IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Arşiv Odası İRCRehberi.Net forum sitemiz üzerinde, güncelliğini yitirmiş ancak arşiv niteliği taşıyan konulara ve başlıklara Arşiv Odası'nda ulaşabilirsiniz.

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 21 Haziran 2020, 10:02   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Denizlispor - Beşiktaş maç sonucu: 1-5

Denizlispor - Beşiktaş maç sonucu: 1-5
Geçtiğimiz hafta Antalyaspor'a karşı beklemediği bir mağlubiyet alan ve zirve yolunda altın değerindeki 3 puanı Vodafone Park'ta bırakan Beşiktaş, 28. hafta maçında Denizlispor'a konuk oldu. Vida ve Boateng'siz Kara Kartal, Antalya mağlubiyetinin acısını Denizli'den çıkardı. Sergen Yalçın'ın ekibi; Burak Yılmaz, Gökhan Gönül, N'Koudou, Adem Ljajic ve Abdoulay Diaby'nin golleriyle rakibini sahadan sildi. Denizlispor'un tek sayısı ise Estupinan'dan geldi. Sahadan 5-1 galip ayrılan Beşiktaş, zirve iddiasını sürdürdü.

Beşiktaş, Süper Lig'in 28. haftasında Yukatel Denizlispor'a konuk oldu. Pandemi sonrası aradan Antalyaspor mağlubiyetiyle dönen Sergen Yalçın'ın öğrencileri deplasmanda adeta şov yaptı. Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan mücadeleyi baştan sona üstün götüren Kara Kartal, sahadan 5-1 galip ayrıldı. Beşiktaş'a 3 puanı getiren goller; 10. dakikada Burak Yılmaz, 61. dakikada Gökhan Gönül, 67. dakikada N'Koudou, 75. dakikada Adem Ljajic ve 78. dakikada Abdoulay Diaby'den geldi. Denizlispor'un tek sayısını ise 53. dakikada Oscar Estupinan kaydetti.


alinti
________________

Hope. . . ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:44.