IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


52Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Şubat 2021, 15:32   #1
Cool Sena & Feyza_ Röportajı.


Sena & Feyza_ Röportajı.


(Sena) Renkli kişiliği ve cana yakınlığı ile tanınan Feyza_ hanım ile olan röportajımız.


(Sena) Feyza_ Abla röportajımı kabul ettiğin için teşekkür ederim öncelikle.


(Feyza_) Rica ederim ablam bende emeğine yüreğine teşekkür ederim.



(Sena) Bizdesohbet ailesi için çok önemli bir isimsin. Tanımayanlar için Ircrehberi ailesi için bize kendini tanitirmisin rica etsem.


(Feyza_) Tabiki tanıtayım kendimi Bizdesohbet ailesi benim icinde cok değerli kıymetlidir. Burdaki yönetim olsun userler olsun benim için çok kıymetlidir.


(Feyza_) Ben Almanya'da yaşayan birisiyim mesleğim pedagog we yazarlık yapıyorum .


(Sena) Bizdesohbet sitesindeki görevinden bahsetmek istiyorum Feyza_ ablacım.


(Feyza_) Tabiki Sena'cım


(Sena) Sitenin en önemli departmanı #Help 'te görevlisin. Bilmeyenler için biraz #Help kanalından bahsedermisin?


(Feyza_) Tabiki Senacim #Help kanali user ve yönetim açısından arada bir köprü ve yakın iletisim yeri sorunlara orda bir çözüm bulmaya çalışıyoruz yada gerekli komutlari vererek arkadaşlarımızı bilgilendiriyoruz.En sık karşılaştığımız sorun ise nick şifresini unutan userler oluyor tabiki. Mail adreslerini teyt ederek ve supass komutu ile şifrelerini kontrolünü sağladıktan sonra şifrelerini veriyoruz.


(Sena) #Help kanalında yetkili olmak anladigim kadarı ile birazda sabir gerektiriyor. Bu sabrınız için ayrıca teşekkür ediyorum.


(Feyza_) Evet oldukca sabır gerektiriyor daim sunucumuzdaki userlerimize hoşgörü ve saygılı olmalıyız Bizdesohbet in ayrıcalığı bu olduğunu düşünüyorum.


(Sena) Feyza_ ablacım İRC rehberi ailesine yeni katildiniz ve son derece mutlu olduğumuzu belirtmek istedim. IRC rehberinde sayfaları gezerken dikkatini çeken bir bölüm oldu mu?


(Feyza_) Sena’cım IRC rehberine dediğin gibi yeni katıldım sanal hayatimda tek ilgi dışımdaki alandi ve sizlerin sayesinde IRC rehberinlede tanıştım bir birinden değerli arkadaşlarımı orda görmek beni son derece mutlu etti IRC rehberininde başarılarının devamını temenni ederim..


(Sena)IRC rehberi ailesinin bir üyesi olarak GüzeL temennilerin için çok teşekkür ediyorum.



(Feyza_) Rica ederim Sena'cım bazı şeyler sadece klavyemizden çıkan cümleler değil aklımızdan yüreğimizden geçenlerdir.


(Sena) Biraz #Bizdesohbet ailemizden bahsetmek istiyorum. Genelde bayanLar ile çok güzel sohbetlerinin olduğunu gözlemliyorum ablacım. Sıcak kanlı ve tabiri caizse anaç bir yapıya sahipsin.


(Sena) Mesela Feyza_ ablayı en çok ne mutku eder ve en çok ne üzer?


(Feyza_) Sena’cim ben herkezi eşit tutarım benim için öncelik saygı ve seviyedir tabiki mesleğiminde büyük avantajı oluyor kişileri yazımlarından çözmem ve daima bayan arkadaslarimla sohbetlerim yapıcıdır derler ya bir bayanın düşmanı bayandır diye )) bilakis bende hic öyle bir sey olmuyor çünkü ben herkezi severim.


(Feyza_) Beni üzen durumlarsa bazı bazı hos olmayan çirkin yaklaşımlar yada bayan arkadaşlarımıza kullanılan hakaret içeren cümleler şahsıma yapılmışçasına üzülüyorum ve o zamanda dediğin gibi arkadaşlarımı korumaya çalışıyorum.


