IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Ocak 2023, 02:15   #1
Standart Siyah Noktalar İçin 5 Maske Önerisi

Limon ve Karbonat Maskesi
Limon sivilce izlerini geçirmede etkili olduğu gibi siyah noktaları geçirmede de oldukça etkili. Limon gözenekleri ve birikmiş yağları cildinizden tamamen temizler ve atar. 1 yemek kaşığı limon ile Karbonat karıştırıp yüzünüze uygulayın. 15-20 dakika beklettikten sonra cildinizi duru su ile yıkayın.

Limon ve Bal Maskesi
Limonun olduğu gibi balında cildinize birçok faydası vardır. İşte bu sebepten dolayı limon ile yüzünüzdeki istenmeyen siyah noktaları geçirmede birebir etkili. Bal ve limonu güzel bir kaba alıp karıştırın. Karıştırdıktan sonra temiz cildinize güzelce uygulayın. Yüzünüze ovarak masaj yaparak uygulayabilirsiniz. 15 dakika beklettikten sonra yıkayabilirsiniz.



Yulaf ve Yoğurt Maskesi
Eğer hassas bir cilde sahip iseniz bu maskeyi kesinlikle denemenizi tavsiye ederim. Hassas ciltler için çok güzel bir tarif. 1 kaşık kadar yoğurdu yulaf ile güzelce karıştırın. İsterseniz içerisine zeytinyağı da ekleyebilirsiniz tercih tamamen size kalmış. Temiz cildinize bu karışımı güzelce uygulayın ardından 20 dakika beklettikten sonra yıkayın.

Yeşil Çay Maskesi
Yeşil çay yüz için oldukça etkili. Şimdi belki bir çay yüzde ne kadar fayda eder diye söylüyorsunuz ama siyah noktaları için olunca etkili olduğunu söyleyebilirim. Bu çayı toz haline getirin öncelikle macun kıvamına gelene kadar ezin sonra içerisine limon ve birazda tuz ekleyin. İyice karıştırın ve yüzünüze uygulayın. 15 dakika beklettikten sonra soğuk su ile yüzünüzü yıkayın.



Nane ve Zerdeçal Maskesi
Zerdeçalın yüzünüz için faydası oldukça çoktur. Nanede aynı şekilde cildinize güzel ve parlak bir görünüm kazandırır ve cildinizi ferahlatır. Naneyi güzel bir kaynatın 1 bardak su ile ardından üzerine 1 kaşık zerdeçal ekleyin içerisine. Sonra macun kıvamına gelene kadar karıştırın bu karışımı. Yüzünüzdeki siyah noktaları geçirmede etkili birebir tarif diyebilirim. 25 dakika falan beklettikten sonra cildinizi yıkayın.

________________

Kulun Adaleti Sasar Ama ALLAH´in Adaleti Sasmaz..
 
Alt 29 Ocak 2023, 02:16   #2
Standart

Limon ve Bal Maskesi bu cok etkili diye biliyorum

________________

No MoRe DramA
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:43.