IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Ocak 2023, 22:21   #1
Standart Gözlerinde Bir Cocuk Arıyorum...

Bir adım ötede duruyor aşk en azından duruyor zannediyorum. Henüz bilmiyorum. Olacaklardan da ürkmüyor değilim.

Kollarını açıp gelen sarılıp sarmalamak isteyen bir adamın karşısında durup bakıyorum. Gerçek misin? Senden önce benzer insanlar durdu orada onların da heyecanını gördüm. Aynı ......senin baktığın gibi sevgi dolu gözleri vardı.

“Ben onlar gibi değilim” diyebilirsin. Senin yerinde olsaydım ben de aynı sözleri ederdim ne kadar diğerlerine benzediğimi bilmeden.

İki yol var önümde; ya ne olursa olsun diyerek dalarım aşkın denizine ya kaçar giderim benim bunları kaldırmaya gücüm yok diye.

Gitmek işin kolay kısmı ve akıl önce kolayı seçiyor. Aslında zorla uğraşmayı da sevdim yıllardır ama tükenmiş bir anıma denk geldin. Tenim kadar genç değil kalbim zaten zorla atıyor. Kaçmak ve yok olmak en kolayı hiç değmemiş saymak kelimelerimi aklının derinliklerine bunu yapabilirim.

Zor olan ise kalıp savaşmak! Ancak bu savaşın yel değirmenleriyle yapılacağı kuşkusu yiyip bitiriyor içimi. Havaya savrulan kılıcımın sonunda kendime saplanacağından kokuyorum.

Akışına bırakabilirim her şeyi ne olacaksa olsun diyebilirim. Sen nereye sürüklersen oraya doğru giderim. Çarpıp durduğumda tekrar ayağa kalkar yine yalnızlığıma sarılır aslanlar gibi yürür giderim. Bu cesarete sahibim ama bir şartla kalbime söz geçirmem gerekiyor.

İçim sana akmadan hayale kapılmadan sadece geleni görüp onunla yetinerek devam edebilirsem zararsız çıkarım bu ilişkiden.

Ne garip değil mi? İki insan aşka karar verdiklerinde -çünkü sanılanın aksine aşk kimseyi hazırlıksızken yakalamaz içinde ona yer açtığın için gelir bunun farkında olmasan bile- yanlarında birikmiş korkuları da getirirler. Her iki tarafın endişeleri beklentileri birikir ilişkinin üstünde. İlk başlarda havadan bile nem kapar tecrübesi üstünde duranlar. Hemen vazgeçmeye meyillidirler. “Olmayacak” diye geçirirler içlerinden bir ayakları yolda diğeri kaldırımdadır.

Ben yine de denemekten yanayım. Bir kez daha yanılmak üzerine çıkabilirim bu yolculuğa. Bir daha düşebilirim bir daha üzülebilirim. Her şey ve herkes kadar acır içim en fazla birkaç gözyaşı dökerim. Bunca yaşanmışlıktan sonra belki onu bile es geçerim.

Bir adım ötede duruyor aşk. Belki bu gece ne çıkarsa bahtımıza diyerek uzatırım elimi kim bilir? Gözlerine bakacağım bu gece gözlerinin derinliğine içinde aşka susamış bir çocuk arayacağım. Bulursam belki ben de severim….
________________

"[ Yarına Bırakılmazımsın SeN... ]"

************************************************
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:55.