(Sena) Tabiki sanal da olsa her insan saygıyı hakeder. Birazda kişilik meselesidir bu. Gerçekten de zor zamanlar yaşansa da bizler biraz daha büyüklük yapıp alltan almak zorunda kalabiliyoruz.


(Feyza_) Evet Sena’cım sözlerine katılıyorum.


(Sena) Peki iyi bir #Radyo dinleyicisi olduğu biliyorum. Bütün emekçi yayıncı arkadaşlarımız mutlaka hepsi iyiler belki aralarında tercih yapmak zordur, fakat özellikle dinlemekten keyif aldığın yayıncılardan saymanı istesem?


(Feyza_) Sena'cim gerçekten oldukca zor bir soru oldu dj arkadaslarimiz gerçekten hepsi birbirinden guzel kaliteli ve kendi platformlarında deneyimliler ve ben hepsini dinlerken farklı keyif aliyorum cunku djlerimizin yayin formatlari farkli oldgu icin bana keyifli bir muzik kalitesi sunmus oluyorlar bu yüzden hic ayrım yapmadım favorim şu demedim.Hepsinin emeklerine sağlık.



(Sena) Evet katılıyorum ablacım ve #Radyo ya verdiğin destek için kendi adima teşekkür ediyorum.
.
(Feyza_) Sena'cım rica ederim gerçekten Bizdesohbet ailesi olarak Derin -Fm radyosunda o kadar değerli djlerimiz var ki emek veren bizde naçizane destek veriyoruz.


(Sena) En can alıcı soruyu sormak istiyorum:) Feyza_ ablacım Bizdesohbet ailesinde kendine en yakın hissettiğin kişiler kimlerdir ?


(Feyza_) Sena’cım gerçektende sorularin git gide terletiyor dersem mubale etmiş olmam ama tabiki de açık yüreklilikle de cevap vermek isterim.


(Feyza_) Sunucu sahibi Leonardo olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olsun gercekten benim icin birer erkek kardeş sanırım buda hiç erkek kardeşimin olmamasından kaynaklı ikiside benim için cok cok değerlidir.


(Feyza_) Onun dışında hepsi birbirinden değerli ekip arkadaşlarım yönetimde birbirinden degerli arkadaslarimi seviyorum saygım sonsuzdur.



(Sena) Peki Feyza_ ablacım Bizdesohbet sitesi olarak ileriye dönük projelerinizden biraz bahsedermisin?


(Feyza_) tabiiki Senacim


(Feyza_) Sena’cım Leonardo çok deneyimli ve kırmızı çizgileri olan asla taviz ödün vermeyen biridir.Bizler onun bünyesinde göreve başladık ekip olarak çok uzun yavaş emin adımlarla bu günlere geldik.


(Feyza_)İnşallah daha güzel yerlere de gelecegiz buna inaniyorum çünkü yönetimde birbirinden değerli arkadaşlarım ve büyük özveri gosteriyorlar haklarini inkar edemeyiz Bizdesohbetin iki büyük özelliği var.


(Feyza_) Bunu da şu sekilde ifade edebilirim birincisi yönetimin birbirine kopmaz bağlarla bağlı olması ve her şeyde fikir birliği edilmesidir.



(Feyza_) Ikincisi ise userlere daima değer vermek ban atmamak en büyük özelliğimizdir.


(Feyza_) Root adminlerimiz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] daima bizle düşüncelerini fikirlerini paylaşıyorlar ve bizde elimizden gelen desteği sağlıyoruz bu şekilde eminim çok çok guzel hak ettigi yere gelecek #Bizdesohbet sitesi.


(Sena) Inşallah ablacım çok güzel günler bizi bekliyor inşallah.


(Feyza_) Amin Sena'cım amin.


(Sena) Son olarak kendi adima senin için şunu söyleyebilirim ki sanal alemde tanıdığım en elit en kaliteli ve nerede ne konuşacağını bilen nadir insanlardan birisin. #Bizdesohbet ailesinde tekrardan yollarımız kesiştiği için son derece mutluyum.


(Feyza_) Sena’cım bu güzel düşüncelerin için asıl ben sana teşekkür ederim.


(Feyza_) Ben her zaman şunu düşündüm ve düşüncemide aynı şekilde uyguluyorum sanalda olsa #Sohbet sitesi de olsa bir birey fikirleriyle düşünceleriyle kendini ifader etmelidir.


(Sena) Evet katılıyorum ablacım herkez farklı karakterde.


