IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By 1903


 
 
Seçenekler Stil
Alt 17 Ocak 2021, 05:54   #1
Standart Meteoroloji'den İstanbullulara Müjde: ''Hepinizin story atmasına yetecek kadar kar yağacak. Telaşa lüzum yok...''

Meteoroloji'den İstanbullulara Müjde: ''Hepinizin story atmasına yetecek kadar kar yağacak. Telaşa lüzum yok...''

İstanbul'da dün gece Beylikdüzü ve çevresinde başlayan kar yağışı bu akşamdan itibaren şehrin büyük bölümünde hissedilirken, yakalayabildikleri tüm kar tanelerini cep telefonlarıyla kayıt altına almaya çalışan İstanbullulara Meteoroloji'den müjdeli haber geldi.

Akşam saatlerinde bir basın toplantısı düzenleyen Meteoroloji 1. Bölge Müdürü Tarık Ertuna, İstanbul ve çevresinde kar yağışının önümüzdeki 2 gün boyunca süreceğini belirterek, vatandaşların story atma konusunda telaşa kapılmalarına gerek olmadığını ifade etti.

"Özellikle sokağa çıkma yasağının olduğu hafta sonunda vatandaşlarımızın kar story'si atarken ölçülü olmalarında fayda var. Kalkıp Eminönü'ne falan gidemeyeceğinize göre malzemeniz ev ve market arasıyla sınırlı. Şimdi pencereden dışarıyı çektiniz mesela tamam, o yeter. Daha çekmeyin artık. Sokak lambasını, sitenin bahçesini, az ötedeki ağacı falan da sonra çekersiniz." diyen Ertuna, story'lerde tekrara düşülmesi riskine karşı vatandaşları uyardı.


Kaynak ; zaytung
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:21.