IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi

IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi (https://www.ircrehberi.net/)
-   Asparagas Haberler (https://www.ircrehberi.net/asparagas-haberler/)
-   -   Başak ve Ekibinden Özelleştirilmiş saat projesi vurgunu (https://www.ircrehberi.net/asparagas-haberler/63191-basak-ve-ekibinden-ozellestirilmis-saat-projesi-vurgunu.html)

Security-Bot 29 Mart 2021 22:55

Başak ve Ekibinden Özelleştirilmiş saat projesi vurgunu
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] pandemi sebebiyle işleri sekteye uğrayınca yeni iş fikirleri aramaya başladı. İnternette dolanırken istanbul'da köprüyü ve tramvayı satan Sülün Osman'ı gören @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ın aklına özelleştirilmiş saat projesi geldi.

Hemen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile bir araya gelen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aklındaki fikri hayata geçirme kararı aldı.

Evlerinde kurdukları düzenek ile Özelleştirilmiş Saat Projesi Makbuzu basan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve ekibi hemen işe koyuldular.

Kadıköy iskelesindeki saati özelleştiren @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sim ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] saate bakanlardan 5 Lira almaya başladılar.

Saate bakmayanlara da saati soran @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve ekibi saati sorma bahanesiyle saate baktırdıkları mağdurlardan zorla para aldılar. Kadıköy iskelesindeki saat kulesini ranta çeviren @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve ekibinin milyonlarca lira vurgun yaptıkları öğrenilirken. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ın ekibini de dolandırarak ortadan kaybolduğu belirlendi.

LaviNia 29 Mart 2021 23:04

Hahahahahaha

Verena 29 Mart 2021 23:06

aman maske takiyoz zaten kimse bulamaz saclarda boyariz paralar harcariz dermisim wanted niklerimiz yap sen))))

Başak 29 Mart 2021 23:11

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yaaaaa AhahHH Emeğine Kalemine Sağlık Ama.ben Vurguncu değilim İşsizim:ddd

KuzeyAras 29 Mart 2021 23:30

Ne Guzel :)

Verena 29 Mart 2021 23:31

Alıntı:

KuzeyAras Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 405182)
Ne Guzel :)

guzelmi)resmen arayisdayiz

INFLaMeS 30 Mart 2021 00:18

bende diyorum bu para kokusu kimden geliyorrrr vayyy @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] vayyy:)))


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:51.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

Copyright ©2019 - 2023 | IRCRehberi