(Sena) Senin hem IRC Rehberi hem # Bizdesohbet ailesi için söylemek istediğin cümlelerini almak istiyorum Feyza_ ablacım.


(Feyza_) Sena’cım IRC Rehberi çok yabancı olduğum bir platformdu ama bunuda sizlerin vasıtası ile tanıma imkânım oldu.Böyle bir imkânı yarattığınız için sizlere sonsuz teşekkür ederim .Gördüğüm kadarıyla oldukça elit kaliteli bir platform IRC rehberi.


(Feyza_)#Bizdesohbet #Sohbet sitesi ise inan kelimelerle ifade edilmez ancak yaşanıyor o kadar farklı kişilerle tanıştık ve dostluklar kurduk ki #Sohbet etmekten çok keyif aldığım arkadaşlar tanıdım.


(Sena) Evet hem eğlenceli hem de güzel dostlarımız vardır IRC rehberinde.


(Feyza_) Bizdesohbet için sunu samimi olarak diye bilirim buyuk bir aileyi dusun cok cok nüfuslu bir aileyi işte biz öyle olduk artık.


(Sena) Feyza_ ablacım samimi içten sohbetin için çok teşekkür ediyorum. Kendi adima çok keyifli bir söyleşi oldu diyebilirim. Bizdesohbet ekibinde başarılarının devamını diliyorum ve seni çok seviyorum unutma sakın:)


(Feyza_) Sena'cım asıl ben teşekkür ederim böyle bir imkânı bana sundugun icin ewet bende sohbetimizden son derece keyif aldım bu #Sohbetten.# Bizdesohbetin basarilarini hepimiz gorecegiz bunun için emek veriyorum ben sunucumuzdaki herkezi cok sevdiğimi bir kere daha dile getirmek isterim


(Feyza_) Sena’cım sende çok seviliyorsun .


(Sena) Teşekkür ediyorum ablacım canımızsın her zaman yanımızda olman dileğiyle.


(Feyza_) Sena’cım bende teşekkür ediyorum sizlerde benim canim aile bireylerim gibisiniz
________________

Sena & Feyza_ Röportajı.

S & S
 
Alt 06 Şubat 2021, 15:38   #2
Standart

emeginize saglik ve basarilarinizin devamini dilerim kizlar

________________

No MoRe DramA
 
Alt 06 Şubat 2021, 15:40   #3
Edebî
Publisher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine yüreğine sağlık @Sena
Başarılar dilerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alt 06 Şubat 2021, 15:43   #4
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrik ederim çok güzel bir röportaj olmus.zaten senin elinin gönlünün deydiği heriş mükemmel oluyor.süpersin.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] senin icin soylencek çok şey var harika bir insansın.Dünde dediğim gibi sana sen bizdesohbet in çiçeğisin.
Ich wünsche Ihnen viel Erfolg in Ihrem zukünftigen Leben.

________________

ηrmη
 
Alt 06 Şubat 2021, 15:48   #5
~Ölüm Çiçeği~
LaviNia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@Sena emeğine sağlık güzel bir röportaj olmuş
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hayatınız da başarılar dilerim

________________

Bazen de yıldızlar bakar.
İnsanlar kayar hayatımızdan..

 
Alt 06 Şubat 2021, 15:51   #6
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] . Başarılar dilerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alt 06 Şubat 2021, 16:20   #7
Standart

@Sena emeğine sağlık
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım belirli Bi çizgisi bulunan ve bu çizgiyi elinden geldiğince aşmayan biridir. Saygılı bir insandır. Hayatında başarılar diliyorum.

 
Alt 06 Şubat 2021, 16:46   #8
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim emegine saglik oldukca basarili bir roportaj olmus

________________

P̣ṛẹṇṣẹṣ
 
Alt 06 Şubat 2021, 16:50   #9
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ablammmmmmm canisimmm cok tatlis cevaplar vermissin hic sıqılmadan okudum seni seviyorum.Hicbir zaman destegini esirgemedin hep yanimda oldugun icin tsk ederim.Eminim Leonardo da seninle gurur duycak geldiginde Basarilarin daim olsun ablacim

________________

P̣ṛẹṇṣẹṣ
 
Alt 06 Şubat 2021, 17:16   #10
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize sağlık hanımlar. Görsel de çok hoş olmuş muhabbet de keyifli. Başarılarınız daim olsun.

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:58.