkü;
tarih tekerrürden ibarettirtanrı isayı severdi allah muhammedi sonrasında kimse kimseyi böyle sevmemişti..

seni seviyorum çünkü;
dinler ve aşklarla aynı ketegoride dizilmişti..
seni seviyorum çünkü..
bunu yapmam için doğmuştunsenin yaratılma amacın benim seni sevmemdiallah seni yaratıp üzerinde çalışmam için önüme sermiştihayat okuldu eğitimin yaşı olmazdı ve sen tartışılmaz yeryüzündeki en muhteşem müfredattın..

seni seviyorum çünkü;
buna hiç gerek yoktu..

seni seviyorum çünkü;
bu çok anlamsız görünüyordu.
seni seviyorum çünkü;
beni sevmen için hiçbir nedenin yok..

seni seviyorum çünkü;
nedene sebebe ihtiyacım yok..
________________

"[ Yarına Bırakılmazımsın SeN... ]"

************************************************
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:22.