IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 13 Ocak 2023, 22:59   #1
Standart Şimdi ben seni yeniden sevsem...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Şimdi ben seni yeniden sevsem, değişecek mi bir şeyler aramızda? Değişmeyecek. Senin hayatın, sorumlulukların. Benim hayatım, sorumsuzluklarım..
Aramızdaki yorumsuzluk!
Yeniden aşık olabilecek misin bana? Ya ben sana? Olmayacak! Git başka yerlerde ara her ne ise aradığını, seni benden böylesine uzaklaştıramayan ne olabir ki? Kurtul ondan, benden ya da. Hatırla ne kadar bencil olduğunu! Hatırla ne kadar ''bencil'' olduğumu..Düşün. Aramızdaki her ne ise, aşk değil artık. Aşkı geçtik. Ayrılığıda. Kimse anlamadı mı seni? Benim kadar, benden sonra? kimse benim kadar kötü davranmadı mı sana?
Benden sonra diyorum ama ben hala buradayım. Sen hala burada. ''Gitmek'' üzere gittiğim yerlerden de gittim. Dönmedim ama. Ne sana, ne de başkalarına. Sadece buradayım. O da, şimdilik. Tenimden ibaretim. Ruhumu da senden çekeli çok oldu, aklımı da. Duygularım desen; artık yoklar burada.
Şimdi ben seni yeniden sevsem; kurtulur mu bir şeyler aramızda? Hem aynı kadın mıyım ben! Baksana ne kadar da değiştim. Kör müsün? Baksana, tırnaklarım uzadı senden sonra.. Bak gözlerimin içine; ben eski ben değilim.Artık sevmeye de eskisi kadar yetenekli değilim. ''Zaman neler aldı götürdü benden'' demeyeceğim. Sorun; zamanın bana kattıklarında. Şu çoğalmışlığımla baş edebilecek misin? Beni, yine kandırabilecek misin? Ya eski benle aramdaki farkı kaldırabilecek misin?Şimdi ben seni yeniden sevsem, sorumluluk dediğin bahanelerinden kurtulabilecek misin? Ya da sen, ''Sen'' olabilir misin kendini kandırmadığında?
Ben hayatın ortasında, şehrin karşı kıyısında, -sana karşı!- düşüncelerim yavaş, beklentim az, en azından aşktan yana hislerim durağan ve netim. Kendimden emin ve emniyetteyim. Ya da şuan böyle hissediyor olabilirim ve her an emniyetsiz ve tekin olmayan duyguların birinin peşinden gidebilirim. Her an, şu durduğum yerden başka bir yerde durabilirim. yaptığım herşeyin tam tersini yapıyor olabilirim, yoldan çıkabilirim ya da her an aslında bir yol olduğunu da unutabilirim ama sonra aynı yola geri dönebilirim!
Şimdi ben seni yeniden sevsem, söyle beni yakalayabilecek misin? Hadi yakaladın diyelim; aynı duyguda en fazla kaç saniye tutabileceksin?
Kaç saniye, pardon kaç duygu edersin?

________________

Kulun Adaleti Sasar Ama ALLAH´in Adaleti Sasmaz..
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:04.