IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


36Beğeni(ler)


 
Seçenekler Stil
Alt 05 Mart 2021, 20:04   #1
Standart BidiBidi mahalleyi yaktı

Öğle saatlerinde yıkadığı perdeleri ütülemeye çalışan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] patates kızartmak için yağ koyduğu tencereyi ocağın üstünde bıraktığını fark etti. Mutfağa girdiğinde tencerenin yanmak üzere olduğunu fark ederek panik yaşayan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ocağın altını kapatarak yangın çıkmasını engelledi.


Yaşadığı korku yüzünden balkona çıkıp hava almak isteyen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir bardak su içip kendine gelmeye çalıştı.

BidiBidi mahalleyi yaktı

Bu esnada ütüyü perdenin üzerinde unutan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] burnuna gelen yanık kokusu sebebiyle balkondan yangın olacak yerleri kontrol etmeye başladı. Yoldan geçenlere yanık kokusu geliyor bir yer mi yanıyor? diyerek seslenen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yangının kendisinin perde üzerinde unuttuğu ütüden çıktığını ancak alevler balkona ulaştığında fark edebildi.

Korkuyla bağırmaya başlayan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'yi çevrede bulunan vatandaşlar kurtardı.

Bu sırada @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'nin Petrol tükeniyor yakında çok değerli olacak ileride çok zengin olacağım diye bin bir hayal ile biriktirdiği benzinlerin alev almasıyla büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın ardından evde başlayan yangının tüm binalara yayılmasıyla büyük panik yaşanırken oturduğu ilçeye 81 il itfaiyesinden destek istendi. Mahalle yangınına yurtdışından getirtilen özel yangın söndürme uçaklarının da katıldığı belirtilirken yangının tüm şehire yayılmasından endişe ediliyor.
 
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:56.