IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Aralık 2020, 11:40   #1
Durduk yere sizi terk eden, ya alacağını alamamıştır ya da alamayacağını anlamıştır.
SOY SAUCE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Hükümetten Esnafa Destek Müjdesi: ''Aranızdan 5 kişiyi Katar Kraliyet Ailesi'ne evlatlık vereceğiz...''

Hükümetten Esnafa Destek Müjdesi: ''Aranızdan 5 kişiyi Katar Kraliyet Ailesi'ne evlatlık vereceğiz...''
Giderek derinleşen ekonomik krizin ardından koronavirüs tedbirleri nedeniyle iflas noktasına gelen 2 milyon esnafın beklediği müjdeli haber Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'dan geldi.
Bu akşam düzenlediği basın toplantısında hazırlanan esnafa destek paketinin içeriği ile ilgili olarak bilgilendirmelerde bulunan Bakan Pekcan, ilk etapta 5 esnafın Katar Kraliyet Ailesi tarafından evlat edinilmesi için Katar Emiri Hamed es-Sani'yle prensipte anlaşmaya varıldığını açıkladı.
Evlatlık olmak isteyen esnafların bulundukları illerdeki Ticaret Odaları'na bir dilekçeyle başvurmalarının yeterli olacağını belirten Pekcan, "Başvuruları ilk etapta biz değerlendirip 10.000 kişilik bir listeyi sayın Emir'e ileteceğiz. Kendileri bu 10.000 kişi içinden 5 talihliyi seçecek." sözleriyle sürecin işleyişi hakkında detayları paylaştı.
Bakan Pekcan, "Gönül isterdi ki bu sayı daha fazla olsun ancak kraliyet ailesi zaten biraz kalabalık olduğu için şu aşamada en fazla 5 kişiyi alabileceklerini ifade ettiler. Yine de aileleriyle birlikte düşündüğümüzde nerden baksanız en az 20 vatandaşımıza yardım elimizi uzatmış olacağız. Yani olacaklar. İnşallah..." derken, geri kalan 1.999.995 esnaf için çözüm arayışlarının hız kesmeden sürdüğünü de sözlerine ekledi.
"İnanın gerek Sayın Cumurbaşkanımız olsun gerek ben ve diğer bakan arkadaşlarımız olsun esnafımız için her gün dualar ediyoruz. Bu noktada kimsenin bir şüphesi olmasın. Onun dışında maddi olarak da bir şeyler yapabilmek isterdik ama işte durumlar hepinizin malumu. Bu ara biraz elimiz sıkışık olduğundan 'tamam hadi elektrik faturasını ödemeyin' demeye bile çekiniyoruz. 240 milyar bütçe açığımız var, o yüzden hibe falan onları zaten unutun. Bu sefer bankaları kredi vermeye de ikna edemiyoruz. Daha geçen sefer verdiklerimizi geri alamıyoruz diyorlar. Adamlar da haklı" diyen Pekcan, "Yalnız sayın es-Sani, evlatlık olarak değil de sarayda getir götür işlerini yapacak birileri lazım olursa ilk olarak bize haber vereceklerinin sözünü verdi. Oradan çok umutluyum" diyerek ilerleyen günlerde yeni müjdeler olabileceğinin de sinyallerini verdi.


zaytung.com

 
Alt 06 Aralık 2020, 11:42   #2
Standart

Helal be. O kadar verdik veriştirdik adamlara, güzel icraat yaptılar.

Böyle olacaksınız işte. Vatandaşın halinden anlayın.

________________

.






















-barışa giden yolda birbirlerini vurdu aynı tanrı'nın çocukları..-
 
Alt 06 Aralık 2020, 12:11   #3
Edebî
Publisher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Ben de başvurabilir miyim?

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:19.