IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 19 Ocak 2023, 17:44   #1
Standart MUTLULUĞUN RENGİ

MUTLULUĞUN RENGİ

Ne renktir mutluluk? Yeşil, mavi, pembe? Nedir bu mutluluk rengi, kimdir? Jakuzide masaj gibi birşey midir? Yoksa kaplıcanın kuaförüne saç yaptırmak gibi mi? Ya da orasını, burasını gerdirdikten sonra ortaya çıkan renk midir mutluluğun rengi? Uludağ'da kaymak, beyaz cennette ski yapmak mıdır mutluluğun rengi?


Nerede satılıyor, kim alıyor, kim satıyor, kilosu kaç para mutluluk renginin? Mutluluk rengi eczanede midir, yoksa beş yıldızlı otellerin güzellik salonlarında mı?
Size sorduğuma bakmayın, aslında ben biliyorum mutluluğun rengini. Mutluluğun rengini benden iyi bilen yoktur. Ne alınır, ne satılır. Ne beş yıldızlı otellerin güzellik salonlarındadır, ne de jakuzide masajla görünmektedir mutluluğun rengi. Üstelik her gece bir partiye katılmak, ya da barlarda sabahlamakla da mutluluğun rengi görülmez.
Mutluluğun rengi içinizdedir. Nasıl bakarsanız öyle görürsünüz. Sorun gözlerdedir. Mutluluğun rengini görebilmek için gözlerinizin sadece temiz olması yeterlidir. işte bu kadar ucuzdur mutluluğun rengi.

Ne yediğiniz yemekle ilişkisi vardır, ne de cüzdanınızın kabarık olmasıyla, ne oranızı buranızı gerdirmeye gerek vardır; ne de estetisyenler bunu size sağlayabilir. Mutluluğun rengiyle botox rengi ve enjektörle vücudun popo bölgesinden alınan yağ rengi arasında küçücük bir benzerlik yoktur.

Mutluluğun rengini benim gibileri göremese de, inanın sadece içinizde gizlidir ve nereye nasıl ne şekilde bakıyorsanız, oraya bakış açınınızın rengiyle ilişkilidir mutluluğun rengi.

Derler ki mavidir mutluluk, hiç sanmam. Pembedir, yeşildir, beyazdır, eflatundur...Aslında hepsidir. Kişiden kişiye, zamandan zemine, mevsimden mevsime değişmektedir.

Mutluluğun rengi bukalemun gibidir, hangi kabuğa girerseniz o kabuğun rengine bürünür


________________

Kulun Adaleti Sasar Ama ALLAH´in Adaleti Sasmaz..
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:54.