IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


4Beğeni(ler)
  • 1 Post By Ela
  • 1 Post By Srad
  • 2 Post By Sena


 
 
Seçenekler Stil
Alt 26 Kasım 2021, 12:27   #1
Ela
Emektar
Ela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Muslime yağal

Son dakika | Mersin'in Gülnar ilçesinde 10 Kasım günü kaybolan Müslüme Yağal'ın arama kurtarma çalışmalarının 10. gününde cansız bedenine ulaşılmıştı. Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili dedesi tutuklanmıştı. Cansız bedenin üzerinde yapılan DNA analizine göre dede Yağal'ın babası olduğu ortaya çıktı.
Eşi askerdeyken gelinine tecavüz eden ve gelininden çocuk peydahlayan şerefsiz. Onunla da yetinmiyor torununa tecavüz ediyor...
Ve çocuk kan kaybından dolayı hayatını kaybediyor. 3 yaşında bir çocuk ! bu ne ahlaksızlık arkadaş. türk kültürüdür.
eşcinselliği ahlaksızlık, cinsel özgürlüğü normal olarak kabul eden bir toplumun "nasılsa çocuk daha ne yaptığımı bilemez ve beni şikayet edemez" diyerek uçkurunu bir çocuğun üzerine doğrultması son derece normaldir.+ 16 senedir yeterli cezayı vermeyenlerdir..
önce çıktılar, tecavüzcü eğer tecavüz ettiği evlenirse sorun yok gibilerinden saçmaladılar... sonrasında o saatte orda ne işi vardı, o da etek giymeseydi" diyen şerefsizlere ses etmediler. yetmedi, 40 tane çocuğa tecavüz edildiğinde 1 kere olmuş bir şey diye gevelediler.
şimdi çıkmış bozdağ, kimyasal hadım yeni dönemde gündeme gelecek diyor.
Yahu 16 senede bunu yapmana ne engel oldu? şimdi mi aklına geldi?
kaç kız/oğlan çocuğunun hayatının kararması gerekiyordu hareket etmeniz için?
ama yok. bu memlekette yanlışlar başkasında doğrular dünya lideriydi di mi..

ceddiniz, nesliniz, soyunuz kurusun
 
Alt 26 Kasım 2021, 12:58   #2
Guest
Beatrice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

bu haberleri kaldıracak ne akıl ne ruh sağlığım kalmadı.

 
Alt 14 Aralık 2021, 13:24   #3
Standart

benim gözümde hiç bir zaman dünya lideri olamaz ve olamayacak ta ... 15 temmuz da uçakla havada sağa sola saklanan birisi ile çanakkale de cephe de ingiliz donanmasına karşı - yunan ordusuna karşı - fransız ordusuna karşı - ermenistan ordusuna karşı üstün başarılar elde eden birisi asla bir olamaz...Kaldı ki eşcinsellik evet bana göre sapkınlığın ve sapıklığın da ta kendisidir...Geçmiş te helak olan kavimler den ders almamız lazım bizler bugün bir anda helak olmayan bir toplumsak bu peygamber efendimizin duasının yüzü suyu hürmetinedir. Bir kere den birşey olmaz diyen zihniyeti de kınıyorum oda cahilliğin önde gideni...Çocuklarımıza ve kadınlarımıza uzanan eller kırılsın ve bu tarz insanlar için keşke idam geri getirilse.

 
Alt 14 Aralık 2021, 13:29   #4
Standart

haklisin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dost katiliyorum sana basta bu zihniyetler oldukca daha cok bu gibi haberlere ne yazik ki maruz kalacagiz maalesef.

________________

Muslime yağal

S & S
 
Alt 14 Aralık 2021, 14:06   #5
Standart

Bugün bir haber vardı. Adamın biri yine bir kadını vurmuş. Üstelik kadın defalarca şikayet etmiş polis ve savcıya. Ve bu şikayet edilen adamın ağır suçlardan 5 ayrı suç kaydı varmış. Ve bu adam elini kolunu sallaya sallaya sokakta geziyor.

Bugünün diğer haberi ise. Sokak röportajı yapan üç youtubera ev hapsi cezası verildi. Yani sokağa çıkamayacak.

Yani iktidar diyor ki; beni eleştirme, koltuğuma zeval gelmesin de ne olursa olsun, gerisi umurumda değil. Zira Adam gidiyor kadının çenesini kırıyor serbest. Başka bir adam malum kişinin !! fotoğrafını yere attı diye dün tutuklandı.

İşte bu olayların yukarıda da bir arkadaşın dediği gibi en büyük nedeni bunlar. Kadın cinayetleri ve bu tarz olaylar, son 10 senede yüzde 200-300 artmış. Çünkü adalet, hukuk yok.

Bir ülkede suç oranı artıyorsa (bu ülke için demiyorum, dünya geneli) o ülkede adalet ve hukuk isteminde sorun var demektir.

(mesela amerika'da 1 cent, bize göre 1 tl vergi kaçıramazsın. kan alırlar :). istersen apple'ın sahibi ol, anında turuncu tulumu giydirirler sana. işte biz buna hukuk ve adalet diyoruz)

++

Bir de şu var; her defasında "batının ahlaksızlıığıııı" diye böğürürler. Alın size Anadolu irfanının ahlakı!!. Eşcinsellik diye mabat yırtarlar. Onlar bin kat daha ahlaklı ve şerefli. Eşcinsellik ile kafayı bozacaklarına, şunlarla bozsalar keşke.

Bir de her şeyi din ve Allah, islama yormayın. Bu zihniyetin alayı sözüm ona müslüman. İçki içene dinsiz diye çemkirirler, eşçinsel diye etrafa saldırırlar ama tarihin en ahlaksızı da bunlar çıkar. Ahlak dinle olmaz. Ahlakın temelinin dinden geçmediğini görüyoruz. insanın içinde olacak bu.

Bir de idam olayı var. Yahu idam gelse, kendisini eleştireni tutuklayıp, kadın döveni serbest bırakanlar, idamı bu işler için mi kullanacak zannediyorsunuz :). İdam demek bu cahillere hizmet bana göre. İdam gelse ne olacak. Her şeyin başı eğitim. Sonra hukuk ve adalet sistemi.

Şeriat ile yönetilen ülkelerde de idam var ama bu tarz sapkınlıklar en çok orada var. Demek ki idam çözüm ve çare değil :).

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:16.