IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Aralık 2020, 18:48   #1
Durduk yere sizi terk eden, ya alacağını alamamıştır ya da alamayacağını anlamıştır.
SOY SAUCE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Sağlık Bakanlığı'ndan Kritik Uyarı: ''Böyle giderse gerçek vefat sayılarını da vermek zorunda kalabiliriz...''




Sağlık Bakanlığı'ndan Kritik Uyarı: ''Böyle giderse gerçek vefat sayılarını da vermek zorunda kalabiliriz...''
Koronavirüs önlemleri çerçevesinde geçtiğimiz ay gerçek vaka sayılarını açıklamaya başlayan Sağlık Bakanlığı, alınan tedbirlerin sonuç vermemesi halinde bu kez gerçek vefat sayılarının da açıklanmaya başlanacağını belirterek vatandaşları uyardı.
Salgının yayılma hızında gözlenen artış ve turizm sezonunun kapanmasıyla birlikte artık Türkiye'nin kısmen de olsa gerçeklerle yüzleşmesinde bir sakınca kalmadığını ifade eden Bakan Fahrettin Koca, "An itibariyle dünyada en çok vaka görülen 3 ülkeden biri olduğumuz fark edilince belki durumun ciddiyeti daha net anlaşılır dedik ancak maalesef halen bir gevşeklik gözlemiyorum." diyerek, Türkiye'nin covid-19'la mücadeledeki başarı öyküsüne inanmaya devam etmek isteyen herkesi daha dikkatli olmaya çağırdı.
"Şu an için halen hastanelerimizin durumu ve günlük vefat sayılarıyla ilgili olarak nispeten rahatlatıcı bilgiler paylaşabilecek durumdayız ama bu siz rahatlayın anlamına gelmiyor. Kafanızdan diğer ülkelerle kıyaslayıp oran orantıyla gerçek vefat sayılarını siz bulup ona göre tedbirinizi alın. Matematiğiniz kötüyse çevrenizdeki sağlıkçılarla konuşup onlardan laf almaya çalışın. Bazı şeyleri artık biz söylemeden anlıyor olmanız gerekiyor." diyen Koca, halen yoğun bakımlarda yer olduğunu, vefat edenlerin çoğunun da bulaşıcı hastalıktan ya da çoklu organ yetmezliğinden falan gittiğini zanneden vatandaşları da akl-ı selime davet etti.



zaytung.com


 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:16.