IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Bilim ve Teknoloji (https://www.ircrehberi.net/bilim-ve-teknoloji/)
-   -   Türkiye Yapay Zeka Platformu (https://www.ircrehberi.net/bilim-ve-teknoloji/56123-turkiye-yapay-zeka-platformu.html)

turkiyeyapayzeka 03 Şubat 2021 04:50

Türkiye Yapay Zeka Platformu
 
Türkiye Yapay Zeka Platformu, 6 Kasım 2020 tarihinde İstanbul/Kağıthane’de kurulmuştur. Kurucusu Yapay Zeka Mühendisliği Öğrencisi Emirhan BULUT, yüksek ve benzersiz inovasyon fikri ile platformu dünyaya sunmuştur. İnsanların derin öğrenme ve makine öğrenimi üzerinde çalışmaları günümüzde oldukça arttı. Artan bu çalışmalar yapay zekanın kısa sürede oldukça gelişmesine sebep oldu. Türkiye’de bu anlamda çalışmalarımızı sürdürme gayretindeyiz.



Kurucusu Emirhan BULUT olan platformumuz; dünya inovasyonunda kar amacı gütmeksizin çalışmaktadır. Amacı, Türkiye’ninyapay zeka alanında refahi derecesini artırmak ve yükseltmektir. Bir diğer amacımız ise ücretsiz bilginin artması ve insanların para ödemeksizin bilgiye, projeye ve geliştirme statüsüne erişmesini sağlamaktır. Bu hedefimizi geliştirmek için durmadan çalışmaktayız. Nitekim eğitimde bilgiye ulaşmak için herhangi bir üniversite veyahut bir eğitim akademisine ihtiyaç duyulmaksızın çevrimiçi ağ kullanımı yeterli olmaktadır.



Platformumuzun bir diğer kuruluş amacı ise, dünyada iyiliği artırmak, yapay zekanın kullanımını insanların hayatını kolaylaştırmak ve refahını artırmak için benzersiz projeler üretmektir. Yapay Zeka Mühendisliği Bölümü adı altında kurulan ilk ve tek yapay zeka platformudur. Yapay zekayı insan yararına geliştirmeyi teşvik etmektedir.

WildCat 03 Şubat 2021 05:07

emeginize saglik

BerduŞ 03 Şubat 2021 06:24

Sizleri tebrik eder hayırlara vesile olmasını dilerim :)

ExCaLuBuR 04 Şubat 2021 23:25

Bulunduğum bölgede böyle bir işe imza atmanız çok iyi , umarım hedeflerinize ulaşırsınız.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:46.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi