IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Ekim 2021, 14:28   #1
Ela
Emektar
Ela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Erdoğan'ı taklit eden öğrenciye tutanak tutulması..

kocaeli başiskele’de bulunan kocaeli anadolu lisesinde de sınıfta demlik poşet çay dağıtan öğrenciler ise idarenin ceza tehdidiyle karşı karşıya kaldı. okul idaresi tarafından ifadeleri alınan öğrencilere “`cumhurbaşkanını alaylı bir tavırla taklit ettikleri`” gerekçesiyle uyarı tutanağı tutuldu.

tutanakta, “08.50 civarında sınıf içinde sallama çay poşetlerini arkadaşlarınıza attığınız, bu davranışla cumhurbaşkanımızı taklit ettiğiniz, bu davranışı yaparken alaylı bir tavır sergilediğiniz, bu eylemi arkadaşlarınızla daha önceden planladığınız yaptığınız açıklamadan tespit edilmiştir” denilirken ‘okul içerisindeki düzen ve disiplini, akademik ve sosyal başarı iklimini bozacak bu ve benzeri söz, eylem ve davranışlarınızın tekrar etmemesi, tekrarında ikinci bir uyarmaya gerek olmaksızın hakkınızda disiplin işlem yapılacağı’ maddeleri öğrencilere tebliğ edildi.

evrensel'de yer alan habere göre okul müdürü sabit mehmet limon, “evet böyle bir şey yaşandı biz öğrencilerimizi uyardık, velilerimizi bilgilendirdik. bu konuda herhangi bir yazı yazarsanız havada kalır. bakanlık tarafından okullara gönderilen yönetmelik dolayısıyla çocuklara böyle bir uyarı yapıldı. çocukların hatalı durumları olduğu takdirde bunu velilere bildirmek zorundayız” şeklinde konuştu.
 
Alt 07 Ekim 2021, 15:01   #2
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bu çocuklar ne ilginç ;d

________________

ellerinde bir güldüm ,
soldum .
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:23.