IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Aralık 2020, 11:35   #1
Durduk yere sizi terk eden, ya alacağını alamamıştır ya da alamayacağını anlamıştır.
SOY SAUCE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart ''Cuma Akşamı Bana Gelsene Hafta Sonu Takılırız'' 2. Sezon Denemeleri Alfabetik Sıradan Başladı...

''Cuma Akşamı Bana Gelsene Hafta Sonu Takılırız'' 2. Sezon Denemeleri Alfabetik Sıradan Başladı...
Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasaklarının geri dönmesiyle birlikte hafta sonu karantinayı birlikte geçirecek partner arayışlarında da 2. sezon start aldı. Hafta içi 21.00-05.00 arası, hafta sonu cuma 21.00'den pazartesi 05.00'e kadar uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı evli ve çocuklu çiflterin ocağına bir kez daha ateş düşürürken, açıklama düzenli bir ilişkisi olmayanlar cephesinde yine heyecan yarattı.
Haberi alır almaz ilk iş eline cep telefonunu alıp "cuma akşamı bana gelsene ya takılırız hafta sonu" teklifini ciddiye alma potansiyeli bulunan adayları belirlemeye başladığını belirten Taner Ücek(24), bu kez şeytanın bacağını kırmaya kararlı olduğunu ifade etti.
"Aynı hataları tekrarlamak yok"
"İlk sokağa çıkma yasağı biraz acemiliğime gelmişti." sözleriyle geçtiğimiz nisan ve mayıs aylarında yaşadığı hezimetten dersler çıkardığını söyleyen Ücek, aynı hataları tekrarlamayacağını belirterek şöyle devam etti:
"Geriye dönüp bakınca yanlış isimlerde ısrar etmek, hedef kitleyi dar tutmak, konuya direkt seks imasından girip abazanlığı aşırı belli etmek gibi basit yanlışlar yaptığımı görüp kendime kızıyorum. 'Ben bununla 2 gün evde yalnız kalmaya dayanabilir miyim?' falan gibi saçma hesaplara girerek kendimi lüzümsuzca sınırlamıştım. Ama insan böyle öğreniyor işte. Önemli olan hatalardan ders çıkarmak. Bu kez elimde 9'u as, 4'ü yedek olmak üzere 13 kişilik geniş bir aday kadrosu var. Akşam 10 itibariyle alfabetik sıradan yoklamaya başladım. Artık birinden biri kesin tutacak..."
Otoritelerse, henüz yapmamış olsa da tarifini teorik olarak öğrendiği 3-4 değişik yemek ve 6 farklı türde dizi alternatifiyle Cuma 21'e kadar tam saha pres uygulayacağını iddia eden Ücek'in başarı şansına bu kez %10 gibi bir yüksek oran verirlerken, karantina süresi uzadıkça bu oranın %20'lere kadar çıkma ihtimali olduğunu işaret ediyorlar.



zaytung.com
 
Alt 06 Aralık 2020, 11:36   #2
Guest
Beatrice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bende diyorum bu ne zaytung haberiymis

 
Alt 06 Aralık 2020, 12:14   #3
Edebî
Publisher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Yalnızlar bu konuyu sadece okudu...

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:42.