IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Bizdesohbet.Com Paylaşım (https://www.ircrehberi.net/bizdesohbet-com-paylasim/)
-   -   www.bizdesohbet.com Memnuniyetleri (https://www.ircrehberi.net/bizdesohbet-com-paylasim/69953-www-bizdesohbet-com-memnuniyetleri.html)

Ecem 18 Mayıs 2021 09:30

www.bizdesohbet.com Memnuniyetleri
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Ne kadar güzel sözler bunlar.Siz degerli arkadaşlarımız tarafından böylesine güzel yorumlar almak oldukça güzel ve bizler için gurur verici.Sizlere boylesine güzel duygular yaşatabildiysek ne mutlu bize.Hisler karşılıklıdır bizlerde sizi sevdik.Bize değer verip yanımızda olmak isteyen herkes başımızın tacıdır. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ederiz.Hep birlikte olmak ümidi ile eminimki birlikte bir çok güzel projelere adım atarız.Bizim için sunucumuzda olan herkes son derece kıymetli,farklı bir şekilde yaklaşma olasılığımız olamazdı zaten.Bu mesajları görüpte paylaşmadan edemedim.Sitem,yönetim arkadaşlarım ve kendi adıma çok tşk ederim.İyiki bizimlesiniz...


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

PnR 18 Mayıs 2021 09:36

Emeğine sağlık güzel yayındı samimilik vardi tsk ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

PnR 18 Mayıs 2021 09:40

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] biz de sana çok tşk ederiz içtenlik ve samimilikten dolayi iyiki bizimlesin :)

Faruk 18 Mayıs 2021 09:42

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok çok tşkler güzel temennileriniz için :gulumseme:

Ecem 18 Mayıs 2021 10:02

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mmm ben:tersgulucuk:

AzeLya- 18 Mayıs 2021 10:30

Waaaaoowwww ne kadar güzel anlatim olmus ve insan böyle sözler duyunca bi kez daha ne kadar dogru bi yerde ne kadar dogru insanlarla bi arada oldugunu bi kez daha anliyor.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bizler seni aramizda görmekten cok mutlu memnun olduk yazdigin güzel satirlardan anladigim kadariyla sende memnunsun ve insallah seni bundan sonra herdaim aramizda görürürüz temennisiyle tekrar aramiza h.g. iyiki geldin...


@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kanalimiz hakkinda güzel düsüncelerin icin sanada cok tsk ediyorum (benim nicki anmamissin ama olsun :sas:sas:sas:sas) sende iyiki varsin iyiki bizimlesin...

LaviNia 18 Mayıs 2021 10:59

Başarılarınız daim olsun

RüzgarKaya 18 Mayıs 2021 11:28

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben ki sözelciyim ve edebiyatçıyım ben bile yorumuna hayran kaldım ellerine yüreğine ruhuna sağlık :siritan: eyw dostum. Bu arada normal de ulusal ve yerel radyolarda yayın yapmış birisi olarak dün ilk kez dijital bir radyoda Derin FM de ilk defa hazırlanmadan mikrofona geçtim ona rağmen içimden geldiği gibi isteyerek severek konuştum 2 saat nasıl geçti anlayamadım :sasirmis: Ki bunu sağlamak çok zor bir mevzudur. Maşallah @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve ismini sayamadığım diğer insanlar on numara icraat yapıyorlar. Hatta ve hatta dün davet üzere 3 siteye gittim hiç birinden böylesine samimiyet içtenlik ilgi alaka cana yakınlık İNSAN lık görmedim. Tebrik ederim tam yerinde insanlar bir araya gelmişler. Dün bri arkadaş büyük bir sunucuya davet etmişti ve şöyle dedim. Büyük yerlerin Egosunu havasını kibrini çekmektense İNSAN lığı yaşayan ama küçük olan ortamlarda uzun vadeli ve kalıcı icraatlar yapmayı tercih ederim. Ben şahsen daha önce de bir kaç kez sohbet sitelerine gittim uzmanlık alanım anlamında Web Grafik tasarım Sosyal medya yönetimi radyo ve yayıncı jingle ve sanatçı desteği verdim ancak hakkım ve emeğim gasp edildi lakin Bizdesohbet.com ve Derin FM ortamında bunu yaşamayacağımı hissettirdiler sağolsunlar. Uzun lafın kısası İnsanlığı dibine kadar yaşayabilme şansını yakalamak isteyenlerin tek adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu kadar NET. Teşekkürler.

O halde bende uzmanlık alanlarım doğrultusunda [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] e katkıda bulunmak için kolları sıvayacağım :siritan:

Chucky 18 Mayıs 2021 11:41

Paylaşımin samimiyetin için Teşekür ederim yetkidaşim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bizdesohbet.com en önemli özelliği bunlardan 1 tanesidir@RürgarKaya Teşekür ederim değer li samimi düşüncelerin için hoş geldin sefa geldin hayırlı olsun hep beraber nice güzel başarılara @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Teşekür ederim.

Ecem 18 Mayıs 2021 12:37

Alıntı:

Chucky Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 482308)
Paylaşımin samimiyetin için Teşekür ederim yetkidaşim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bizdesohbet.com en önemli özelliği bunlardan 1 tanesidir@RürgarKaya Teşekür ederim değer li samimi düşüncelerin için hoş geldin sefa geldin hayırlı olsun hep beraber nice güzel başarılara @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Teşekür ederim.

ben tsk ederim desteginiz icin hep birlikte kocaman ve cok guzel bir aile olduk


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:37.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi